Kopie Porod duben 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6177
8.9.12 08:24

@chelsea001 Já byla na kontrole v pondělí a jdu taky 17.9. na odběr krve na screening a pro průkazku, ale i čekání 14 dnů je nekonečných. :cert: Jinak u mě nevolnosti pomalu, ale jistě odeznívají, včera mi bylo špatně, ale dalo se to, tak jsem i ráda. Normálně bych plašila, ale nevolnosti ustaly ještě před kontrolou, tak snad je vše v pořádku. A já holky dneškem začínám 10.tt :mrgreen: Sice podle UZ a podle doktora jsem 9+3tt, ale podle ovulky 9tt, takže se řídím podle ovulky a hotovo :lol:

• načítám...
2242
9.9.12 09:27

Holky tak jak to s vámi vypadá? :)

Co nevolnosti? Jak se cítíte?

• načítám...
6177
9.9.12 09:51

Mě je těžko od žaludku, ale dá se to :-) Nevolnosti už celkem ustaly, i když je teda občas cítím, každopádně ale nezvracím :dance:

• načítám...
2242
9.9.12 09:55

@Betynka87 Tak to jsou super zprávy!! :)
Já týden nezvracela, ale bylo mi tak nějak špatně od žaludku, hlavně ráno a večer. Včera večer jsem měla náhle pocit na zvracení, šlo všechno ven a bylo mi zase fajn. :)
Tak snad to přejde úplně…
A co jiné příznaky? :)
Já chodím pořád čůrat, hodně piju a často spím i přes den.. A občas mi tlačí podbřišek.

V úterý jdu pro průkazku :dance:

• načítám...
6177
9.9.12 10:00

@amille Taky strašně moc piju :-D je to šílený, tak 5 litrů je normálka :mrgreen:
Stále citlivé bradavky a trošičku mě občas pobolí podbříšek - někdy tam i píchne - snad si jen mimi dělá místečko :-)
Já jdu na kontrolu a pro průkazku až od pondělí za týden, tak snad bude vše v pořádku 8o Kolik dnes jsi? Já 9+1tt :-)

• načítám...
2242
9.9.12 10:01

@Betynka87 Já jsem dneska 7+1tt :)

• načítám...
2242
9.9.12 10:02

@Betynka87 Neboj, určitě vše bude dobrý! :)

• načítám...
6177
9.9.12 10:04

@amille Jsme přesně o 2 týdny, to je pěkný :-) Teď bych potřebovala na velkou, tlačí mě z toho bříško, ale nejde to :zed:

• načítám...
2242
9.9.12 10:11

@Betynka87 Aj :( No tak bašti víc zeleninky, pokud to jde ;). Jojo, o dva týdny.. :) To je fajn… :) Já vím i přesně datum početí, což je supr. :) Průkazku mi ale vydá nějak dřív a jdu v to úterý i na nějaké krevní testy, tak uvidíme.. :)

• načítám...
2242
9.9.12 10:12

Já jsem teď v poslední době naměkko pořád z Vánoc, asi blbnu. :) Předvčírem jsem se rozbrečela štěstím z představy jak krásné Vánoce budem s prckem mít. :) Už s vámi taky mlátí emoce?

• načítám...
22585
9.9.12 10:14

Ahoj holky :mavam:
Tak mě to zatím vychází na 7+3 tt :mrgreen: V úterý jdu k dr. tak snad bude všechno v pořádku : -)
Nezvracim, občas je mi těžko, ale jinak v pohodě :D

• načítám...
2242
9.9.12 10:19

@Nastys Neboj, všechno bude dobré.. :) S tím „nezvracením“ - to si pogratuluj!! :) :potlesk:

• načítám...
22585
9.9.12 10:20

@amille
Tak já si ho zase vybrala u prvního těhotenství : -) :mrgreen: To mi docela stačilo :lol:

• načítám...
6177
9.9.12 10:23

@amille Já jím ovoce a zeleninku pořád :-) Chodím každé ráno, ale dnes to ještě nejde a to jsem včera prděla jak starej chlap :mrgreen: Omlouvám se, ale je to tak, máte to taky???
No a emoce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hele, mě jen přítel něco vyčte, nebo neřekne tak jak bych chtěla a já už bulím :-D Dneska jsem brečela, když jsem si představila, že budu jezdit s kočárkem a uvnitř budu mít ten mrňavý poklad. Jooo a tuhle v noci jsem koukala na romatiku - Podzim v New Yorku, já brečela jak dítě :-D Jsem fakt hrozně citlivá, mě se nesmí říct nic špatně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
2242
9.9.12 10:29

@Betynka87 No já problémy s tímhle nemám.. :) Zatím teda, uvidím co budu říkat za pár dní.. :)

No mě to až samotnou zarazilo, že jsem se rozbrečela když jsem pomyslela na Vánoce. :) Já se tak těším!!! :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+