Pořád průjem,prosím o radu co na něj
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
pořád průjem,prosím o radu co na něj
Ahoj holky, prosím o radu. Od soboty se u nás drží průjem. Začal s tím nejstarší, s tím že i zvracel, pak prostřední, nejmladší a tatínek. U každého to trvalo tak jeden den, jen nestarší to má pořád. Byla jsem u dr. dělala stěry a když jsem si měla dneska volat, tak má dovolenou. V každém případě si myslím, že kdyby to bylo něco vážného zavolá hygiena, s tím už mám zkušenosti. Jinak dávám všem probiotika, a u nejstaršího střídám tasectan s enterolem. Vařím pořád dokola rýži, mrkem, suché maso…už to nechtějí jíst, co jiného vařit? Problém je v tom, že si to zase předavají, zase začal manžel a nejmladší…jinak všechno desinfikuji, peru, snažím se hlídat umyvání rukou, nepoužívání stejného ručníku, sklenky…napadá vas ještě něco co udělat at se toho už zbavíme?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@admenL U nas se
z prujmu holky hrabou vzdycky 14 dni (to maji po mne) a kluk mel prujem jen
jednou jako miminko (to ma po tatinkovi). Zalezi, jak intenzivni a vodnaty je,
jinak bych uz asi polevila s dietou, hodne zarazovala varenou zeleninu, vhodne
druhy ovoce, urcite mohou kukuricne placky, testoviny. Pokracovala bych
v probioticich. Hlavne se vyhnout mlecnym vyrobkum, korenenemu, mastnemu.
Desinfekce je fajn, ale proste dokud je prujem, je clovek infekcni, nakazlive je
to hodne a z toho zachodu se to do vzduchu dostane snadno, bohuzel .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pokud máte dva záchody tak ať používá syn jen jeden a ostatní ten druhý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Za mne je super Hylak… zkuste, nám vždy pomůže nejlépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@admenL píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Od soboty se u nás drží průjem. Začal s tím nejstarší, s tím že i zvracel, pak prostřední, nejmladší a tatínek. U každého to trvalo tak jeden den, jen nestarší to má pořád. Byla jsem u dr. dělala stěry a když jsem si měla dneska volat, tak má dovolenou. V každém případě si myslím, že kdyby to bylo něco vážného zavolá hygiena, s tím už mám zkušenosti. Jinak dávám všem probiotika, a u nejstaršího střídám tasectan s enterolem. Vařím pořád dokola rýži, mrkem, suché maso…už to nechtějí jíst, co jiného vařit? Problém je v tom, že si to zase předavají, zase začal manžel a nejmladší…jinak všechno desinfikuji, peru, snažím se hlídat umyvání rukou, nepoužívání stejného ručníku, sklenky…napadá vas ještě něco co udělat at se toho už zbavíme?
Ahoj já dělala dceři rýžový a mrkvový odvar.
Colu Zero, jen jednu lžičku, uklidnilo to
bříško. Brouzdala jsem internet abych našla další vhodné potraviny,
našla jsem zde: https://fitdia.cz/…-pri-prujmu/ .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Daně za 2020 - nevím si rady
- Chování mé matky, pořád dokola
- Prosím o doručení na nějaký pěkný thriller nebo horor:)
- Prosím o radu jak dlouho trvá převod na kartu
- Prosím o radu, učení.
- Nechtěně těhotenství - prosím o rady
- Jak často máte průjem?
- Na co máme nárok prosím o radu akutní