Bráška v předběžné péči - nevycházím s penězi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
19.10.14 11:27

@marcellia zkusim to :) ale mysim ze mi moc něoradi, kdyz nebudu z jekich mesta, ale hned zitra to zkusim.moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
19.10.14 11:29
@Medvídek19 píše:
@Proto02 ja chapu co jste psala..a vazim si toho. chtela jsem zde jen radu, jestli neexistuje neco co jsem nezkisila.ne proto, aby mi zde nekdo pujcoval nebo tak. nechci aby to znelo nevdecne, ale opravdu si nechci pujcovat od maminky co ma deti i kdyz by na to finamce i mela.me se to prici. nezlobte se a doufam ze jsem vas nejak neurazila

Ne, vůbec jsem se neurazila, byla to jen pomocná ruka, nabídka nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
19.10.14 11:36

@Medvídek19
Od koho si tedy chcete půjčit, když žádná instituce ani lichva Vám nepůjčí, a když Vám zde někdo nabídne pomoc /ale to by jste mu musela poskytnout určité informace o sobě :think: / nemáte zájem? Tak jak si to tedy představujete, tu půjčku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
19.10.14 11:42

@Medvídek19 tak si tu metodiku vytiskni, předlož svojí referentce, pokud bude tvrdit, že je to jinak, tak chtěj mluvit s její nadřízenou, proč se nepostupuje podle metodiky ministerstva nebo jestli je nějaká aktuální metodika, změnil se zákon… Podle založených diskuzí mi ale přijde, že s tebou mají problém i z jiných důvodů a proto tak kontrolují, zda platíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
19.10.14 11:43
@Chocoloco píše:
@Busy Bee Staci se podivat na uvodni komentare temat, ktera zakladala Medvidek19, tedy vlastne jeji kamaradka, a bud maji naprosto totozny zivot nebo neco nehraje.
Ja jsem bohuzel skepticka, ale samozrejme se mohu plest.
Nicmene si myslim, ze dnes je prioritou, aby deti vyrustaly pokud mozno v rodine a kvuli opozdene platbe, pokud maji platnou najemni smlouvu, dite neodebiraji.

@Medvídek19 Pokud ti pravidelne chodila vyplata na ucet, prijde mi jako nejjednodussi a nejbezpecnejsi pozadat ve sve bance o kontokorent.Meli by ti vyjit vstric a je to zalezitost maximalne 24 hodin.

Příspěvek upraven 19.10.14 v 10:35

Máš pravdu, zakladatelka a údajná kamarádka jsou podle příspěvků na 99% stejná osoba, taky jsem ty příspěvky četla :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
19.10.14 11:51

@Medvídek19
Zakladatelko, proč nám tu lžeš??? :cert: Počítám, že odpovědi se nedočkám :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
19.10.14 11:52
@BAZÁREK ANGIE píše:
Máš pravdu, zakladatelka a údajná kamarádka jsou podle příspěvků na 99% stejná osoba, taky jsem ty příspěvky četla :think:.

Taky na to koukám 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.10.14 11:53
@Tereza1986 píše:
Taky na to koukám 8o

Dneska už legendě, že se někdo ptá za kamarádku, stejně nikdo nevěří. To je už tak omleté průhledné klišé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
19.10.14 11:54
@Tereza1986 píše:
Taky na to koukám 8o

Moc důvěryhodná asi teda nebude -v podstatě nevím, jakou pomoc zde čekala, když vlastně nic z toho co jí bylo nabídnuto nechce :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.10.14 12:08

Ze si nechci pujcit od nikoho zde, tak jsem podvodnice. Prici se mi pujcovat od matek co zivi vlastni rodinu. A ja se vam tu obhajovat nebudu a nemusim. blbej dotaz a udelali jste ze me buh vi co.co bych z toho asi mela, ze si tu budu vymyslet. a kdybych byla podvodnice, tak rovnou napisu jestli mi nekdo nepukci.jak mi zde radila maminka at se zkusim zeptat jinde na urade, tak to udelam…a nevim proc me tu obvinujete z blbostech…nemate co na praci..kdyz rejpete do lidich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
19.10.14 12:12

@Medvídek19 a zkousela jsi pozadat ve sve bance o ten kontokorent?
Pokud ti tam chodi nejake finance a nemas ho prvni mesic, vetsinou nemusis nic dokladat a schvali ti ho i po netu.

• Citovat
  • Upravit
2498
19.10.14 13:16

@pikola jo mas pravdu..ja nejak prehlidla to ze pracuje..pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
19.10.14 13:19
@Medvídek19 píše:
Ze si nechci pujcit od nikoho zde, tak jsem podvodnice. Prici se mi pujcovat od matek co zivi vlastni rodinu. A ja se vam tu obhajovat nebudu a nemusim. blbej dotaz a udelali jste ze me buh vi co.co bych z toho asi mela, ze si tu budu vymyslet. a kdybych byla podvodnice, tak rovnou napisu jestli mi nekdo nepukci.jak mi zde radila maminka at se zkusim zeptat jinde na urade, tak to udelam…a nevim proc me tu obvinujete z blbostech…nemate co na praci..kdyz rejpete do lidich

Ty píšeš, že to není tvůj profil, že je to profil kamarádky…dle založených diskuzí, to je ale profil tvůj, ne? Vyjádříš se k tomu, nebo ne? Je to tvůj profil, nebo profil kamarádky jak TVRDÍŠ?
Jinak máš pravdu, obhajovat se nám tu nemusíš, ale lhát nám tu taky nemusíš :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
19.10.14 14:45

At je to jak chce, a pokud fakt resis tuto situaci, tak ten kontokorent je dobry napad.Zase tak pitome to neni…mas rok na splaceni. Jasne, ze jsou tam uroky, ale proste, pokud to jinak nejde. Casto jde kontokorent vyridit i pres internetove bankovnictvi, ze ani nemusis nikam chodit.

A pak me teda napadl Provident.Ne ze bych to komukoli radila, ale pokud budes opravdu radne splacet, sice preplatis, ale v tehle situaci Ti to pomuze. A jestli to je tak, jak jsem slysela-pujci skoro kazdemu a 7tis neni takova hruza, takze urco bez ruceni ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
19.10.14 16:11

Zakladatelko jeden nápad bych možná měla napiš mi sz nechce se mi to řešit tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová