Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tiffany1 děkuji
ja měla přirozený porod celkem od první bolistky tři hodiny a jen jeden steh díky bohu
šlo to rychle ale taky tokdy byla neskutecna bolest za to kamarádka rodila spontánně 16 hodin dnes je čtvrtý měsíc po porodukaždém a stále má problém sedět ma asi 12 stehů nastrizena na dvakrát takže vím ze i spontane to může být mazec ale díky za zkušenost ven prcek musí at tak nebo tak hlavně ať je v pořádku právě mě desilo ito že jsem o tom četla že se pravenechce sekce dělá dřív než je termin mimco treba neni připravené nevím
strašně vyvadim hlavně at je vse ok
@ivanka164 No, asi je to pravda, vyndavaji driv, aby se porod nerozbehl sam. Ale na druhou stranu, doktor kouknul na utz, rekl, ze mala je jeste proste mala a ze tyden pockame. Akorat jsem se mela uz šetřit, aby to fakt neprdlo samo. A v pohode. Myslim, ze je potřeba mit dobryho porodnika. Aby na to nekoukal jenom stylem:”My ukoncujeme v 38+0, tak to tak bude a hotovo.” A to, mam obavu, se občas deje. Nechci nikoho narknout. Můj pripad to nebyl. ![]()
@Tiffany1 no nevím jak je na tom novojicinska nemocnice co se týče sekce ale to se určitě dozvím pokud se tomu nevyhnu ![]()
@ivanka164 Tim lip, ze te doktorka předá do pece nemocnice drive, aspon si toho porodnika omrknes. A kdyby ses tomu nevyhla a nejak ti neseděl, vzdycky se daji hledat jeste varianty. Ja taky měnila porodnici v 32.tt, kvůli sekci. Nemeli neonatologii, chtela jsem rodit v Neratovicích a kdyz jsem se dozvěděla, co me ceka, tak jsem busila na gyndu v Motole tak dlouho, dokud me nevzali.
![]()