Kopie Porod duben 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
428
24.9.12 11:50

1.trimestrální screening

Ahoj Milé Dubňačky a naše milé Aprílátka…
Dnes jsem byla na prvotrimestrálním screeningu a vše dobré, opravdu jsem si oddechla, uff. Aprílátko krásně roste už 6,8cm(CRL) a s nožičkama už má 10cm a váží prej asi jako tyčinka mars, říkala p. Doktorka=))
Ze začátku spinkalo v sedě=) a potom ho musela probudit aby se otočil aby mohla změřit projasnění šíjového vazu, mělo by to být do 3mm nad už je riziko Downova syndromu, my měly necelý 2mm. Jinak to holky fakt super, cucalo si to prstíky a furt mávalo ručičkama. Na další velký ultrazvuk jdeme 22.11. to je ten druhotrimestrální a tam budou počítat prstíky a koukat a střevní kličky, fakt zajímavý=) Přikládám fotečku mrňouse. Zdravím holky, jinak jsem pekně nachcípaná od včera!!! Bolí mě v krku a mám děsnou vodovou rýmu, už mě pěkně pálí frňák.
Jinak doufám, že vám všem dobře daří a těhu probíhá bez komplikací!!! :hug:

• načítám...
16186
24.9.12 12:17

@Andysek83 to je krása :))) Tak si můžeš oddechnout, když je v pohodě drobeček, ty můžeš být taky :) :palec: Mě se zase vytasil herpec na pusu a v nosní dírce mě také pokouší…vrrrr. Luxus fakt :cert:

• načítám...
428
24.9.12 12:24

@neila To víš, že jsem si oddychla a jak=)
No je to paráda s těma nemocema na podzim a hlavně my těhule, imunita na prd a minimum medikamentů na uzdravení, jak já bych si dala iblagin aby se mi ulevilo, bohužel!!! :palec: Fakt být doma zavřená a nechodit mezi lidi.

• načítám...
7332
24.9.12 12:27
@Andysek83 píše:
Ahoj Milé Dubňačky a naše milé Aprílátka…
Dnes jsem byla na prvotrimestrálním screeningu a vše dobré, opravdu jsem si oddechla, uff. Aprílátko krásně roste už 6,8cm(CRL) a s nožičkama už má 10cm a váží prej asi jako tyčinka mars, říkala p. Doktorka=))
Ze začátku spinkalo v sedě=) a potom ho musela probudit aby se otočil aby mohla změřit projasnění šíjového vazu, mělo by to být do 3mm nad už je riziko Downova syndromu, my měly necelý 2mm. Jinak to holky fakt super, cucalo si to prstíky a furt mávalo ručičkama. Na další velký ultrazvuk jdeme 22.11. to je ten druhotrimestrální a tam budou počítat prstíky a koukat a střevní kličky, fakt zajímavý=) Přikládám fotečku mrňouse. Zdravím holky, jinak jsem pekně nachcípaná od včera!!! Bolí mě v krku a mám děsnou vodovou rýmu, už mě pěkně pálí frňák.
Jinak doufám, že vám všem dobře daří a těhu probíhá bez komplikací!!! :hug:

jééééééééééééééééééééééé, to je krásnýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý
gratuluji maminko, mě to čeká 18.10

• načítám...
428
24.9.12 12:56

@Nina Filipi Jůůů, děkuju=)
18.10. budu držet palečky, uvidíš jak se ti uleví, když budeš vědět, že je vše tak jak má být a na správném místě. :palec:

• načítám...
119
24.9.12 13:10

Neilo to cvičení pro těhulky může být dobrý… Já jsem z Lubů u Chebu, snad se tu takové cvičení v okolí také najde. Termín mám 29. dubna, takže budeme mít býčka :) Taky jsem musela změnit doktora a ve středu jdu k němu poprvé… Jsem v 9+1 tt a váha se mi zatím nezměnila, ikdyž na cm tam asi něco navíc bude 8o a to i přes prsa :mavam:

• načítám...
119
24.9.12 13:18

@Andysek83 No to je úžasný! :potlesk: Gratuluji, můžeš být klidná, že je vše v pořádku. Užívej si to naplno :D

• načítám...
16186
24.9.12 13:34

@Janne79 to jsme na tom hodně podobně :)) já jsem taky ještě nepřibrala ani ťuk, nemám kdy :D prsa cítím nejvíce v těchto dnech, bolííí :) no na zítřek jsem zvědavá, snad to bude zajímavé, uvidíme :) když ne tady tak budu muset jezdit někam dál…

• načítám...
119
24.9.12 13:43

@neila Tak ať je vše v pořádku a jsi s novou doktorkou spokojená :)

• načítám...
428
24.9.12 13:52

@Janne79 Děkuji, Užívám si to a užívala bych si to více, kdyby mi bylo lépe :? Nějakýho ee vira jsem chytla :zed: Taky užívej Těhulko

• načítám...
158
24.9.12 14:32

Toto vyšetření nás čeká zítra. Já jsem teď hlavně ráda, že mimčo se má k světu. O víkendu jsem skončila na pohotovosti s krvácením.

• načítám...
119
24.9.12 14:35

Těhulky poraďte mi, jsem zoufalá… Jsem s přítelem 5 let, čekáme naše první chtěné miminko. On má z předchozího manželství dceru 16 let a syna 12 let, které žijí společně s matkou. Ač nejsem příčinnou rozpadu manželství mého přítele a jeho ex, jeho děti mě prostě nemají rádi, hlavně jeho dcera. Určitě je to zásluhou jeho ex… Jako správnej táta, po rozvodu zařídil exmanželce domek, hned vedle jeho domu, aby děti mohly kdykoliv přijít k němu, nechal jim auto a splní dětem první poslední, takže děti vlastně nestrádají a to i dle sdělení od učitelky ze školy. DLe mého názoru jsou hodně rozmazlené, mají vše na co si vzpomenou a s jejich výchovou já nesouhlasím, ale to je přítelova věc, nemluvím mu do toho. Když dětem oznámil, že čekáme miminko, jeho dcera ztropila veliké scény, a začala přítele vydírat, ať s nima jede někam sám, že jezdí pouze se mnou, a že chtějí být taky s ním sami… (Jezdíme s dětmi často na několikadenní výlety a jednou jsme si vyrazili bez dětí) Nu a přítel dceru prostě poslechl. Než naše těhotenství oznámil dětem, těšil se na mimi, zajímal se o mě, nu a teď se úplně obrátil, oznámil že s dětma odjede na týden pryč. Takže oni si pískly a je po jejich. Začala je i navádět ex… Teď se mi akorát vysmějou… Přestala jsem ho zajímat? Úplně mám po radosti z těhotenství, když si představím, že mě teď bude nechávat samotnou a ještě v době těhotenství. HOlky, co byste dělali vy? :roll:

• načítám...
16186
24.9.12 14:42

@Janne79 Pěkně bych mu zvedla žaludek!!! :cert: Dala bych mu jasně najevo, že se mi to nelíbí a také bych trvala na tom, že děti nebudou chodit kdy chtějí (minimálně pokud se chtějí takhle chovat) a snažila se stanovit pravidla… :cert: Tvé drahé polovičce evidentně nedochází jak tě stresuje, promluv s ním „po dobrém“ nejdřív, vysvětli mu jak se cítíš, ono chlapoj musíš po lopatě, jinak hrozí, že tě nepochopí.
Situaci ti ale vůbec nezávidím… :roll: Oni bydlí hned vedle vás??

• načítám...
119
24.9.12 15:02

@neila ano bydlí vedle nás, myslel si tehdy, že to bude pro děti nejlepší řešení po rozvodu. Teď si neuvědomuje, co způsobil, sama tomu nemůžu uvěřit. Snažila jsem se s ním promluvit, ale řekl, že zkrátka s dětma pojede. Najednou jim začne vynahrazovat nenahraditelné… Přeci my máme svůj život a jeho děti svůj život s matkou, s tím že za přítelem mohou kdykoliv přijít. A když jsou s náma jeho děti, měli bysme fungovat jako jedna rodina a ne odděleně…co potom, až se ten drobeček narodí… V sobotu jsem uvařila oběd a on se sebral a šel s dětma na oběd do restaurace, prý, že spolu taky obědváme sami, tak bude s dětma taky obědvat sám…nechápu to

• načítám...
16186
24.9.12 15:28

@Janne79 ty jo, tak to je docela mazec… Asi se cítí vůči nim provinile, že budou mít nevlastního sourozence. To je fakt zvrácené… A jejich matka je úplně praštěná? Máte spolu tolik zlé vztahy?? Je jasné, že děti v jejich vyděračské chování podporuje, jinak si to nedovedu představit… :nevim: :zed:
Nemůžeš se sbalit a na pár dní odejít třeba k rodičům? Možná to chce všechno trochu času :(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+