Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@neila píše:
Snažím se, už je to nejhorší za námi, takže teď už se jen tak potloukám, utírám, vytírám, leštím, myju okna tak pomalu (každý 3.den jedno), vařím, peču a užívám si náš krásný nový domeček
Nijak to nehrotím, těžší práce čeká na přítele až dorazí z práce
pomalinku, neuteče to ![]()
Neila, taky bych ráda pelešila, ale sofi mě už po obědě nechodí spát, ale někdy mě nechá si zdáchnout
nebo ležím a dělám, že sem její pacient a ona mě operuje taky sranda…
Jinak s tím taháním opatrně jak tělo není zvyklý, já třeba to nák moc neřeším, pač sem na to zvyklá tahat sofi do schodu kočár-golfky, ale snažím se co nejmín…ale víte jak to je…dneska jedu s kámoška do města koupit si nákou dekoraci do ložnice, tak chvili vypadnu ![]()
V Praze je málo porodnic. A skoro všichni chtějí rodit v Podolí nebo u Apolináře. Pak ještě v Motole. Proto je zavedená registrace v 14+0. V Podolí otvírají registrační okénko v 10 hodin a od brzkých raních hodin tam už posedávají a pospávají zájemci o registraci. Zaregistrují jen 12 mamin. Číslo registrace ti napíšou do TP. Ale ani to ti nezaručí, že když začneš rodit, že se tam dostaneš. Mohou mít plné sály. A to tě pak pošlou v sanitce kamkoli jinam. Je to masakr. Doufám, že v ten den bude můj chlap v Praze, aby to tam mohl jít vysedět za mě. Občas tam prý přijíždějí pánové posledním metrem a stráví v čekárně celou noc, aby se na ně dostalo.
@neila píše:
@Nina Filipi no v Praze je takový dobrý zvyk, že se do 14.tt (tuším) musíš zaregistrovat na porod do nemocnice kam bys chtěla. Jinak se ti může stát, že tě odmítnou…
děsnýý
Ty brdo to děkuju za naši malou porodnici…kámoška rodila v motole a řekla, že by tam už v životě nerodila, že se tam k maminám chovají s prominutím jak prasata…
@Capelucita píše:
V Praze je málo porodnic. A skoro všichni chtějí rodit v Podolí nebo u Apolináře. Pak ještě v Motole. Proto je zavedená registrace v 14+0. V Podolí otvírají registrační okénko v 10 hodin a od brzkých raních hodin tam už posedávají a pospávají zájemci o registraci. Zaregistrují jen 12 mamin. Číslo registrace ti napíšou do TP. Ale ani to ti nezaručí, že když začneš rodit, že se tam dostaneš. Mohou mít plné sály. A to tě pak pošlou v sanitce kamkoli jinam. Je to masakr. Doufám, že v ten den bude můj chlap v Praze, aby to tam mohl jít vysedět za mě. Občas tam prý přijíždějí pánové posledním metrem a stráví v čekárně celou noc, aby se na ně dostalo.
to je jak zlej sen!! Kriste..no jako k čemu to je? Vidíte v tom holky nějakou logiku?? Já teda ne… Ikdyž si to tam vysedíš a registruješ, tak tě stejně nemusí vzít… jako kdyby nestačilo v ten den, kdy rodíš..se nechat odvést a buď tě vezmou nebo maj plno. Holky to je byrokracie k poblití… Omlouvám se za výrazy, ale to je vážně hnus
@Olčík píše:
Neila, taky bych ráda pelešila, ale sofi mě už po obědě nechodí spát, ale někdy mě nechá si zdáchnoutnebo ležím a dělám, že sem její pacient a ona mě operuje taky sranda…Jinak s tím taháním opatrně jak tělo není zvyklý, já třeba to nák moc neřeším, pač sem na to zvyklá tahat sofi do schodu kočár-golfky, ale snažím se co nejmín…ale víte jak to je…dneska jedu s kámoška do města koupit si nákou dekoraci do ložnice, tak chvili vypadnu
hmmmm holčičácký nááákupy ou jééééé ![]()
@radka101 píše:
@Nina Filipi Já teda ne, já sedím u PC v práci a makám. A ještě mi přišel dopis ze sociálky, že příjdou v říjnu na kontrolu, kontrola za 3 roky, mě jebne
to je radosti, to chápuuuu
zrovna teď
@Andysek83 píše:
Já mám holky hned po ránu chuť na hamburgera od Mekáče.To jsou oprvadu chutě po ránu
@neila píše: …jo a žeru, to jsem zapomněla uvést…![]()
Mávám takové návaly hladu, že bych sežrala i notebook…
začni písmenkama…budou se lépe polykat
![]()
Ono je to těžký. Jsou tu porodnice, kam bych teda bez známého doktora nešla. Prostě kvalita kolísá. I v Podolí, o kterém já mám jasno už asi 20 let
, jsou některé sestry děsné drsňačky a prý, když tam rodí nějaká celebrita, tak na nás prostý lid se času úplně nedostává. Ale mají to tam jednak úžasné - máš takový malý porodní sál jen sama pro sebe - i se sociálkou a tak - jsi tam už od začátku porodu - žádné hekárny nic takového, a jednak tam jsou dobří doktoři. Já teda v Podolí byla i na laparce, na revizi po revizi a včera na té pohotovosti.
@Nina Filipi Te%d jsem o tom četla
Mamina byla 3× týdně v mekáči a musela tam chodit na tajňáka aby nemusela poslouchat jak je to nezdraví atd
Já taky vím, že to není žádný šlágr, ale když je na to ta chuť
Takovej big mac
No Holky dnes jedeme nakoupit s manžílkem tak si ho asi koupim ![]()
No já porodnici zatim řešit nebudu je to opravdu brzo, ale už koukám na kočáry ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat