Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
přemýšlím nad pojištěním psa. Veterinář mi doporučil PetExpert - máte s tím někdo zkušenosti? Jak se staví k plnění smlouvy? Není to ve výsledku jako s pojištěním telefonu, kde nakonec vždycky našli kuličku jak nevyplatit ani korunu?
Případně mate pojištění pro psa někde jinde?
Díky
@Andrea MP mám pojištěného psa a dva kocoury. Plnění jsme měli zatím jen u jednoho kocoura. 2× trhání zubů (rok od sebe - pokaždé jsem platila jen spoluúčast 500,– a zbytek do cca tří tisíc platil PetExpert - narkóza, rentgeny, extrakce) a jednou jsme řešili průjmy. Tehdy jsme na plnění nedosáhli, protože jsme platili míň, ale zmiňuji to proto, že byla možnost vzít dietní granule Calibra, které bychom měli na 14 dní zadarmo. Vzhledem ke složení jsme však koupili jinou dietní stravu. Mají nějaké výluky (např. my jak řešili ty zuby, tak kdyby jen čistili bez trhání, tak to pojišťovna neproplatí - nebere to jako léčebný zákrok ). Já jsem zatím spokojená. A to už mě různé pojišťovny svými kličkami naštvaly několikrát a byla jsem dost skeptická. U tohoto kocoura bohužel čekám zdravotní komplikace častěji (časem přijde o všechny zuby…snad to oddálíme co nejvíce, je náchylný na laringitidy a průjmy ). Za druhého kocoura a psa to doufám budu platit bez potřeby využít pojistné plnění).
Co se mi líbí je, že pokud je veterinář u pojišťovny smluvní, tak si proplacení řeší veterinář. Tzn. že jsem platila rovnou jen spoluúčast. Nemusela jsem platit celou částku s tím, že by mi to zpětně bylo proplaceno.
Dobrý den Andreo, děkujeme z Váš zájem o naše zvířecí pojištění PetExpert. Můžeme Vás ujistit, že opravdu nejsme jako běžné pojišťovny a plně dodržujeme naše pojistné podmínky. Přehled toho co hradíme/nehradíme naleznete na našem webu www.petexpert.cz, kde také sdílíme příběhy našich klientů. Hodnocení našich klientů naleznete také na našem facebooku. V případě zájmu nebo dotazů se na nás neváhejte obrátit (295 562 562). Budeme se těšit a přejeme hezký den. PetExpert
@Kakika Díky za zkušenost. 10% spoluúčast mi přijde rozumná. ![]()
@PetExpert Dobrý den, nejdříve jsem si naivně myslela, že se jedná o férovou službu a že placením pojištění ve vyšším tarifu pro tři pejsky mohu být klidná v případě zdravotních problémů. Bohužel jsem se spletla. Jedné fence propukla dlouhodobá nemoc, která vyžaduje do konce života brát léky. Pár měsíců pojišťovna hradila a uznala plnění a poté zaslali zamítací dopis, že se jedná o dlouhodobou léčbu a hradit již nebudou. Roční limit léčba nepřekročila. Po tolika letech, kdy jsem platila a nepotřebovala žádné plnění, bych očekávala jiný přístup. Jelikož jejich jednání nepochopil ani veterinární lékař. Doporučuji se porozhlédnout po jiné pojišťovně, zde žádné jistoty nemáte a já jdu tedy hledat znovu a lépe.