Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše:
Tak to my máme malinkou poštu a jen jedno okynkojako co se týče balíčků, tak mne pošta maximálně vyhovuje, no.. Zásilkovnu přímo tady nemáme, ppl taky ne, všude se musí dojet, tohle si vyzvednu i bez auta, kdyz mě nezastihnou doma
Jenže já ze svých daní nedotuju jen tu tvojí malou poštu. Já prostě financuji ten celý nefunkční moloch a děsně mi to se.re
Je mi jasný, že právě kvuli takovým dírám, jako máte vy, to zůstat musí. A je jasné, že dotovaně. Ale jinak je to mor.
@Lama Lama píše:
Jenže já ze svých daní nedotuju jen tu tvojí malou poštu. Já prostě financuji ten celý nefunkční moloch a děsně mi to se.re
Je mi jasný, že právě kvuli takovým dírám, jako máte vy, to zůstat musí. A je jasné, že dotovaně. Ale jinak je to mor.
Jasně, me taky, ale zas pokud v mem miate bydliste funguje, tak ji vyuziju, když bude v danem případě finančně nejvýhodnější.
@pomme píše:
Tam co jede chodí pošta taky každý den, ale nějak se mi nepozdává ta nejistota, zda mu pohled dorazí nebo ne. Ráda bych, aby mu každý den jeden došel.
Prosim te radsi na ty pohledy postou se. r. Dovolim se tu vyplakat. ![]()
Ve ctvrtek jsem posilala slecne na bazar bublinkovou obalku s obsahem samozrejme velikosti a5. Obycejne psani za 23 korun. To, ze v patek obalku nemela beru. To, ze vcera v pondeli ji nemela, uz me zneklidnuje. Ale to, ze ji nema ani dneska!?
Vypadam jak blb, ktery chce lidi okradat.
Jestli ji to nedojde, poslu ji penize zpet samozrejme, pac mi platila predem. Nastesti je to stovkova zalezitost. Ale pripadam si fakt blbe. ![]()
Jinak moznost dva - treba slecna obalku davno ma a odrbala ona me.
![]()
@Ahep píše:
To jste ženské zamrzlé někde v min. stoleti; o whats up jste ještě neslyšela a o dalších podobnych apkach??
![]()
Dorucite foto i s textem zadara a v mžiku.
Do holportu s něčím tak dnes už poplatnym, co predvadi naprosto zbytecny státní podnik zvaný Česká posta, fakt nee
Že by problém nemusel být na straně odesilatele, Tě nenapadlo ani náhodou, což? Naše devadesátiletá babi jaksi chytrý telefon nemá, zato pohlednice z výletu ji rozhodně potěší. Druhým prarodičům jsem teď posílala pohlednici s fotkama z plesu. Je to rozhodně nejrychlejší cesta, jak to k nim dopravit v papírové podobě.