Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Hele me na tom udivuje a zere to, ze me vždycky napíše jen suchou, krátkou zprávu (ja ani na psani moc nejsem, odepisu třeba za dlouho) ale s nějakou si tam vypisuje skoro 24/7 tyjo… sakra co
Cely můj ex, akorát mému bylo 31.
Seznámili jsme se na ulici, tak jsem nic netušila, vždy byl takový trochu mlčenlivý, psal krátké suché zprávy, ale nedavalo mi pokoj, proč je porad na instagramu i whatsappu, i v práci. Samozřejmě, na mé otázky neodpovídal, jen, ze jsem blázen a stíhačka, že se to zapíná automaticky bla-bla-bla.
No a světě div se, celou dobu měl tinder a psal si se vsema babama v okolí, schůzky myslím že byly taky, no rychle jsem to ukončila a totéž doporucuju i tobě ![]()
@Kokokodak píše:
No a nebo on kouká na tebe kdy si byla naposledy online. Třeba se špehujete navzájem…
Prosímtě, chlapi to nedělají
@someargue píše:
Cely můj ex, akorát mému bylo 31.
Seznámili jsme se na ulici, tak jsem nic netušila, vždy byl takový trochu mlčenlivý, psal krátké suché zprávy, ale nedavalo mi pokoj, proč je porad na instagramu i whatsappu, i v práci. Samozřejmě, na mé otázky neodpovídal, jen, ze jsem blázen a stíhačka, že se to zapíná automaticky bla-bla-bla.
No a světě div se, celou dobu měl tinder a psal si se vsema babama v okolí, schůzky myslím že byly taky, no rychle jsem to ukončila a totéž doporucuju i tobě
Přesně to bude ono. Ja jsem to už ukončila, začala ho ignorovat, to mi skoro obden psal (krátké suché zpravy
) pak jsem podlehla a odepsala, par zpráv a hned mi došlo ze jsem moc dobre věděla proč ho ignoruju, ze to je fakt k*kot a je v bloku ![]()
Smazal tinder, tak je jasne ze ma vsechny kontakty na whatsapp zoufalec ![]()
Nevím jak funguje whatsapp, jestli je to něco jako messenger..? Já osobně třeba jsem na messengeru vidět jako online skoro celý den a přitom si s nikým ani nepíšu, nebo vůbec nemám mobil v ruce, prostě to kolikrát to nevypnu
Kolikrát jsem online i celou noc a to prosím spím
Užíráš se zbytečně, stejně nic nevykoumáš. Pochybuju, že by s ním nějaká slečna psala celé dny a noci
To by nikoho dlouho nebavilo. A ty s ním máš co vlastně? Chodíte spolu?