Pořád mám pocit potřeby močit
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pořád mám pocit potřeby močit
Dobrý den, už několik dní mě trápí pocit močení. Mám pořád pocit
potřeby močit, ale když přijdu na toaletu, nic. Ale pocit přetrvává. Je
mi 17. Nejsem nastávající maminka a ani dítě nemám. Abychom si rozuměli.
Nevíte někdo, co by to mohlo být prosím? Je to nesnesitelné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Zanet mocoveho mechyre pravdepodobne. Zajdi k lekarce, dones ji svou ranni moc. Vysetri te. A nezanedbej to, neni to sranda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Určitě dones moc k doktorce, jak tu radi ostatní. Pak to taky často dělá gynekologický zánět, třeba mykóza, nemáš nějaké, třeba drobné, pálení, svědění nebo výtok? Někdy hrudkovitý někdy víc vodnatý? Kdyby jo, kup si na to v lékárně čípky a mastičku. Ale určitě prvně nech vyšetřit moc u obvodaka. Ještě do té doby můžeš nasadit léky jako Blokurima a brusinky volne prodejné v lékárně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A zatím hodně pít. Urologický čaj, brusinkový džus nebo brusinky do čaje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Když bude ta bolest nesnesitelná, klidně si zajdi na pohotovost, jsou tam na tyhle případy opravdu zvyklí. Rovnou s sebou vezmi moč. Dají do ní papírek a do minuty vědí jestli je v moči krev a bílkovina a příp. ti dají antibiotika. Já takhle chodím ca jednou ročně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pokud to máš několik dní, tak asi radši ten doktor.
V počátcích se mi to podařilo odrazit spoustou vody, brusinkovým džusem a
teplem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak se mi projevoval zánět močových cest. Ranní moč, doktorka a nejspíš ATB. Jinak doporučuju hlavně teplo, dostatek tekutin (pokud se projeví při močení třeba štípání, tak sice budeš chodit častěji, ale nebude to pálit) a klidový režim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@TessaKrej Nejspis zanet mocoveho mechyre, nebo mocove trubice. Mela jsem opakovane to druhe, je to hruza. Clovek vycurne 2 kapky a za 5 minut musi znovu, jako kdyby tam byl litr, avsak dopadne to zase stejne. Pij hodne caj, jestli mas urologicky, kup v lekarne brusinky. Muzes zkusit dat bricho a nohy do tepla, pod deku, termolahev, to by mohlo taky pomoct. Neboj, za par dni uz budes fit, ale bude to chtit nejspis antibiotika. Kazdopadne, v pondeli sup k lekari.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zanet mocaku, supej si pro antibiotika. Jinak hooodn pit, hoodne vitaminu C a zabalit se treba do saly ale ja byt tebou tak jeste dnes jedu pro prasky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Moc vám všem děkuji za rady a typy. Děkuji moc určitě jste mi všechny
moc pomohli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Mám nárok na mateřskou dovolenou, pokud studuji?
- Mám nárok na ošetřovné? Práce..
- Mam úzkosti a deprese
- Roční dítě málo jí, mám starost o správný poměr živin
- Můžu brát HA i když mám migrénu?
- Jak se mám zbavit hryzec?
- Betadine čípky - mám problém se zaváděním
- Sleva na děti - kolik měsíců mám uvést do přiznání?