Po porodu se me úplně rozpadaji zuby
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Růst prvních zoubků, jak na správnou péči o dětský chrup
Reakce:
No, na to chtělo myslet při plánování těhotenství a v těhotenství.
Chce to vápník a ostatní minerály, vitamíny. Nevím, jestli se to teď dá
úplně zastavit a záleží v jakém je to stavu. Ale určitě to řeš.
Známá měla dvojčata a hodně zhubla a zuby se jí vysypaly skoro
všechny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zuby nejsou pro tělo zásobníkem vápníku, je to pouze zase jedna
z přežitých vět, které se neutále tradují dokola, pokud by tělo
potřebovalo vápník, vezme si ho z kostí, kde ho získá snaději a je ho
tam dostatek, takže by prvně paní trpěla na zlomeniny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@evulinda79 píše:
Zuby nejsou pro tělo zásobníkem vápníku, je to pouze zase jedna z přežitých vět, které se neutále tradují dokola, pokud by tělo potřebovalo vápník, vezme si ho z kostí, kde ho získá snaději a je ho tam dostatek, takže by prvně paní trpěla na zlomeniny
Přesně tak, zubní sklovina totiž není prokrvená a tudíž se z ní vápník nemá jak dostat, narozdíl od kosti. Jestli něco vadí zubům v těhotenství, tak je to samozřejmě zvracení, pak třeba mně se dělalo dlouho při čištění zubů zle od žaludku, měla jsem v těhotenství vyšší dávivý reflex, taky je to často strava, větší chuť na sladké, někomu je třeba špatně z pití vody a pije jen ovocné šťávy, pak já musela jíst i v noci, jinak mi bylo strašné zle, prostě kombinace zcela špatných návyků a i trochu lenosti a vyčerpání, pak je malér je na světě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zanedbana pece o zuby. Ze chodite na dent. hygienu je chvalihodne, ale pokud si zuby necistite, jak vam tam reknou, s pomuckama co vam tam doporuci, tak jsou to vyhozene penize.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jsem na tom podobně, ale já jsem měla zuby špatný vždycky, v těhotenství jen o něco víc. Zubarka krom pečlivé hygieny doporučila Elmex gel. Po sládkem jídle nebo pití si vyslechnout pusu vodou, zuby necistit zbytečně často, staci rano a vecer, ale poradne a spravne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Bolí mě prsa
- Autotransplantace zubu
- Táta mě plácá po zadku a mě to vadí
- Mrzí mě chování bezohledné švagrové
- Chlap si me neváží
- Jak být zase přitažlivá po porodu
- Naštvala mě babička
- Nevlastní rodičovství-partner nemá o mé deti zájem
Dobrý den, nikdy jsem nemela dokonalý zuby, ale snažila jsem se o ne starat. Docházím i na den. hygienu, ale ted po porodu se me zuby dost rozpadaji a i zezloutli stydim se i vubec otevrit pusu usmat se
Treba priklad dnes jim okurku a upadl me kousek
zuby a to neni poprvé
Existuji nějaké vitamíny nebo něco? Vim ze
by clovek mel jist minimalne sladké apod. Ale co dál?