Nejraději mám vibrátory na klitoris, přiznává testérka erotických pomůcek

Ahojte vsichni chci se zeptat.Da se na pojišťovně nahlásit o podvodu úrazu?
Ptáš se, jestli můžeš na pojišťovně nahlásit podvod při pojistné události nebo chceš podvádět sama?
@Janli ne ne já bych v zivote nepodvedla ano jak píšeš chci nahlásit podvod při pojistné události jde to? promiň mám nervy tak sem se zamotala a nevěděla jak to napsat
Tak nahlásit to můžeš, ale fakt myslíš, že ty pošramocený vztahy v rodině tímhle napravíš? Chceš se jen mstít nebo tě k tomu vede smysl pro spravedlnost?
@Janli obojí a ano chci se mstít protože takového ehmm s prominutím **** bráchy nemá nikdo, nebo máte takového kterej vám nadá ze jste **** ze mám vypadnout z baráku atd??asi ne ze? tak už z tohoto důvodu to chci udělat
edit adminom - urážky
Dělá jako by mu ten barák patřil **** jeden namachrovanej vozralej, je
mě skoro z celé rodiny na bliti a to jsem je milovala fakt milovala krome tohoto
****, kolikrat se kvůli němu mati nabulela a my s přítelem ji utesovali a
ted je on ten nejhodnejsi
edit adminom - urážky
Se vsim mati pomahali s pritelem a on nehl ani prstem? A my máme být ti zlý?
Nechceš se trochu zklidnit a krotit ve výrazech? Invektivy sem opravdu nepatří.
Sorry sory, jinak takhle nemuluvim ale toto mě fakt dostalo, asi nechápete!
A v čem podváděl, že ho chceš napráskat?
Mam v rodine tez clena, co udelal pojistnej podvod nastesti uz exmanzel.
spadl z leseni total na srot. prijela zachranka i vrtulnik. tahlo to z nej
jak ze sudu. a predstavte si dostal plnou palbu z pojistky . taticek jeho zaridil a jeho maminka schrabla
celou castku, pry mu to platila ona
@Anonymní píše:
Mam v rodine tez clena, co udelal pojistnej podvod nastesti uz exmanzel. spadl z leseni total na srot. prijela zachranka i vrtulnik. tahlo to z nej jak ze sudu. a predstavte si dostal plnou palbu z pojistky. taticek jeho zaridil a jeho maminka schrabla celou castku, pry mu to platila ona
A co je to za podvod? Pojišťovny běžně plní i v případě alkoholu.