Podivné podnikání ruší moje bydlení

35791
15.6.19 20:10

Po 22h volat policii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
425
15.6.19 20:11

Ahoj…jako vůbec se ti teda nedivím :( já bych zašla na městský úřad, tam bych se zeptala, jestli pro ni „noční klid“ neplatí a jestli má povolení na ty stolky venku. U nás teda pro venkovní zahrádky platí max.do desíti hodin. A vůbec si nemyslím, že bys byla nějaká udavačka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
15.6.19 20:12
@pikola píše:
Po 22h volat policii

Každý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
15.6.19 20:14
@danca6 píše:
Ahoj…jako vůbec se ti teda nedivím :( já bych zašla na městský úřad, tam bych se zeptala, jestli pro ni „noční klid“ neplatí a jestli má povolení na ty stolky venku. U nás teda pro venkovní zahrádky platí max.do desíti hodin. A vůbec si nemyslím, že bys byla nějaká udavačka ;)

Děkuji za pochopení, já nikomu nechci dělat problémy ale tohle mě fakt vadí. Navíc si myslím, že to její podnikání dost smrdí, když má prodejnu nábytku a ve skutečnosti tam provozuje bar + cukrárnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
15.6.19 20:14

Nepovolené podnikání? ČOIka, hygiena? Pokud tam má prodávat nábytek, asi nemá potřebná povolení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
15.6.19 20:15
@Cosmopolitan píše:
Každý den?

Klidně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
15.6.19 20:17

@Cosmopolitan Ano, klidně bych je volala každý den. Kromě toho bych asi nahlásila na živnostenský úřad, že je tam bar místo nábytku a jestli je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
15.6.19 20:18

Na urad bych zavolala, zda ma pani za zahradku zaplaceno - az ji vytahne.Za zahradky se take vystavuji za okna lejstra, ze na to maj povoleni, od-do a kolik m2 (Praha). Na dverich od podniku ma byt verejne napsano Ico, Dic, kontaktni osoba, ktera za to zodpovida a cislo telefonu. Pokud ma zivnost psanou na prodej nabytku, nema tam cukrarna co delat. Bych si tam zasla na drink a schvalne zjistila jak to tam funguje, zda ma kasu, eet apod. Je to svinarna, ale chapu te. Od tohodle ruchu ma byt centrum mesta, ne nejakej okraj s radovkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
15.6.19 20:18

@Cosmopolitan Mně by to teda taky vadilo…a dost. Bylo by mi fuk, co tam má, ale jako neobtěžuji tím ostatní. A právě proto bych se zašla na město zeptat na ten noční klid ;) bude jim asi divné, co za hluk až do rána může být v obchodě s nábytkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
15.6.19 20:20

@Cosmopolitan Jak vis, ze oficialne ma mit prodejnu nabytku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
15.6.19 20:27
@histep píše:
@Cosmopolitan Jak vis, ze oficialne ma mit prodejnu nabytku?

Protože tak má ten svůj obchod pojmenovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
15.6.19 20:30

Jinak počkám do 22:00 a volám policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
15.6.19 20:32

@Cosmopolitan to je nejjednodušší. Nám toto poradili i na PČR kvůli sousedům, hlavně tam nechodit je uklidňovat, to je o ústa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
15.6.19 20:35
@Aspera píše:
@Cosmopolitan to je nejjednodušší. Nám toto poradili i na PČR kvůli sousedům, hlavně tam nechodit je uklidňovat, to je o ústa.

Tak to vůbec. Momentálně si říkám, že nepůjdu ani s košem. Fakt nemám náladu na obtěžování z jejich strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
15.6.19 20:42

Nemůže dát stolečky jen tak ven, na to musí mít povolený zábor, vydává město. Jinak je to na pokutu a okamžité odstranění. Zrovna tak neexistuje, pokud je to kolaudované jako prodejna nábytku, tak neexistuje mít z toho cukrárnu a bar, nelze. Takže ano, nahlásit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný