Poraďte, jaký dárek koupit majiteli autoservisu

2673
19.9.11 15:11

Poraďte jaký koupit dárek

Ahoj potřebuju poradit s koupí dárku.
Každý rok jsme zváni na něco jako „vánoční“ besídku k majitely autoservisu.Pokaždé kupujeme nějaký dárek.Jeden rok jsme kupovali kamennou sochu lva a na to jsme přilepili znak Peugeota(na tuto značku si potrpí).Jeden rok jsme nechali péct dorta ve tvaru pneumatiky.Ale letos teda vůbec nevíme co.Nenapadá vás něco?Může to být cokoli,i nějaká sranda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Holma
19.9.11 15:25

dala bych nějaký zážitek, na netu je spousta nabídek, stačí mrknout :palec:

• Citovat
  • Upravit
9299
19.9.11 15:58

Taky záleží, kolik chcete do dárku investovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
19.9.11 15:59

Na ceně moc nazáleží,dejme tomu třeba do 5 tisíc,ten lev nás tenkrát stál 3500kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
19.9.11 16:24

Kamarád má taky autoservis, až bude něco slavit máme v plánu mu koupit tyhle hodiny http://www.netradicni-darky.cz/…ika/d-70193/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
19.9.11 16:39

Koal díky za tip :palec: A ty stránky jsou taky dobrý,určitě tam najdu inspirace na Vánoce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
19.9.11 16:45

Rádo se stalo :huban: taky už jsem tam pár dárků kupovala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.9.11 17:27

Hele asi to nebude nic z autama ale co třeba let vrtulníkem? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
19.9.11 17:27

Já to chtěla pro chlapa, ale nakonec z toho sešlo a do dneška ho to mrzí, proto mě to napadlo. :nevim: nebo jestli nosí zlato, stříbro tak nějakou rytinu? třeba to kolo nebo tak?? sama nikdy nemám nápady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
19.9.11 17:58

Mě dneska brácha posílal

http://tip.seznam.cz/tip-dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
19.9.11 20:18

Holky díky za tipy,ale třeba z létání má úplně psycho :-D A projížďka autem,sám má taky pořádnýho sporťáka.Ach jo je to těžký každej rok něco vymyslet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
12.10.11 09:36

manžel je takový domácí kutil a nejvíc ho baví lozit kolem aut. pořád říká, že by to byla práce, která by ho bavila, mít svůj autoservis - takže loni k Vánocům jeden dostal - Lego autoservis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
12.10.11 09:50
maffi píše:
manžel je takový domácí kutil a nejvíc ho baví lozit kolem aut. pořád říká, že by to byla práce, která by ho bavila, mít svůj autoservis - takže loni k Vánocům jeden dostal - Lego autoservis

Jéé a postavil to?To by se líbilo tomu mýmu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
12.10.11 12:47

byl z něho naprosto nadšený. i k legu jako takovému má kladný vztah, takže si zavzpomínal na dětství a ještě o vánočním večeru začal hnedka stavět.
každému kamarádovi se pak chlubil, jakou má hodnou ženu, že mu koupila autoservis :srdce:
už to bude skoro rok a pořád ho má ležet na stole vedle počítače. já mu tam občas něco přestavím - je tam spousta figurek, aut a pohyblivých částí. no a tak z toho máme zábavu v tom, že musí hlídat, co se změnilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
12.10.11 12:59

Maffi fakt moc díky za tip na dárek,já to koupím manželoj k vánocům.On si pořád hraje s hračkama od kluka,tak bude nadšenej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný