Poradit se SŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
25.6.20 19:07
@Vanesa365 píše:
@vokishka protože já jsem měla vybranou přihlášku na cestovní ruch jenže neměla jsme ji potvrzenou od lékaře doktorka chtěla abych přišla já a mamce to nedala jenže já nebyla doma :think:

Jasne. A zrovna na tebe tak nekde na gymplu budou zvedavi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65203
25.6.20 19:09
@Vanesa365 píše:
@vokishka protože já jsem měla vybranou přihlášku na cestovní ruch jenže neměla jsme ji potvrzenou od lékaře doktorka chtěla abych přišla já a mamce to nedala jenže já nebyla doma :think:

To slyším prvně, doktorka nedělá prohlídku. U nás si běžně i tu přihlášku nechala sestřička a za dva dny ji vydala potvrzenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.6.20 19:11

Díky všem za řádu já si to už nějak zajistíme a rozmyslím🤓 tohle téma se může uzavřít 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
25.6.20 19:13
@Vanesa365 píše:
Díky všem za řádu já si to už nějak zajistíme a rozmyslím🤓 tohle téma se může uzavřít 🙂

Nevyslo to, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
@Vanesa365 píše:
Ahoj. Chci se zeptat mám podanou přihlášku na soukromé škole obor- Cukrářka ale chtěla bych byt na jiné škole (lepší :D ) teď kvůli koronavirusu jsme nechodili do školy a já všechno zapomněla :roll:, ale jsem rozhodnutá že teda půjdu do prváku na tuhle školu ale po tom prváku bych chtěla jít na jinou a během toho prváku plus ještě teď mám i čas přes prázdniny se to chci všechno poradně naučit. Já nejsem úplně nějak blbá mě učitelky říkají že bych byla chytrá ale jsem pouze líná že mě by stačilo i dávat pozor v té hodině a uměla bych to což je pravda (přiznávám se :think: ). Ale já poradně nevím na jakou školu bych chtěla jít a teď mě docela začal lákat gympl :nevim: ale jen pokud bych se opravdu cely ten rok poradně učila a uměla bych to tam bych to chtěla jít zkusit Jestli by to šlo a proto žádám o radu jestli to opravdu budu všechno umět tak bych chtěla jít ale asi spíše na soukromý gympl na státní bych si moc nevěřila :? Takže jestli to mám zkusit s tím gymplem a nebo si vybrat prostě jinou střední školu :nevim:?

Já teda jako ale fakt HODNĚ moc DOUFÁM, že tuhle diskusi založil troll. Protože jestli ne… 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12

@vokishka no právě kdybych to věděla tak bych nikam nejezdila ale spolužáci my říkali ze tam nemusím byt ze stačí když tam půjde někdo ale moje doktorka chtěla mě nevím proč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.6.20 19:20
@vokishka píše:
Tomu nerozumím, přihláška se dávala někdy v únoru a věděla jsi už od první třídy, že ten okamžik nastane. Tak jak na poslední chvíli.

Protoze si vymysli. Ani ji neni hanba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
25.6.20 19:21

To je troll, už tu dnes jedna podobná je, taky o střední škole a něco v tom smyslu, že nestihla podat přihlášku a táta chce, aby šla ze základky do práce :mrgreen: Rodiče chtěli sociální a ona zemedelku. Je to někde níž :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
25.6.20 19:22

A taky napsáno stejným stylem, jak hotentot, neucelene myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.6.20 19:25

@mroe rozmyslela jsem si to😌

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.6.20 19:28

@Kelsey a proč bych si vymýšlela 😂 😂vysvětlila jsem jak to bylo a rada bych aby se tohle téma uzavřelo prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
25.6.20 19:39
@Vanesa365 píše:
@mroe rozmyslela jsem si to😌

Pozde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.6.20 19:50

@mroe 😂 😂určitě ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
25.6.20 20:07

Tak to zkus na tu cukrářku, a třeba tě to chytne. Určitě neztrácej rok čekáním, to je blbost.
Já jsem se kdysi nedostala na gympl, druhá přihláška byla na školu odbornou, s maturitou. Ale pořád jsem toužila po gymplu, tak jsem po roce dělala zkoušky znovu, na jiný, a vzali mě. Byla jsem tedy 2× v prváku, a vůbec to nebyl ztracený rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.6.20 02:38

@andelka83 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin