Podlitiny na nohou bez příčiny
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Podlitiny na nohou bez příčiny
Ahoj, zhruba před 14 dny se mi na nohou začaly objevovat petechie, modřinky nebo pigment, nevím co to je,. Horší je to na levé. Krev mi doktorka vyšetřila, mám ji v pořádku. Přesto se to rozšiřuje, nemáte někdo něco podobného? Vypadá to jako kdybych se tam odřela nebo bouchla, ale vím že ne. Ve skutečnosti je to výraznější než na fotce. Dělá mi to fakt starost. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Nepsala si na co konkrétně Ti doktorka krev brala. Tak proto jsem se ptala. Pokud máš KO v pořádku, tak by to nebude nic vážného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Bája6 Brala mi snad úplne všechno… krevní obraz, srážlivost, cukr, jaterky, železo, vitamíny, dokonce borelie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Prý to může mít souvislost s žilní nedostatečností.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@SibyllaTrelawney píše:
Prý to může mít souvislost s žilní nedostatečností.
To by chtelo vysetrit cevni system. Na utz lekar vidi, jakou maji povrchove cevy kondici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@cecetka A kdyby se zjistilo, že špatnou, jde to léčit, zbavit se těch modřin? Momentálně se to rozšiřuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@SibyllaTrelawney píše:
@cecetka A kdyby se zjistilo, že špatnou, jde to léčit, zbavit se těch modřin? Momentálně se to rozšiřuje.
Nevim. Jen me napadlo, ze by bylo fajn to vysetrit.
Me se v tehu zacaly objevovat varixy. Sklerotizace nepomohla a zhorsuje se mi
to, uz mam ty zilky i vystouple (hmatatelne). Takze zvazuji, ze se znovu
vypravim na chirurgii, at se na to podivaji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mi se na tom nelíbí to docela rychlé zhoršování. V průměru co 3-4 dny jeden nový flek, a ty předchozí nemizí. Jen jsou ráno světlejší, naopak po námaze nebo sprše výraznější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Sem se upichnu. Mam posledni cca mesic nohy posete modrinami. Nektere jsem prisizovala diteti, co me v noci okopava, ale od kolen dolu je nechapu. Mam jich tak 3-5 na kazde noze, ruzne barevne. Vypadam, jak kdyby me nekdo mlatil do nohou. I kdyz jsem docela pohybove tele, tak ne az takove, sem tam se nekde bouchnu, ale ne v tomhle rozsahu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Brat ascorutin ti nedoporučili? Můžou to byt i křehké žilky v kombinaci s fyzickou námahou, pak praskaji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A jsou to modřiny? Na fotce to vypadá spíš jako nějaká alergická nebo jiná vyrážka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Můj syn měl před léty mononukleozu a potom se mu začaly dělat modřiny na nohou nesměl svičit a hrát fotbal já jsem ho podezřívala že venku s klukama kopal s balonem a dostal ránu do nohy, ale začlo se jich dělat čím dál víc nakonec skončil v nemocnici. Měl špatné jaterní testy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Ploché nohy - jakou obuv?
- Bolest nohou po covidu
- Zlomenina nohy - návlek na sádru
- Otok nohy po štípnutí hmyzem
- Petechie na nohou
- Praskly nehet na noze
- Pálení na plicích a kašel bez příčiny