Pojďme spolu zhubnout aneb třeba to pak půjde lépe

909
26.11.11 15:55

POJĎME SPOLU ZHUBNOUT - aneb třeba to pak půjde lépe

Ahojte holky.
O miminko se s manžele snažíme půl roku a stále bezúspěšně. Sice to asi není moc, ale asi samy víte, že i tak je to dost stresující. Právě v tomto půlroce jsem nabrala 10kg…ani nevím proč, nějak jsem se přestala hlídat s tím, že stejně budu těhotná…
No a tak jsem si říkala, chci být zase štíhlá holka a bylo by fajn být v tom společně s někým. Navzájem se motivovat a například každou neděli sepsat výsledek hubnutí za týden.

Zkusila bych to asi takhle:
váha:
míry přes prsa - břicho - boky

Co vy na to? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1653
26.11.11 16:11

ahoj, pridavam se s radosti.. po porodu jsem zhubla 12kg za tyden. teda jsem je nechala v porodnici a dalsich 10 jde strasne tezce :roll: k veceru zmerim se :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
26.11.11 16:18

Super :-)
Já se taky změřím a zvážím, ale mám z toho hruůzu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.11.11 16:34

Ahoj.já teda nepotřebuji hubnout,jsem těhule 166cm a 50kg normálně 51,5 momentálně,ale musim držet dietu tak bych se ráda inspirovala co jí ostatní jestli tedy smím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
26.11.11 16:50

Teď před vánocema? Přidala bych se, ale vím, že bych nevydržela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
26.11.11 17:10

kamčo: proč proboha v těho dietu a ještě s touto váhou? :D jsi mě pobavila

Nainuvo: já teda žádnou dietu držet nebudu, jen budu chodit pravidelně cvičit a nebudu jíst v noci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
26.11.11 17:11

ahoj, já se ráda přidám, v těhu jsem hodně přibrala, tedy i něco před, po porodu mám 20kg dole, ale potřebuju sundat ještě alespoň 10 a s těmi už teda zápasím. Takže zítra se přeměřím a zvážim a napíšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.11 18:52

Já se taky přidám…i když po porodu už mám hodně dávno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.11.11 18:56

Mončo jak je napsáno mám hepatitidu c a reaktivační mononukleozu.Aby mi během těhotenství neselhali játra musim držet dietu a já nikdy v životě žádnou nedržela.Miluju sádla,škvarky,sladký a tohle vše mně těd zabíjí.Nedokážu to vydržet sama nejíst a bohužel to není taková sranda jak se zdá.Alespon pro mně né. :,( Já sem totiž lempl a nedokážu tohle nežrat a nevim co jíst zdravého aby mě to uspokojilo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
26.11.11 19:53

aha, tak to jsem si nevsimla…no tak to ti neporadim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.11.11 20:36
Monca85 píše:
aha, tak to jsem si nevsimla…no tak to ti neporadim

No koukám že to asi nebude diskuze pro mě :mavam: .nechtěla sem radit jen v tom nebejt sama :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
26.11.11 22:53

Tak holky dneska jsem v sobe mela susenky a cokoladu, tak uz nema ani cenu merit pas, zkusim to udelat zitra rano… chystam se kila zhazovat Zumbou, zkousely jste ji? nic vic me po cisari nenapada.. max nejake bezecke pasy na vacushape je asi je ste brzy co? :think: slysela jsem, ze je dobry na celulitidu, kterou mam a taky delaji se mi strie po porodu des bes holky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
27.11.11 13:14

Kamča.dalmati : tak jsem to vůbec nemyslela…jen ze jako nevim co s tim, urcite je to i pro tebe, presne protoze nechci byt v hubnuti sama jsem ji zalozila

kitri: já taky budu hubnout zumbou, uz jsem s tim zacala, kdysi jsem se zumbou zhubla 10 kg a to jsem se ani nijak nesnazila v jidle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
27.11.11 18:19

ahoj holky,
ráda se přidám, taky potřebuji zhubnout. Zvážím se zítra ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
28.11.11 10:17

tak holky, vidim že to nějak vázne. No nic, s hrůzou jsem vlezla na váhu a stav k dnešnímu dni takto:
82kg, míry 96-84-104. Nenechte mě v tom samotnou a přidejte se. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup