Kopie Porod duben 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7332
13.9.12 11:21
@neila píše:
Snažím se, už je to nejhorší za námi, takže teď už se jen tak potloukám, utírám, vytírám, leštím, myju okna tak pomalu (každý 3.den jedno :mrgreen: ), vařím, peču a užívám si náš krásný nový domeček :srdce: Nijak to nehrotím, těžší práce čeká na přítele až dorazí z práce :D

pomalinku, neuteče to :hug:

• načítám...
5370

Neila, taky bych ráda pelešila, ale sofi mě už po obědě nechodí spát, ale někdy mě nechá si zdáchnout :-) nebo ležím a dělám, že sem její pacient a ona mě operuje taky sranda…

Jinak s tím taháním opatrně jak tělo není zvyklý, já třeba to nák moc neřeším, pač sem na to zvyklá tahat sofi do schodu kočár-golfky, ale snažím se co nejmín…ale víte jak to je…dneska jedu s kámoška do města koupit si nákou dekoraci do ložnice, tak chvili vypadnu :)

• načítám...
14396

V Praze je málo porodnic. A skoro všichni chtějí rodit v Podolí nebo u Apolináře. Pak ještě v Motole. Proto je zavedená registrace v 14+0. V Podolí otvírají registrační okénko v 10 hodin a od brzkých raních hodin tam už posedávají a pospávají zájemci o registraci. Zaregistrují jen 12 mamin. Číslo registrace ti napíšou do TP. Ale ani to ti nezaručí, že když začneš rodit, že se tam dostaneš. Mohou mít plné sály. A to tě pak pošlou v sanitce kamkoli jinam. Je to masakr. Doufám, že v ten den bude můj chlap v Praze, aby to tam mohl jít vysedět za mě. Občas tam prý přijíždějí pánové posledním metrem a stráví v čekárně celou noc, aby se na ně dostalo.

• načítám...
7332
13.9.12 11:22
@neila píše:
@Nina Filipi no v Praze je takový dobrý zvyk, že se do 14.tt (tuším) musíš zaregistrovat na porod do nemocnice kam bys chtěla. Jinak se ti může stát, že tě odmítnou… 8o

děsnýý

• načítám...
5370
13.9.12 11:23

Ty brdo to děkuju za naši malou porodnici…kámoška rodila v motole a řekla, že by tam už v životě nerodila, že se tam k maminám chovají s prominutím jak prasata…

• načítám...
7332
13.9.12 11:24
@Capelucita píše:
V Praze je málo porodnic. A skoro všichni chtějí rodit v Podolí nebo u Apolináře. Pak ještě v Motole. Proto je zavedená registrace v 14+0. V Podolí otvírají registrační okénko v 10 hodin a od brzkých raních hodin tam už posedávají a pospávají zájemci o registraci. Zaregistrují jen 12 mamin. Číslo registrace ti napíšou do TP. Ale ani to ti nezaručí, že když začneš rodit, že se tam dostaneš. Mohou mít plné sály. A to tě pak pošlou v sanitce kamkoli jinam. Je to masakr. Doufám, že v ten den bude můj chlap v Praze, aby to tam mohl jít vysedět za mě. Občas tam prý přijíždějí pánové posledním metrem a stráví v čekárně celou noc, aby se na ně dostalo.

to je jak zlej sen!! Kriste..no jako k čemu to je? Vidíte v tom holky nějakou logiku?? Já teda ne… Ikdyž si to tam vysedíš a registruješ, tak tě stejně nemusí vzít… jako kdyby nestačilo v ten den, kdy rodíš..se nechat odvést a buď tě vezmou nebo maj plno. Holky to je byrokracie k poblití… Omlouvám se za výrazy, ale to je vážně hnus

• načítám...
7332
13.9.12 11:25
@Olčík píše:
Neila, taky bych ráda pelešila, ale sofi mě už po obědě nechodí spát, ale někdy mě nechá si zdáchnout :-) nebo ležím a dělám, že sem její pacient a ona mě operuje taky sranda…Jinak s tím taháním opatrně jak tělo není zvyklý, já třeba to nák moc neřeším, pač sem na to zvyklá tahat sofi do schodu kočár-golfky, ale snažím se co nejmín…ale víte jak to je…dneska jedu s kámoška do města koupit si nákou dekoraci do ložnice, tak chvili vypadnu :)

hmmmm holčičácký nááákupy ou jééééé :pankac:

• načítám...
7332
13.9.12 11:26
@radka101 píše:
@Nina Filipi Já teda ne, já sedím u PC v práci a makám. A ještě mi přišel dopis ze sociálky, že příjdou v říjnu na kontrolu, kontrola za 3 roky, mě jebne :zed:

to je radosti, to chápuuuu :roll: :roll: :roll: zrovna teď

• načítám...
428
13.9.12 11:26

@Capelucita Fakt hrozný, to my v Plzni takový problém nemáme.

• načítám...
7332
13.9.12 11:27
@Andysek83 píše:
Já mám holky hned po ránu chuť na hamburgera od Mekáče. :pankac: To jsou oprvadu chutě po ránu :?
:lol: :lol: :lol: znám jednu paní, co těhoteství přežila jen na MC Donaldovi, jiné jídlo nesnesla :)
  • načítám...
7332
13.9.12 11:29
@neila píše: …jo a žeru, to jsem zapomněla uvést… :mrgreen: :mrgreen: Mávám takové návaly hladu, že bych sežrala i notebook… :oops:

začni písmenkama…budou se lépe polykat :lol: :lol:

• načítám...
14396
13.9.12 11:29

Ono je to těžký. Jsou tu porodnice, kam bych teda bez známého doktora nešla. Prostě kvalita kolísá. I v Podolí, o kterém já mám jasno už asi 20 let :), jsou některé sestry děsné drsňačky a prý, když tam rodí nějaká celebrita, tak na nás prostý lid se času úplně nedostává. Ale mají to tam jednak úžasné - máš takový malý porodní sál jen sama pro sebe - i se sociálkou a tak - jsi tam už od začátku porodu - žádné hekárny nic takového, a jednak tam jsou dobří doktoři. Já teda v Podolí byla i na laparce, na revizi po revizi a včera na té pohotovosti.

• načítám...
428
13.9.12 11:32

@Nina Filipi Te%d jsem o tom četla :) Mamina byla 3× týdně v mekáči a musela tam chodit na tajňáka aby nemusela poslouchat jak je to nezdraví atd ;) Já taky vím, že to není žádný šlágr, ale když je na to ta chuť :think: Takovej big mac :zed: No Holky dnes jedeme nakoupit s manžílkem tak si ho asi koupim :think:

• načítám...
428
13.9.12 11:34

No já porodnici zatim řešit nebudu je to opravdu brzo, ale už koukám na kočáry :pankac:

• načítám...
16186
13.9.12 11:36
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí