Po jaké době je vhodný první sex v novém vztahu?

Anonymní
2.9.26 09:08

Po jaké době je vhodný první sex v novém vztahu ?

Když 2 lidi mezi 35-40 (oba bez dětí) spolu začnou chodit, tak kdy je dle Vás tak nějak plus minus optimální 1 sex? Na jakém cca rande a po jakém čase?
Prosím nepište, že je to individuální – ptám se tímto čistě na Váš názor co je podle Vás tak nějak ideální….

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.9.26 09:18

Tak my ho měli za tři dny a přišlo nám to akorát ;)

• Citovat
  • Upravit
1146
2.9.26 09:23

Až ti to maminka povolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6526
2.9.26 09:30

Na vztahu na kterém jsem si fakt zakládala jsem čekala asi měsíc. Měla jsem pocit, že sex by nám zkazil takové to tajemno a vzrušení mezi námi na randíčkách :mrgreen:
A zpětně bych vydržela ještě déle, protože randění bez sexu má fakt své kouzlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4174
2.9.26 09:43

Pokud tě nesvrbí tak, že to nemůžeš vydržet, bych sex alespoň nějakou dobu oddalovala. Aspoň budeš mít větší jistotu, o co pánovi jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1559
2.9.26 09:45

Kdybych teď randila a bylo mi už 35, tak bych z toho nedělala vědu. Po měsíci je snad při pravidelném randění a denním kontaktu sex celkem normální. Když se s někým cítíš dobře, tak se ti asi moc čekat nechce. :nevim: Ale ochranu bych brala vážně a nespoléhala se štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.26 09:48
@Anonymní píše: Více

Tam neni ideal neideal, ale jak to citim..u jednoho mesic a dele, jineho jsem svedla sama na druhem rande u nej v dilne a na tretim rande venku, jak jsme se chteli a ta chemie vydrzela pres 20l.to budto je a nebo neni.

• Citovat
  • Upravit
6
2.9.26 09:51

Seznámil jsem se s moc fajn ženou. Čistá náhoda v našem věku. Sedli jsme si. Krásné oťukávání. Líbíme se. Spousty společných zážitků. Spousta společných zálib. Hrozně jsem po ní toužil..
Když už mělo dojít k prvnímu milování, uběhlo půl roku. Děsný caviky z její strany kvůli tomu, že je to moc brzo, nemůže přece ještě a tak.. Chtěla, toužila, jen nějaké zásady jí nepustily a já nejsem naléhací typ. Teď chce ona a ze mě to nějak celé opadlo. V mém podvědomí se to nějak zablokovalo a nevím co s tím. Nikdy se mi to nestalo, nikdy to netrvalo tak dlouho. Většinou třetí, čtvrtá schůzka. Jsem kontaktní člověk a miluji se rád. Spontánně, vášnivě a dlouze. Je nám padesát.
Jen doporučení:
příliž není potřeba první milování oddalovat kvůli nějakým zažitým nebo morálním zásadám. Vždyť čeho hezčího je na světě víc?
Takže dle mého skromného názoru je čtvrtá schůzka či jeden měsíc dostačující a nebo to tak vyplyne;)

Příspěvek upraven 02.09.26 v 10:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.26 09:53

My jsme se spolu vyspali (jako trochu jsme se znali z místní hospůdky) a pak spolu teprve začali chodit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
2.9.26 09:53

@Dewi pro každého je potřeba přesně to, co je pro něj potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
2.9.26 09:55

Dotazy jak s bravicka. Až frnda zasvrbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
2.9.26 11:31

Ze své zkušenosti tak na 3. rande,
ale na druhou stranu znám hodně kluků co s holkama přerušili kontakt po sexu, ale ne z toho důvodu že by prostě chtěli využít a utéct, ale že sex byl tak špatný že už prostě nechtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.9.26 11:54

U nás po týdnu a už jsme přes 20 let vůbec to ničemu neuškodilo aspoň poznáte Jak to bude v této oblasti fungovat. Pokud to nefunguje je ten vztah tím poznamenaný. Tak neváhej a jdi na to 🤣 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4174
2.9.26 12:36
@petrrtep píše: Více

Docela vtipný tyhle argumenty o poznávání, když za týden od seznámení po té mentální stránce sotva kloužeš po povrchu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.26 14:58

Já bych dneska už strašně rozlišovala, co to je za chlapa, odkud ho znám a jestli už jaksi prokázal taky nějakou investici do toho řekněme vztahu (investici nechápejme jako finanční pojem).
S těmi, se kterými pak byl vztah, jsem se vyspala cca po měsíci. Dneska bych asi nebyla tak rychlá, zpětně si uvědomuju, že to bylo spíš protože to ten muž očekával, tak abych mu to splnila. Není to žádné hraní her, sex je intimní záležitost. Nebudu sdílet tělesné sekrety s někým, od koho bych si ještě nepůjčila ani zubní kartáček :lol: (To bych teda neudělala tak jako tak, ale pro příklad.)
Pak s někým to bylo třeba na druhém rande a z toho byly takový jako situationshipy. Zpětně bych to neudělala, přestože byla chuť. Nejhorší chlapi ze seznamek, tam bych dneska čekala tak půl roku, to se prokážou úmysly :roll:
Celkově jsem toho názoru, že se tím nedá podělat dobrá věc. Někdy to může být takový katalyzátor, že se potom hned vyjasní, jak se věci a úmysly mají.
Argumenty o tom, že musím co nejdříve zjistit, jestli nám to bude v tomhle ohledu klapat neberu. Jestli je dobrá chemie poznám i z jiných aktivit než zásunu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky