Podivná sousedka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23436
3.4.18 16:41
@jdukolem píše:
je pravda, že ženská která mě přehlíží jak širý lány, neodpoví mi pomalu na pozdrav ale zvesela okatě si štěbetá s mým mužem by u mě moc sympatií taky nepobrala - navíc obvykle nejjednodušší vysvětlení bývá pravdivé - život není tak moc komplikovaný jak si kolikrát malujeme

Jistě. Proto je nejpravděpodobnějším důvodem zmíněného sadomasochistická deviace elektřina komplexu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
3.4.18 16:42

Tak tohle znám… Ale asi ve větším měřítku :mrgreen: mě bývalé sousedky kolikrát ani neodpověděly na pozdrav a na manzela volaly už z dálky. To samé v jednotě. Teď už mě teda aspoň pozdraví ale vždycky se na mě dívaly jak na vraha a na manžela se culi :mrgreen: a to se na ně vždycky mile usmivam a tak. když jdeme na úřady společně schválně to nechávám řešit jeho, protože z něj jsou poprdene a když tam jsem sama tak koukají jak pupen :mrgreen: já si z toho spíš dělám srandu. PS můj manžel není nějaký extra krasavec, spíš z něj asi něco vyzařuje co ty ženské vnímají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.4.18 16:43
@Chauvinist píše:
Jistě. Proto je nejpravděpodobnějším důvodem zmíněného sadomasochistická deviace elektřina komplexu :nevim:

muheh…česky je to jak?
jakože zmydlí nejdřív ji ve výtahu a pak i jeho ojede protože se podobá jejímu otci nebo ona jeho matce? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
3.4.18 16:43

A co třeba až se zase na něco zeptá dcerky odpovědět něco ve smyslu, že je přesně v tomhle celá po tatínkovi. A uvidíš, jak se na to bude tvářit :D každopádně mi její jednání přijde hodně nevychované. Jinak nejsi třeba výrazně hezčí nebo lépe oblékaná, než ona? Třeba se před tebou prostě stydí, zatímco před jinými je v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
23436
3.4.18 16:47
@jdukolem píše:
muheh…česky je to jak?
jakože zmydlí nejdřív ji ve výtahu a pak i jeho ojede protože se podobá jejímu otci nebo ona jeho matce? :mrgreen: :lol:

Vzásadě tak nějak. Je to jediné logické vysvětlení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.4.18 16:48
@Chauvinist píše:
Vzásadě tak nějak. Je to jediné logické vysvětlení :nevim:

a pak kdo to komplikuje… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.18 16:54

@Lalelale No zkusim:-) Jinak nee, řekla bych, že jsme si i dost podobné a jako manžel teda fešák je.-) To že jsou z něj některé zenske poprdene si vsimam, každopádně se baví i se mnou, ze jo.-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.4.18 16:56

@yareah :-) Njn, ženské prastene:-)

• Citovat
  • Upravit
33650
3.4.18 16:57

Tak se jí zeptej až začne mluvit na dceru jak to ví co umí? :mrgreen: Těžko říct co tímhle chováním sleduje, třeba vůbec nic, nebo balí tvého chlapa, jsi jí nesympatická.. možností je hodně. Nebo se jí narovinu zeptej proč s tebou nemluví a s chlapem jo, třeba se rozmluví a budete kámošky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.18 16:58
@Chauvinist píše:
Vida, stejný myšlenky.
No tak to vypadá na pěkný začátek hezkého sousedského HroBeSa :nevim: :srdce:

Haha, co je HroBeSa? Hrozne Bestiální Sadomaso?:-D

• Citovat
  • Upravit
33650
3.4.18 17:06
@Anonymní píše:

Nene, hromadná bestiální soulož :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
3.4.18 17:07

My když jsme byli na dovolené, tak se jedna ženská vyloženě bavila jenom s mojim chlapem, myslela si, že je neodolatelná, no nebyla.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
3.4.18 17:08
@Anonymní píše:

Jistě. Fantazii se meze nekladou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
3.4.18 17:14
@arinecka píše:
Nene, hromadná bestiální soulož :mrgreen: :mrgreen:

zase jsem o něco chytřejší :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14642
3.4.18 17:17
@yareah píše:
Tak tohle znám… Ale asi ve větším měřítku :mrgreen: mě bývalé sousedky kolikrát ani neodpověděly na pozdrav a na manzela volaly už z dálky. To samé v jednotě. Teď už mě teda aspoň pozdraví ale vždycky se na mě dívaly jak na vraha a na manžela se culi :mrgreen: a to se na ně vždycky mile usmivam a tak. když jdeme na úřady společně schválně to nechávám řešit jeho, protože z něj jsou poprdene a když tam jsem sama tak koukají jak pupen :mrgreen: já si z toho spíš dělám srandu. PS můj manžel není nějaký extra krasavec, spíš z něj asi něco vyzařuje co ty ženské vnímají :mrgreen:

Znám to taky velmi dobře. :D

Příspěvek upraven 29.03.19 v 16:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová