Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@radka101 Snad ano, jsem dnes 10+5tt a 3.4.2013 TP
Moc děkuji I TOBĚ ![]()
@Andysek83 My jsme Edovi už koupili jeden komplet. Slíbili jsme mu, že když bude všechno v pořádku, tak ze mu za každou úspěšnou návštěvu u doktora něco koupíme. To, co mám za sebou jsem popsala v 2. deníčku.
Ahojky můžu se přidat? Jsem dneska 7+4 a rodit bych měla někdy po 20. dubnu
Jinak já dneska byla na kontrole a máme potvrzené
![]()
V pátek si mažu pro těhotenskou průkazku : -)
@Capelucita hezky=)
a prej že se blázen, my řekly na jedné diskuzi, že vůbec koukám na věci pro mimi na netu
já jsem zapojená na aukru do aukce neutrální set pro novorozence 0-3měsíce=)Je dobře že je TO malý v pořádku budu držet palečky ![]()
@Nastys Já už jí dostala je to super jako když dostaneš občanku=))Teď jí prej mám nosit neustále u sebe jako občanku. Kdyby se mi něco stalo nebo to semnou někde švíklo tak aby věděli, že jsem těhule. ![]()
@Andysek83
No tak snad na tuhle variantu nedojde : -) myslím, že by to s tebou někde seklo či ták ![]()
@Nastys Nikdy nevíš jsi přece v jiném stavu může se stát cokoliv, ale taky doufám, že k něčemu takovému nedojde. Máš fotku?
@Nastys Už ano, nejhezčí fotka co jsem kdy viděla=)9+0 a 2,26cm ručičky, nožičky a vééliká hlavička a jak už se škubalo=) dnes jsem 10+6 tak už má asi přes 4cm, je to teď fakt fofr.
@Andysek83
Tak to je krásný : -) já si fotečku vyžádám na další kontrole, to jdu 10. 10. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat