Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dámy ( a pánové taky) po nějaké době diskutujíce na tomto fóru mne napadla otázka podle čeho jste si vybrali vybraly nickname tady.
U některých se to dá odhadnout snad nějakou asociací u jiných už méně či vůbec. Děkuji za odpovědi. Doufám že to bude zajímavé. ![]()
Můj nick je složenina jmen v naší rodině. Původně jsem si říkala, že to je blbost, že z toho někdo pozná ta jména a tím i mě. Ale pak mi došlo, že se na to da napasovat taková spousta jmen, ze je to fakt jedno.
@inkakřivák mne ta otázka napadla právě díky tobě. A jedna větev uvažování byla směrem k nějaké odvozenině od příjmení a nebo směrem k kožené bundě tohoto střihu. Tak jsem si představil Inku na harleyi ![]()
Při registraci to byl asi pátý nick, který nebyl ještě obsazený. Je to jméno.
Děkuji vám, jsem rád, že se ujala otázka. Nejvíc jsem se bál, že zapadne do zapomnění.
Všem
![]()
Mám ráda hory. Vysoké hory. Mount Everest mi zní mužsky a já jsem žena, tak jsem si dala druhou nevyšší horu světa, protože ta mi zní žensky. Pro mě je to takový osobní symbol. ![]()
Při registraci jsem měla nějaký výpadek a nenapadl mě žádný nick. Pak mě napadlo použít „přezdívku“ mé oblíbené rostliny - temnohlávek červený neboli Murka
Vietnamské jméno, které mi dala moje vietnamská kamarádka na střední. Oni si dávali česká jména, tak mně dali na oplátku vietnamské:-). Význam je název nějakého žlutě kvetoucího stromu.
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.