Pochybné adopce v Británii

122
18.11.12 16:57

Pochybné adopce v Británii

Chtěla bych upozornit všechny matky na právě aktuální případ Slovenky, které byly v Británii za podivných okolností odebrány její děti a dány k adopci. Soudní spor se táhne přes 2 roky, a ukazuje se, že takovýchto podivných adopcí imigrantů (ze slovenských i českých rodin) je daleko víc!!! Podívejte se na dokument o této rodině, pokud vám tahle situací není ukradená, můžete se přidat v petici za návrat dětí k jejich rodině. Video:
 http://udalosti.noviny.sk/…oorovej.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6926
18.11.12 17:42

Myslím, že podobná debata už tu je. :think: Ale nevím, jak se přesně jmenuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
18.11.12 17:42

Ano, některé tu o tom víme. A klidně informuj a šiř dál. :pankac:
Týká se to vlastně i britských rodin…
tady je už jedna diskuze:
 https://www.emimino.cz/…spat-122791/

Komu je to ukradený jsou česká média. Kdejakej zadek přebírá telka jedna od druhý, ale o těchto šílených věcech lidi neinformují.
Jen bych ráda řekla, ať lidi zváží byť jen dovolenou s dětma v Británii!
My tam už s malým dítětem nepojedeme ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
18.11.12 17:44

Jo tak @PeBa už dala odkaz. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
18.11.12 18:05

Díky za ten link!!! Dala jsem to sem i kvůli případu ve Finsku, kde odebrali děti zase Rusce… Myslím že je dobré aby jsme „hlídaly“, co se tady děje a jak narůstá míra, jak zasahuje stát a EU do „rodiny“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
18.11.12 19:06
@PeBa píše:
https://www.emimino.cz/…spat-122791/Komu je to ukradený jsou česká média. Kdejakej zadek přebírá telka jedna od druhý, ale o těchto šílených věcech lidi neinformují.

Vy uz tu nejste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
18.11.12 19:15

@PeBa
Proc nejet ani na dovolenou?

• Citovat
  • Upravit
8814
18.11.12 19:27
@ncc1701 píše:
@PeBa
Proc nejet ani na dovolenou?

No ja tu treba s malym ditetem jsem a socialka u nas jeste nebyla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
18.11.12 19:56

@Loki01

ne, pár týdnů nejsme
po debatě s mužem jsem se rozhodli k návratu(+bylo víc důvodů, ale tohle dost přispělo)
to bych nezvládla, kdyby se mi něco podobného stalo
ještě jsme neměli pořádně zapuštěný kořeny a měli se vrátit kam :think:
nevěděla jsem, že jsou možné v tak vyspělém státě adopce bez souhlasu rodičů a obrana proti tomu mizivá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
18.11.12 20:01
@PeBa píše:
@Loki01ne, pár týdnů nejsme
po debatě s mužem jsem se rozhodli k návratu(+bylo víc důvodů, ale tohle dost přispělo)
to bych nezvládla, kdyby se mi něco podobného stalo
ještě jsme neměli pořádně zapuštěný kořeny a měli se vrátit kam :think:
nevěděla jsem, že jsou možné v tak vyspělém státě adopce bez souhlasu rodičů a obrana proti tomu mizivá :?

Aha. Tak snad vam to v CR vyjde.
Jinak ja to vidim jinak s tema adopcema, ale o tom se asi nema cenu bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.11.12 20:03

Celkem dost o tom informovala Markíza, ale jen protože se na ty dvě děti vysr… stát a nepomohl matce nebo rodině a začli se starat až pozdě, tak pak to šlo do tv, sledujeme furt Slováky a nikdo neinformoval, až už po… :cert: :cert: :cert:. Teď už nevím jak to dopadlo, že zas nikdo v tv neinformuje, ale říkali tam, že podobné případy se prý dějí i v Holandsku :zed:. Nechápu to a běhá mi s toho mráz po zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
18.11.12 20:06

Tuhletu davovou paniku vazne nechapu. :nevim:
Ale uz jsem se hadala v te minule diskuzi, tak se do dalsich debat poustet nehodlam, nema to cenu.
Jen prohoha zase nesirte bludy a nestraste ostatni. :)

• Citovat
  • Upravit
74217
18.11.12 20:11
@PeBa píše:
https://www.emimino.cz/…spat-122791/Komu je to ukradený jsou česká média. Kdejakej zadek přebírá telka jedna od druhý, ale o těchto šílených věcech lidi neinformují.

No a můžu se zeptat co ti udělali nebo čím tě tak vystrašili, že tam už nechceš být, byla si tak odhodlaná?
Já teda Anglii miluju, už od první návštěvy, přemluvit manžela šla bych hned, ale on říká, že je starý i když tam má sestru :cert: prostě se bojí.
Si říkám, že pokud člověk nevyčnívá, tak si ho ty jejich sociálka ani nevšimne :think: :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
18.11.12 20:15
@IvkaH píše:
No a můžu se zeptat co ti udělali nebo čím tě tak vystrašili, že tam už nechceš být, byla si tak odhodlaná?
Já teda Anglii miluju, už od první návštěvy, přemluvit manžela šla bych hned, ale on říká, že je starý i když tam má sestru :cert: prostě se bojí.
Si říkám, že pokud člověk nevyčnívá, tak si ho ty jejich sociálka ani nevšimne :think: :nevim:.

Normalni poctivy, pracujici clovek se snad ani nema sanci se socialkou setkat. :nevim:
Neco jsem o tech pripadech cetla a vzdy na tom bylo neco podezreleho. Tim nechci rict, ze schvaluji adopce bez souhlasu rodicu, ale to, jak lide hromadne utikaji zpatky na Slovensko nebo do CR, to vazne nechapu.
I kdyz u Romu to chapu, tam bych se bala taky. Ale ti zase maji kazdy sveho socialniho pracovnika, takze tam to je trochu jine.

• Citovat
  • Upravit
74217
18.11.12 20:21
@Scarlett2011 píše:
Normalni poctivy, pracujici clovek se snad ani nema sanci se socialkou setkat. :nevim:
Neco jsem o tech pripadech cetla a vzdy na tom bylo neco podezreleho. Tim nechci rict, ze schvaluji adopce bez souhlasu rodicu, ale to, jak lide hromadne utikaji zpatky na Slovensko nebo do CR, to vazne nechapu.
I kdyz u Romu to chapu, tam bych se bala taky. Ale ti zase maji kazdy sveho socialniho pracovnika, takze tam to je trochu jine.

No a ten Samko a druhý chlapeček byli Romského původu? Nebo co o tom píšou u vás v novinách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová