Kdo rozumí homeopatii? Co je dobré na afty?
- Fotoalbum (1)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pomooooc je tu někdo kdo rozumí homeopatii?
Mam problém u naší malé (18 měsíců) se už podruhé objevili v krátké době afty. Prvé to byla aftozni stomatitida a teď naštěstí jen pár aftu na jazyku. Mam doma homeo Borax ch5,ale už jsem se dočetla o borax ch9/ch30… Jaký je v nich rozdíl a kterou jsou na afty nejlepší? A hlavně pokud stačí Borax ch5 jak davkovat? 5 granuli 3× denně nebo jen 3 granule 3× denně?? Moc děkuji za reakce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Jo to je Boiron.Taky jsme zkouseli drive.Za me k nicemu.Cukr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já bych potřebovala poradit, jak užívat homeopatika AKH. Když jsem si přečetla, jak užívat boiron, tak Tedy nevím. Zda po jídle, mezi, s jídlem. Přijde mi to hrozně složité.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kolarkaa píše:
Nevim jestli ti to pomuze..
Děkuji, ale o moc moudřejší z toho nejsem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Bobule151 píše:
Já bych potřebovala poradit, jak užívat homeopatika AKH. Když jsem si přečetla, jak užívat boiron, tak Tedy nevím. Zda po jídle, mezi, s jídlem. Přijde mi to hrozně složité.
Je to úplně jedno. Když si dáš lentilky, bude to mít úplně stejný efekt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj, číslo a písmeno za názvem homeopatika označuje způsob přípravy léku. 5ch i 9ch je nízká potence, tak myslím, že klidně můžeš nechat tu 5ch, ideálně 3 kuličky 3× denně. U aftu bych se ale taky zaměřila na posílení imunitního systému. Jinak teda já homeopatika používám hodně a pomáhají mě i dětem, ale zrovna u aftu moc úspěšná nejsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@nozu píše:
Je to úplně jedno. Když si dáš lentilky, bude to mít úplně stejný efekt.
Já chtěla poradit, ne slyšet ironické poznámky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Charlie18 píše:
Ahoj, číslo a písmeno za názvem homeopatika označuje způsob přípravy léku. 5ch i 9ch je nízká potence, tak myslím, že klidně můžeš nechat tu 5ch, ideálně 3 kuličky 3× denně. U aftu bych se ale taky zaměřila na posílení imunitního systému. Jinak teda já homeopatika používám hodně a pomáhají mě i dětem, ale zrovna u aftu moc úspěšná nejsem.
Jj koupím malé ještě kapky - vitamin B. A děkuji já sem myslela jestli to 5ch není nějaké nejslabší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@PeBa12 je to nižší ředění než 9ch, ale zase ne o moc, generelne na afty se dává ta 5. Jinak ještě můžeš zkusit svethomeopatie.cz je tam hodně informací a mají i poradnu zdarma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@PeBa12 proc? Pisou tam
5ch 3× denne. Takze bych dala klidne 15 kulicek do napoje co ti pres den
vypije, nebo do hrnecku, ktery bude popijet pres den, ne najednou (a neohrivat)
a tim je denni davka splnena.
Plus teda kdyz dcera mela afty tak k boraxu brala jeste kalobu
🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@PeBa12 píše:
Já chtěla poradit, ne slyšet ironické poznámky.
to byla naprosto přiléhavá odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kolarkaa píše:
@PeBa12 proc? Pisou tam 5ch 3× denne. Takze bych dala klidne 15 kulicek do napoje co ti pres den vypije, nebo do hrnecku, ktery bude popijet pres den, ne najednou (a neohrivat) a tim je denni davka splnena.
Plus teda kdyz dcera mela afty tak k boraxu brala jeste kalobu 🙂
No o to mi jde. Proc někdo rika 3× denně 5 kuliček a někdo jen 3 kuličky 3× denně. Co si z toho mám vybrat. To není nějaké jednotné dávkování?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@PeBa12 no ja nevim.. byla jsem se podivat na vsechny homeo co ma dcera, a vsechny ma 3×5, i ten borax tak mela (ve 2 letech)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jde hlavně o informaci kterou homeopatika obsahují a četnost užívání ne o množství. Je úplně jedno, jestli 3 nebo 5 kuliček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Listerie z ne dobre provarenych parku z mrazaku
- Které ovesné vločky jsou opravdu dobré a jak je připravujete?
- Dobrý nebo špatný výsledek na Downuv syndrom
- Dobrá optika v Ostravě
- Jarní závitky - poraďte dobrý recept
- Dobrá vegetariánská kuchařka
- Dobrý a pečlivý zubař Praha
- Nejlepší impregnace na obuv anebo dobré outdoorové boty