Poovulacni vytok/hlen prosím o radu
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o normální radu.. 12.10 jsem si dělala ovulační test který byl jasně pozitivní - druhá čárka silnější než testovací a večer v ten den jsem měla i ovulační bolesti a veder test slabší a druhý den test negativní podle toho usuzuji že jsem měla na 100% ovulaci toho 12.10 a dnes mám poovulační hlen nebo výtok.. ( na kalhotkách bílí hnus) vím že je poovulacni jen mě zajímá zda i po 4dnech po ovulaci se může objevit takhle pozdě nebo by se objevil hned po ovulaci takže se ptám jestli je normální že se poovulacni hlen objeví po 4dnech od ovulace a další otázka je zda i po tomto poovulacnim hlenu je stále možnost že mohu být těhotná? Děkuji vám za normální odpovědi.
Tak počkej, jestli ti přijde MS a pak testuj. Teď tu nikdo nenapíše, že jsi těhotná. Ač si to dle přehnaného pozorování asi přeješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja bych rekla ze ovulace probehla az pozdeji 14/10 nebo klidne az 15teho..ono
ten pozitivni test ti ukaze ze se ovulace blizi a mela by dojit do 12-48 hodin,
ja mela minuly cyklus taky ovulku az po 56 hodinach od pozitivniho ouv testu.
Tehotenstvi ti to neovlivni,..maximalne podpori spermie aby dosli tam kam maji
v tyto dny
preji hodne stesti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Rady na přechod z mateřského mléka na umělé
- Ovitrille a výtok
- Krvácení mimo cyklus - prosím o radu
- Prosím o radu, mám o sebe přehnaný strach
- Jemné a zplihlé vlasy v těhotenství, poraďte prosím šampon
- Váš názor prosím, je to normální
- Daně za 2020 - nevím si rady
- Prosím o doporučení na nějaký pěkný thriller nebo horor
Ahoj, prosím o normální radu.. 12.10 jsem si dělala ovulační test který byl jasně pozitivní - druhá čárka silnější než testovací a večer v ten den jsem měla i ovulační bolesti a veder test slabší a druhý den test negativní podle toho usuzuji že jsem měla na 100% ovulaci toho 12.10 a dnes mám poovulační hlen nebo výtok.. ( na kalhotkách bílí hnus) vím že je poovulacni jen mě zajímá zda i po 4dnech po ovulaci se může objevit takhle pozdě nebo by se objevil hned po ovulaci takže se ptám jestli je normální že se poovulacni hlen objeví po 4dnech od ovulace a další otázka je zda i po tomto poovulacnim hlenu je stále možnost že mohu být těhotná? Děkuji vám za normální odpovědi.