Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj potřebuju poradit s koupí dárku.
Každý rok jsme zváni na něco jako „vánoční“ besídku k majitely autoservisu.Pokaždé kupujeme nějaký dárek.Jeden rok jsme kupovali kamennou sochu lva a na to jsme přilepili znak Peugeota(na tuto značku si potrpí).Jeden rok jsme nechali péct dorta ve tvaru pneumatiky.Ale letos teda vůbec nevíme co.Nenapadá vás něco?Může to být cokoli,i nějaká sranda ![]()
dala bych nějaký zážitek, na netu je spousta nabídek, stačí mrknout ![]()
Na ceně moc nazáleží,dejme tomu třeba do 5 tisíc,ten lev nás tenkrát stál 3500kč.
Kamarád má taky autoservis, až bude něco slavit máme v plánu mu koupit tyhle hodiny http://www.netradicni-darky.cz/…ika/d-70193/
Koal díky za tip
A ty stránky jsou taky dobrý,určitě tam najdu inspirace na Vánoce ![]()
Hele asi to nebude nic z autama ale co třeba let vrtulníkem? ![]()
Já to chtěla pro chlapa, ale nakonec z toho sešlo a do dneška ho to mrzí, proto mě to napadlo.
nebo jestli nosí zlato, stříbro tak nějakou rytinu? třeba to kolo nebo tak?? sama nikdy nemám nápady ![]()
Holky díky za tipy,ale třeba z létání má úplně psycho
A projížďka autem,sám má taky pořádnýho sporťáka.Ach jo je to těžký každej rok něco vymyslet ![]()
manžel je takový domácí kutil a nejvíc ho baví lozit kolem aut. pořád říká, že by to byla práce, která by ho bavila, mít svůj autoservis - takže loni k Vánocům jeden dostal - Lego autoservis
maffi píše:
manžel je takový domácí kutil a nejvíc ho baví lozit kolem aut. pořád říká, že by to byla práce, která by ho bavila, mít svůj autoservis - takže loni k Vánocům jeden dostal - Lego autoservis
Jéé a postavil to?To by se líbilo tomu mýmu ![]()
byl z něho naprosto nadšený. i k legu jako takovému má kladný vztah, takže si zavzpomínal na dětství a ještě o vánočním večeru začal hnedka stavět.
každému kamarádovi se pak chlubil, jakou má hodnou ženu, že mu koupila autoservis ![]()
už to bude skoro rok a pořád ho má ležet na stole vedle počítače. já mu tam občas něco přestavím - je tam spousta figurek, aut a pohyblivých částí. no a tak z toho máme zábavu v tom, že musí hlídat, co se změnilo ![]()
Maffi fakt moc díky za tip na dárek,já to koupím manželoj k vánocům.On si pořád hraje s hračkama od kluka,tak bude nadšenej ![]()