Kopie Porod duben 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16186
19.9.12 09:47

Ahoj děfčata :mrgreen: :lol: Tak jsem šťastná jak blecha, že konečně snad i já nafasuji těhotenskou průkazku :lol: včera večer mi volal tchán, že mám doktorku vybavenou a dnes večer ji mám zavolat a domluvit se s ní na vyšetření a věcech dalších… :potlesk: Prvně budu mít za gynekologa ženu, to je novinka :palec:

Co jinak děláte? Tady je počasí přímo katastrofa, v noci jsem se vzbudila na bouřku tak teď se mi jen otevírá klapačka :roll: Asi to půjdu dospat…

• načítám...
22585
19.9.12 09:50

U nás je počasí taky katastrofální, zima a déšť.
To bude dneska ospalej den :mrgreen: U nás byla bouřka kolem 3 hodiny, taky mě to vzbudilo :roll:

• načítám...
428
19.9.12 10:06

@neila Ahoj, no tak konečně máš gyndaře, to je super zpráva a kdy k ní jdeš?

• načítám...
16186
19.9.12 10:10

@Andysek83 dnes večer jí mám volat (asi domů jsem tak pochopila, nebo má možná směnu v nemocnici???) a dohodnout se s ní. Ale předpokládám, že to bude buď tenhle nebo další týden. Jsem v 10tt a prý se i ona vyjádřila, že to už je nejvyšší čas absolvovat všechna potřebná vyšetření. Děla v Brandýse n. L. zástupkyni primáře, tak bude asi šikovná :)

• načítám...
428
19.9.12 10:10

Ahoj Holky, mám asi nějaký problém s močákem :,( když se mi naplní strašně mě píchá v podbřišku a když se vyčurám můžu se bolestí zbláznit jak mi tam dole v podbřišku bolí. Mimi jsem hned ráno poslouchala a je tam a bubnuje. Doktorovi jsem objednaná až příští týden ve středu, asi možná zánět moč. měchýře nebo tak něco, co myslíte?!

• načítám...
16186
19.9.12 10:11

@Andysek83 jo, zánět může být. Zkus urinal akut pokud tě to moc bolí…měl by pomoct a v těhotenství se může

• načítám...
428
19.9.12 10:12

@neila HM,zástupkyně primáře, tak to bude dobré. No půjdeš na oběr krve (protilátky a krevní obraz) a asi se objednáš na genetiku :palec:

• načítám...
428
19.9.12 10:14

@neila Tak jo, já ho zkusím. Hned jdu psát manželovi ať mi ho koupí až pojede z práce :?

• načítám...
16186
19.9.12 10:16

@Andysek83 jj, to je ona :) osobně ji neznám, ale je to na doporučení známého, který s ní dělal ve vojenské nemocnici kdysi. Prý je skvěláa odbornice, to jsem ráda, páč už nejsem nejmladší :mrgreen: I když čekám druhé dítko, je to už dávno a můj původní doktor mně odkouřil že prý všechno znám, že nejsem prvorodička… :pocitac: ale nic jsem mu na tenhle moudrý výrok neřekla, jsem věděla, že odcházím tak jsem to prošla… blb, no :cert:

• načítám...
16186
19.9.12 10:17

@Andysek83 jj, to je ona :) osobně ji neznám, ale je to na doporučení známého, který s ní dělal ve vojenské nemocnici kdysi. Prý je skvělá odbornice, to jsem ráda, páč už nejsem nejmladší :mrgreen: I když čekám druhé dítko, je to už dávno a můj původní doktor mně odkouřil že prý všechno znám, že nejsem prvorodička… :pocitac: ale nic jsem mu na tenhle moudrý výrok neřekla, jsem věděla, že odcházím tak jsem to prošla… blb, no :cert:

• načítám...
428
19.9.12 10:17

@neila Moc ti děkuji, snad to pomůže. Jestli to bude večer horší asi pojedu na pohotovost.

• načítám...
428
19.9.12 10:18

@neila No blb, to máš pravdu. Je to tvé druhé těhu, ale skoro každé těhu je jiné.

• načítám...
16186
19.9.12 10:20

Uvidíš no, je to taková první pomoc na tyto potíže. Šoupni si klidně dva naráz, jestli to bolí opravdu hodně. Mělo by se ti ulevit. Kdyby ne, tak jeď na pohotovost, protože to může chytit ledviny, a to už není sranda… Kdysi jsem to zažila, nic příjemného :nevim: Ale doufám, že to nebude nic tak vážné. Zalez do pelíšku, zobni urinal a pěkně v teple odpočívej :kytka:

• načítám...
16186
19.9.12 10:24

@Andysek83 no hlavně je to 11 let co jsem byla těhotná s dcerou a on to moc dobře ví… :zed: Opravdu si toho moc nepamatuji, snad i tím, že to nebylo plánované a ze strany „otce“ ani chtěné, takže spíš na to vzpomínám jako na hodně stresové a těžké období. Ale to už on neví, samozřejmě… I tak si ale myslím, že takhle se k těhotenství přistupovat nemá, ale no co, vesnický doktor :mrgreen:

• načítám...
158
19.9.12 11:48

@Andysek83: Já ještě těhotenské břicho nemám, mám spíš pořád nafouklé břicho díky utrogestanu. NA fotku to ještě nevypadá. Já sice těhotenskou průkazku mám od 6.týdne, ale zatím tam mám jenom termín porodu. Včera jsem byla na krvi a v úterý jdu na screeing.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+