Podmínky přeřazení na jinou provozovnu než ve smlouvě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce na mateřské dovolené? Přečtěte si na eMiminu
Jak najít přivýdělek na rodičovské a po ní? Zeptejte se odborníka
Reakce:
To by mohlo byt klasifikovano jako prekazka na strane zamestnavatele, tak pokud se zmenou vykonu prace nebude souhlasit, nemusi a na dohodu zamestnavatel jiste rad pristoupi, aby ji jeste nemusel platit.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj,prosím o anonym, protože uvedu docela konkretni informace.
Znovu zduraznuji, ze v prac. smlouve ma vyslovene uvedeno, ze pracovni misto je v tom meste X.
Zajima me, jak to bude v nasledujici situaci.
Kamaradka pracovala jako pecovatelka v domove v miste X.
Bohuzel toto misto nedavno vyhorelo a tedy prisla o moznost vykonu tohoto zamestnani.
V pracovni smouve ma misto vykonu uvedeno misto X.
Nyni se resi, co bude dal, hrozi ale, ze personal bude ruzne prerazen na jine domovy tohoto vlastnika, ktere jsou ale dost ruzne daleko od mista X. Do kazdeho z nich by pres hodinu musela dojizdet a to se ji nevyplati.
Muze tak skoncit pak pripadne na dohodu ihned nebo musi bezet vypovedni lhuta? Kdyby se rozhodla, ze tam pracovat uz nechce z duvodu dalekeho dojizdeni a chtela by si najit novou praci..?
Pokud má uvedeny přesně ten jeden konkrétní ústav, tak ji nemůžou bez jejího souhlasu přeřadit jinam. Ale pokud má jen místo pracoviště Praha, tak ji můžou přeřadit kamkoliv v rámci Prahy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Praskla mi sádra a jsem v jiném městě
- Přítelkyně je silnější než já . Je to špatné pro vzhled ?
- Bradavka každá je jiná je to normální?
- Jak přejít na jiné UM
- Chápe váš chlap, že těhotenství je jiný stav?
- Těhotná ale smlouva na rok. Bojím se
- Práva a povinosti rodičů, než proběhne soud
- Volá si s jinou
Ahoj,
prosím o anonym, protože uvedu docela konkretni informace.
Zajima me, jak to bude v nasledujici situaci.
Kamaradka pracovala jako pecovatelka v domove v miste X.
Bohuzel toto misto nedavno vyhorelo a tedy prisla o moznost vykonu tohoto zamestnani.
V pracovni smouve ma misto vykonu uvedeno misto X.
Nyni se resi, co bude dal, hrozi ale, ze personal bude ruzne prerazen na jine domovy tohoto vlastnika, ktere jsou ale dost ruzne daleko od mista X. Do kazdeho z nich by pres hodinu musela dojizdet a to se ji nevyplati.
Muze tak skoncit pak pripadne na dohodu ihned nebo musi bezet vypovedni lhuta? Kdyby se rozhodla, ze tam pracovat uz nechce z duvodu dalekeho dojizdeni a chtela by si najit novou praci..?
Znovu zduraznuji, ze v prac. smlouve ma vyslovene uvedeno, ze pracovni misto je v tom meste X.