Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
je pravda, že ženská která mě přehlíží jak širý lány, neodpoví mi pomalu na pozdrav ale zvesela okatě si štěbetá s mým mužem by u mě moc sympatií taky nepobrala - navíc obvykle nejjednodušší vysvětlení bývá pravdivé - život není tak moc komplikovaný jak si kolikrát malujeme
Jistě. Proto je nejpravděpodobnějším důvodem zmíněného sadomasochistická deviace elektřina komplexu ![]()
Tak tohle znám… Ale asi ve větším měřítku
mě bývalé sousedky kolikrát ani neodpověděly na pozdrav a na manzela volaly už z dálky. To samé v jednotě. Teď už mě teda aspoň pozdraví ale vždycky se na mě dívaly jak na vraha a na manžela se culi
a to se na ně vždycky mile usmivam a tak. když jdeme na úřady společně schválně to nechávám řešit jeho, protože z něj jsou poprdene a když tam jsem sama tak koukají jak pupen
já si z toho spíš dělám srandu. PS můj manžel není nějaký extra krasavec, spíš z něj asi něco vyzařuje co ty ženské vnímají ![]()
@Chauvinist píše:
Jistě. Proto je nejpravděpodobnějším důvodem zmíněného sadomasochistická deviace elektřina komplexu
muheh…česky je to jak?
jakože zmydlí nejdřív ji ve výtahu a pak i jeho ojede protože se podobá jejímu otci nebo ona jeho matce?
![]()
A co třeba až se zase na něco zeptá dcerky odpovědět něco ve smyslu, že je přesně v tomhle celá po tatínkovi. A uvidíš, jak se na to bude tvářit
každopádně mi její jednání přijde hodně nevychované. Jinak nejsi třeba výrazně hezčí nebo lépe oblékaná, než ona? Třeba se před tebou prostě stydí, zatímco před jinými je v pohodě.
@jdukolem píše:
muheh…česky je to jak?
jakože zmydlí nejdřív ji ve výtahu a pak i jeho ojede protože se podobá jejímu otci nebo ona jeho matce?![]()
Vzásadě tak nějak. Je to jediné logické vysvětlení ![]()
@Chauvinist píše:
Vzásadě tak nějak. Je to jediné logické vysvětlení
a pak kdo to komplikuje… ![]()
@Lalelale No zkusim:-) Jinak nee, řekla bych, že jsme si i dost podobné a jako manžel teda fešák je.-) To že jsou z něj některé zenske poprdene si vsimam, každopádně se baví i se mnou, ze jo.-)
Tak se jí zeptej až začne mluvit na dceru jak to ví co umí?
Těžko říct co tímhle chováním sleduje, třeba vůbec nic, nebo balí tvého chlapa, jsi jí nesympatická.. možností je hodně. Nebo se jí narovinu zeptej proč s tebou nemluví a s chlapem jo, třeba se rozmluví a budete kámošky ![]()
@Chauvinist píše:
Vida, stejný myšlenky.
No tak to vypadá na pěkný začátek hezkého sousedského HroBeSa![]()
Haha, co je HroBeSa? Hrozne Bestiální Sadomaso?:-D
@Anonymní píše:
Nene, hromadná bestiální soulož
![]()
My když jsme byli na dovolené, tak se jedna ženská vyloženě bavila jenom s mojim chlapem, myslela si, že je neodolatelná, no nebyla.. ![]()
@Anonymní píše:
Jistě. Fantazii se meze nekladou ![]()
@arinecka píše:
Nene, hromadná bestiální soulož![]()
zase jsem o něco chytřejší
![]()
@yareah píše:
Tak tohle znám… Ale asi ve větším měřítkumě bývalé sousedky kolikrát ani neodpověděly na pozdrav a na manzela volaly už z dálky. To samé v jednotě. Teď už mě teda aspoň pozdraví ale vždycky se na mě dívaly jak na vraha a na manžela se culi
a to se na ně vždycky mile usmivam a tak. když jdeme na úřady společně schválně to nechávám řešit jeho, protože z něj jsou poprdene a když tam jsem sama tak koukají jak pupen
já si z toho spíš dělám srandu. PS můj manžel není nějaký extra krasavec, spíš z něj asi něco vyzařuje co ty ženské vnímají
Znám to taky velmi dobře. ![]()
Příspěvek upraven 29.03.19 v 16:58