Porod 09/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3679
7.4.15 08:28

Ahoj holky :mavam: jak se mate? Ja vcera vubec nemohla usnout hrozne me pichalo v levem podbrisku, vubec jsem nevedela jak si lehnout. Vetsinou rano a vecer se mi dela boule bud vpravo nebo levo… asi mimco :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
7.4.15 09:34

Ahoj děvčata,
já tedy pořád tvrdím, že žádný břicho nevidím, ale okolí už mě přesvědčuje o opaku :lol:
Příští týden mě čeká vyšetření u Mudr. Dělali Vám ty tripl testy, nebo ne?
Byli už jste u zubaře a u praktický doktorky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
7.4.15 09:39

@Misa ADG Ahojky, jj, na tripple testech jsem byla, nase doktorka to dela automaticky. U zubare a prakticky jsem byla uz asi v 15tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
7.4.15 10:52

Ahoj, no ja jdu na tripltest za dva dny. Prijde mi to teda uplne zbytecny pro jejich naprosto zalostnou nepřesnost, ale kdyz si to dr.muze nauctovat jako vykon, tak proc to pro nej neudelat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
7.4.15 11:02

@Misa ADG Ahojky, tak já byla na screeningu ve 12. týdnu i na těch tripplech v 17. týdnu. Vše u mě vyšlo negativní :dance:! K zubaři jsem objednaná na zítřek…
@AZzuzka ...... mě též teď docela často píchá na pravé straně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
7.4.15 11:57

Holky, jaké byly Velikonoce??Mám dotaz, berete těhu. vitamíny?? doktro mi dal Gravital, ale na těhu kurzu porodní asistentka říkala at to neberu, že se tím akorát uměle vyhání vaha miminka. Že by váha měla byt mezi porodní vahou tatinka a maminky, já měla 2,8kg, Jarda 2,5 kg a naše první 3,4kg :) :). Tak by mě zajímalo jak to máte vy.

A už je V8m dobře, mě sem tam přepadne mdloba, motá se mi hlava a nesedne mi jídlo, ale není to díky Bohu denně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
7.4.15 13:02

@Jana0703 Ahojky, vitamíny jsem brala v 1. těhotenství, ale bylo mi z nich blbě od žaludku, tak jsem to po měsíci vzdala. Při 2. těhotenství jsem žádné vitamíny nebrala a dítě se narodilo s váhou 4430g :mrgreen:! Teď při třetím jsem brala do 3. měsíce jen kyselinu listovou a od 4. m. už jen vitamín C (když si vzpomenu :lol: )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
7.4.15 13:04

@AZzuzka já ty ranní boule miluju, u prvního jsem je milovala a fotila a i teď, je to boží :srdce:
@Jana0703 vitamíny v těhu a váha mimča spolu vůbec nesouvisí, je to jen další mýtus :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
7.4.15 13:06

Jinak nic neberu, ze začátku jsem brala listovku, ale už neberu nic, jím hooodně zeleniny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
7.4.15 13:39

@Evička0 @vendy259

Takže je vlastně úplně jedno jestli je beru nebo ne, snažím se každý den jíst zeleninu a ovoce, vitaminy jsem bralaprvní 4 měsíce.

Mně to o té váze řekla proodní asistentka, tak a teď komu věřit :) :lol: :lol:

@Evička0 4,4 kg?? páni.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
7.4.15 13:48

Těhotenský vitamíny beru. Ale myslím, že doberu zbytek a další si nekoupím. Jak říkáte. Jím spousty ovoce i zeleniny a celkově se snažím jíst zdravě.
Jinak Velikonoce skvělí. I přes studený počasí jsme byli hodně venku s psíkama a celkově jsem za tři dni nachodila 54 km :dance:
Nevolnosti občas, minimálně.
Pokud je to něco mezi mnou (3,2 kg) a manželem (4,2 kg), tak si přeji, aby se to spíš přiklonilo na mou stranu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
7.4.15 13:54

@Misa ADG

54 km?? wow :potlesk:

u nas byli nizke porodni váhy, Vaše mimčo pokud bude mezi Vámi bude mít ideál váhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
7.4.15 15:13

@Jana0703 … Fakt záhul…a ještě šla ven normálně :mrgreen:… Malá byla při narození fakt tlustá :lol:… Mezi loktem a zápěstím měla 5 faldů :mrgreen:!!! Vypadala jak ten nakrčený pes SHARPEJ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
7.4.15 15:21

@Jana0703 ono se to říká, že se po vitamínech rodí velký a tlustý děti, ale je to blud…
@Misa ADG nó, slušnej výkon :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
7.4.15 21:04

Ahoj, já vitamíny zobu, protože asi nejsem dostatečně sama zásobená a dcera měla po porodu málo železa. Takže každý večer zob, zob. Zeleninu sice dlabu taky, ale raději tam něco přidám v tabletce a tělo si vybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí