Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@chelsea001 Já byla na kontrole v pondělí a jdu taky 17.9. na odběr krve na screening a pro průkazku, ale i čekání 14 dnů je nekonečných.
Jinak u mě nevolnosti pomalu, ale jistě odeznívají, včera mi bylo špatně, ale dalo se to, tak jsem i ráda. Normálně bych plašila, ale nevolnosti ustaly ještě před kontrolou, tak snad je vše v pořádku. A já holky dneškem začínám 10.tt
Sice podle UZ a podle doktora jsem 9+3tt, ale podle ovulky 9tt, takže se řídím podle ovulky a hotovo ![]()
Mě je těžko od žaludku, ale dá se to
Nevolnosti už celkem ustaly, i když je teda občas cítím, každopádně ale nezvracím ![]()
@Betynka87 Tak to jsou super zprávy!! ![]()
Já týden nezvracela, ale bylo mi tak nějak špatně od žaludku, hlavně ráno a večer. Včera večer jsem měla náhle pocit na zvracení, šlo všechno ven a bylo mi zase fajn. ![]()
Tak snad to přejde úplně…
A co jiné příznaky? ![]()
Já chodím pořád čůrat, hodně piju a často spím i přes den.. A občas mi tlačí podbřišek.
V úterý jdu pro průkazku ![]()
@amille Taky strašně moc piju
je to šílený, tak 5 litrů je normálka ![]()
Stále citlivé bradavky a trošičku mě občas pobolí podbříšek - někdy tam i píchne - snad si jen mimi dělá místečko ![]()
Já jdu na kontrolu a pro průkazku až od pondělí za týden, tak snad bude vše v pořádku
Kolik dnes jsi? Já 9+1tt ![]()
@amille Jsme přesně o 2 týdny, to je pěkný
Teď bych potřebovala na velkou, tlačí mě z toho bříško, ale nejde to ![]()
@Betynka87 Aj
No tak bašti víc zeleninky, pokud to jde
. Jojo, o dva týdny..
To je fajn…
Já vím i přesně datum početí, což je supr.
Průkazku mi ale vydá nějak dřív a jdu v to úterý i na nějaké krevní testy, tak uvidíme.. ![]()
Já jsem teď v poslední době naměkko pořád z Vánoc, asi blbnu.
Předvčírem jsem se rozbrečela štěstím z představy jak krásné Vánoce budem s prckem mít.
Už s vámi taky mlátí emoce?
Ahoj holky ![]()
Tak mě to zatím vychází na 7+3 tt
V úterý jdu k dr. tak snad bude všechno v pořádku : -)
Nezvracim, občas je mi těžko, ale jinak v pohodě ![]()
@Nastys Neboj, všechno bude dobré..
S tím „nezvracením“ - to si pogratuluj!!
![]()
@amille
Tak já si ho zase vybrala u prvního těhotenství : -)
To mi docela stačilo ![]()
@amille Já jím ovoce a zeleninku pořád
Chodím každé ráno, ale dnes to ještě nejde a to jsem včera prděla jak starej chlap
Omlouvám se, ale je to tak, máte to taky???
No a emoce
Hele, mě jen přítel něco vyčte, nebo neřekne tak jak bych chtěla a já už bulím
Dneska jsem brečela, když jsem si představila, že budu jezdit s kočárkem a uvnitř budu mít ten mrňavý poklad. Jooo a tuhle v noci jsem koukala na romatiku - Podzim v New Yorku, já brečela jak dítě
Jsem fakt hrozně citlivá, mě se nesmí říct nic špatně
![]()
@Betynka87 No já problémy s tímhle nemám..
Zatím teda, uvidím co budu říkat za pár dní.. ![]()
No mě to až samotnou zarazilo, že jsem se rozbrečela když jsem pomyslela na Vánoce.
Já se tak těším!!!
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat