Pojištění storna za pobyt v ČR
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pojištění storna za pobyt v ČR
Dobrý den,
právě jsem si zamluvila letní pobyt pro rodinu ve wellness hotelu v Česku. 3/4 částky mi bude hradit zaměstnavatel z fondu. Chtěla bych si zájezd pojistit pouze pro případ storna. Myšleno tak, že jedna osoba z rodiny omarodí a nebude moci jet nikdo, aby nám pojišťovna proplatila storno poplatek. Akorát nevím, jestli se to úplně vyplatí. Hotel má v podmínkách, že zrušení 0-6 dní strhnou 50% z ceny zájezdu. Tudíž by 50% ze 17tis. poslali zpět zaměstnavateli a já bych si žádala o zbylých 50% tedy 8500,– se spoluúčastí a u pojišťovny. A vratka od pojištovny se také řídí tím, kolik dnů před případným odjezdem se zájezd ruší? Prosím nevyzná se v tom někdo? Když procházím google, co se týče storna, tak všude je to komplexní včetně léčebných výloh, dopravy. To já v ČR nepotřebuji, chtěla bych pouze storno. Kde si to případně pojišťujete? Asi bych byla klidnější, kdybychom pojištění byli v dnešní době…
jinak prosím o zdržení komentářů o tom, že nemám zájezd objednávat… já potřebuji vybrat fksp a zároven je o hotel zájem, v létě už by volné pokoje nebyly. už ted je téměř obsazeny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Nevim jak na CR pobyty, ake pri zahranicnom sa to.musi vybavit soucasne. Ze uz pak nejde. Ale nevim jestli je to pravda. Nejlepsi je zavolat poskytovateli pobytu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Koukala jsem na Evropskou pojišťovnu, nemá někdo zkušenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Zmena trvaleho pobytu, postup
- Jak s DP kombinace práce v ČR+Rakousko
- Jak to je při pobytu doma s dítětem, když jsem studentka?
- Je pronajímatel povinen mít pojištění domácnosti?
- Jihoafrická mutace konečně v ČR
- Doplatek za dovolenou v ČR
- E-shop ( s lékárnou) na Slovensku, zasílající do ČR
- Výdaje na cestu Rusko - ČR