Pořád ještě nespí celou noc

80
1.2.11 21:15

Pořád ještě nespí celou noc

Ahojky,naší malé bude v březnu rok a stále nespí celou noc, spíš mi přijde že je to horší a horší.Dvakrát za noc krmíme(Nutrilon)i když před spaním sníme dost kaše.Většinou se tak vzbudí, že pak dlouho trvá než usne někdy i přes hodinu,samozřejmě že pak usíná se mnou v posteli :roll: .A taky se hodně často vzbudí jen tím že přijdu do ložnice a chce samozřejmě hned ke mě.Nevíte jak naučit mimčo spát celou noc? Nemáte na to nějaký fígl?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30309
1.2.11 21:21
Peťťule píše:
Ahojky,naší malé bude v březnu rok a stále nespí celou noc, spíš mi přijde že je to horší a horší.Dvakrát za noc krmíme(Nutrilon)i když před spaním sníme dost kaše.Většinou se tak vzbudí, že pak dlouho trvá než usne někdy i přes hodinu,samozřejmě že pak usíná se mnou v posteli :roll: .A taky se hodně často vzbudí jen tím že přijdu do ložnice a chce samozřejmě hned ke mě.Nevíte jak naučit mimčo spát celou noc? Nemáte na to nějaký fígl?? :lol:

No
nam nespala treti dcerka celou noc do dvou a pul roku-ale to jsi slyset asi nechtela :think:
Mozna ji rusite,co spat jinde???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
1.2.11 21:23

Hm, tak to by mě taky zajímalo. Mladší syn už má 3 roky a celou noc taky nespí :-( Starší spal v pohodě celou noc od půl roku …

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
1.2.11 21:25

Přestěhovat do samostatnýho pokojíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
1.2.11 21:28

Já jsem zhruba věděla po jaké době malý jí a nebo tedy se budí - většinou to bylo v 11 a pak někdy okolo 4…
Tak jsem mu než se plně vzbudil dala jeho mléko - v 11 to bylo v pohodě, to jsem většinou ještě nespala.. Pil jakoby na půl ve spánku a nebo se spíš zas tak nevzbudila a usnul hned… To stejné jsem dělala než se vzbudil ve 3,4, že když jsem se vzbudila kolem té hodiny, tak jsem šla udělat mléko, láhev jsem mu dala do pusi, vypil si svoji dávku v polospánku a spal dál.. jinak nevím co poradit.. u nás to zabralo..
nejhorší je to takové - dítě se vzbuedí, máma jde uudělat mkéko, než kdesi cosi je 5 minut, než ho uvaří , schladí než vypije a to dítě je naplno vzbuzené a ještě, jestli ke všemu pak skáče v postýlce a tak…

Příspěvek upraven 01.02.11 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
1.2.11 21:29

Ahoj. Mně mladší dcera taky nespí celou noc ;) . Hodně se to zlepšilo, co jsem přestala v noci kojit - asi tři noci byly dost krušné, ale od té doby už jí většinou stačí podat dudlíček, přitisknout plyšovou myšku k tvářičce, popřípadě zapnout hudební hvězdičku. Nechat ji spát samotnou jsem zkoušela několikrát, ale bez úspěchu. Starší na tom nebyla o moc lépe, takže vím, že nejlepší rada je trpělivost ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
1.2.11 21:32

Přesunout do jiného pokoje, ale neslibovat si od toho zázraky. Chce to čas, Mareček taky ještě celou noc nespí. Helenka začala spát opravdu bez jediného probuzení až po prořezání všech zubů, to jí táhlo na druhý rok (měla je docela brzo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
1.2.11 21:33

Naše malá má rok a pár dní a taky ještě nespí celou noc, 3× se budí ještě na kojení, někdy je to i vícekrát. A když se probere tak je někdy schopná i 2 hodiny v noci prokecat :zed: a sem tam má i záchvaty smíchu :-D někdy se tomu smějem, ale jsou dny, kdy jsme fakt unavení a to se pak o nás pepka pokouší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
1.2.11 21:35

Ahojky, tak tě asi zklamu, ale na Březňátkový diskusi spí celou noc jen pár miminek :nevim: je to tak půl na půl. U nás se taky nespí a ani v nejbližší době neočekávám, lepší se netěšit a nechat případně příjemně překvapit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
1.2.11 21:36

Já se přiklánim ke krmení v tom polospánku jak tu už zaznělo. V noci hold nekrkáme, ale malé už jsou tři msíce a nijak jí to netíží (prdí jak starej fotr :mrgreen: i při nočním nekrkání).

Taky už tak nějak vim kdy se mi bude budit, takže když se začne ze spávku ševelit, mažu udělat mlíčko, mám to ryvhlostí blesku hotové, vrazim jí flášu, a ududá se z polospánku k úplnému spánku.

Ale vim jak ti je, teď mi dvě noci nespala, čuměla i tři hodiny a tlemila se, takže jsem na prášky :zed:

Což vlastně není odpověď na otázku „jak udělat aby mi spala celou noc“. :oops: Moj rada je, jak se dá udělat, aby se ti zbytečně nebudila i když v noci papká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
1.2.11 21:39
kvaček píše:
Já jsem zhruba věděla po jaké době malý jí a nebo tedy se budí - většinou to bylo v 11 a pak někdy okolo 4…
Tak jsem mu než se plně vzbudil dala jeho mléko - v 11 to bylo v pohodě, to jsem většinou ještě nespala.. Pil jakoby na půl ve spánku a nebo se spíš zas tak nevzbudila a usnul hned… To stejné jsem dělala než se vzbudil ve 3,4, že když jsem se vzbudila kolem té hodiny, tak jsem šla udělat mléko, láhev jsem mu dala do pusi, vypil si svoji dávku v polospánku a spal dál.. jinak nevím co poradit.. u nás to zabralo..
nejhorší je to takové - dítě se vzbuedí, máma jde uudělat mkéko, než kdesi cosi je 5 minut, než ho uvaří , schladí než vypije a to dítě je naplno vzbuzené a ještě, jestli ke všemu pak skáče v postýlce a tak…Příspěvek upraven 01.02.11 v 21:30

To u nás taky fungovalo, vždycky jsem se vzbudila dřív,stačilo že se začala víc mlet v postýlce a už jsem běžela udělat mlíko,trvá mi to chvilinku,dala jsem flašku,pila v polospánku a pak hned usnula,poslední dobou se ale probudí nějak rychle a úplně nebo možná já spím tak tvrdě? :roll: to nevím.A pokud jsem dlouho vzhůru tak si mlíčko připravuju rovnou a pak doufám,že bude aspoň ty 4 hoďky vkuse spát,ale poslední dobou se to nedaří, přijde mi že když byla menší tak 5-6měsíc tak spala líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
1.2.11 21:42

Míše jsou dva a také nespí celou noc s tím holt nic nenaděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
1.2.11 21:43
BohunkaP píše:
Přesunout do jiného pokoje, ale neslibovat si od toho zázraky. Chce to čas, Mareček taky ještě celou noc nespí. Helenka začala spát opravdu bez jediného probuzení až po prořezání všech zubů, to jí táhlo na druhý rok (měla je docela brzo).

Bohužel máme malý byt 2+1 takže spí s námi v ložnici, jedině mě napadlo spát v obýváku s chůvičkou.Asi to zkusím, třeba to zabere.Ale možná je to taky těma zoubkama tak průběžně nás zlobí, ale zatím žádný nevylezl,zatím jsme bezzubáci:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
1.2.11 21:44
MirušeProdigy píše:
Já se přiklánim ke krmení v tom polospánku jak tu už zaznělo. V noci hold nekrkáme, ale malé už jsou tři msíce a nijak jí to netíží (prdí jak starej fotr :mrgreen: i při nočním nekrkání).

Taky už tak nějak vim kdy se mi bude budit, takže když se začne ze spávku ševelit, mažu udělat mlíčko, mám to ryvhlostí blesku hotové, vrazim jí flášu, a ududá se z polospánku k úplnému spánku.

taky nekrkáme a už ani nepřebaluju to by bylo asi ještě horší :lol:

Ale vim jak ti je, teď mi dvě noci nespala, čuměla i tři hodiny a tlemila se, takže jsem na prášky :zed:

Což vlastně není odpověď na otázku „jak udělat aby mi spala celou noc“. :oops: Moj rada je, jak se dá udělat, aby se ti zbytečně nebudila i když v noci papká.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
1.2.11 21:45

nase trinacdtimesicni dcera take nespi celou noc :-) a nad ranem pred patou si taky da svoji lahvicku. Tak se tim netrap vetsina deti nespi..jednou to prijde..u nas ted rostou spicaky, tak je to zase o neco horsi nez predtim..ale co zase bude lip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí