Počínající hindradentis supparativa+foto
- Fotoalbum (1)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Rozhodně kožní… Ale co můžu doporučit z vlastní zkušenosti, tak
máma dělá mazání z trávy a Alpy a to mi strašně moc pomohlo.. Každý
večer pomazat a super věc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Něco podobného jsem měla, byla to alergie na deodoranty - na všechny,
musela jsem cca 2 měsíce přestat používat
ale samozřejmě to může mít tisíc příčin
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
To může být i bakteriální infekce, kterou si tím, že se holíš(což tedy v tomhle stavu nechápu) roznesla všude okolo. Šupajdi na kožní, včera bylo pozdě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Deodorant na tohle místo nepoužívám už měsíc. Nehulím do hladka, chlupů je tam dost, ale nekvalitní foťák (buďte rády 😅). No bakteriální infekce mě taky napadla. Na kožním docela trvá než Vám dají termín, nechtěla jsem to hrotit. Ale ta boule uvnitř co není vidět mě už zaskočila. A hlavně v téhle době…nevíte pomalu kde a jestli Vás cenou či ordinujou. Jinak konopnou mast mám doma, domácí. Zkusím.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Zkusit zajit rano na kozni nekam do nemocnice, nekde berou rano akutni i neobjednane pacienty…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Rebísek V našem maloměstě bohužel ne. Co se dalo zavřeli. Zítra se objednám a snad mě vezmou brzy.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Rebísek V našem maloměstě bohužel ne. Co se dalo zavřeli. Zítra se objednám a snad mě vezmou brzy.
tak zkus zajít za obvoďačkou, ony ty základní věci z kožního také zkouší řešit - než se dostaneš ke kožní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj, me to spis pripada podle fotky jako vridky (akne) nez puchyrky. Pokud to tak je, tak bych doma chodila v tilku at to vetra a zkusila bych Teatree olejicek. Proste neco dezinfekcniho. Vyhodit puvodni ziletku a ted samozrejme neholit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Vyrážka,kousance ?foto
- Jsou to čepy na mandlích? (foto)
- Ovulace 5 dnu před ms+foto
- Svědivé pupínky na prsou (foto)
- Zaražené mléčné zuby - je tu zubař? Foto v příspěvku
- Foto ovulačních testů - může být cyklus anovulační?
- Poznáte z foto pohlavní hrbolek a případně pohlaví?
- UTZ 20 týden nevím pohlaví uhádnete podle fota?
Zdravím, už měsíc mě trápí bolestivé puchýřky v podpaží. Nejdřív se udělal jeden a za dva dny to bylo po celém podpaží. Nejsem člověk co by s každým předem lezl k doktorovi, tak jsem doufala, že to zmizí nějak samo a sama se léčila. Dnes už jsem si našla bolestivou bouličku uvnitř, která není na první pohled vidět, ale je dost bolestivá plus okolo puchýřky. Zítra jdu volat na kožní, protože se to zhoršuje. Máte zkušenost. Fotka není moc příjemná, tak se omlouvám:)