Kopie Porod duben 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5370
27.9.12 12:52

Niel já byla ted v uterý, nevím na co se netěšíš? jako bojíš se, aby bylo vše v pořáku? já se bála hlavně proto, že sem v tom 10tt prodělala ty přiuš. tak, aby mimčo bylo v pořádku, ale jinak sjem se těšila…ulz se dělá přes břicho, semnou byla mamka a kámoška, dělal mě ho asi 15min. a pohlaví nám opravdu taky řekl a ke všemu to jsme viděli i my :-)…já byla 12+3tt

• načítám...
428
27.9.12 13:49

@Olčík Oli ten tataráček mě napadá neustále, mńam :jazyk: sotva si na něj vzpomenu už mi skoro tečou sliny=)Nechám si zajít chuť, ale já myslím, že i v kojení je to nedoporučované, takže tataráčku sbohem a za rok na viděnou :lol: No toho čaje jsem si dala dva hrnky, zbytek vylila. Manžel by se toho ani nedotkl.

• načítám...
428
27.9.12 13:54

@neila No snad ti vyjdou jen samé dobré vysledky na té genetie, na to špatné ani nemysl!!! Já jsem byla s manželem. Na pohlaví je ještě brzo já jsem byla ve 12+5 a když jsem se zeptala jestli už půjde poznat pohlaví tak se na mě jako jen tak zasmála jako na malou holčičku co neumí do pěti počítat. Teď jim to tam :D vypadá prý stejně

• načítám...
16186
27.9.12 13:55

@Olčík no to víš, mám 33 let tak mi jen napadají kdejaké blbosti :D ale věřím, že všechno bude o. k. :) Na utz se fakt těším, hlavně přítel, ten si pořád zvyká, že bude táta :D včera když jsem mu říkala, že ten náš prcek je pořádnej cirkusant a že se tak vrtěl, že ho doktorka nemohla ani změřit, tak jen koukal a ani nevěděl co říct :D :D jen byl rád, že je vše v pořádku… ;) Tak pro něj to bude pecka, když uvidí toho našeho človíčka :srdce:

• načítám...
16186
27.9.12 13:59

@Andysek83 jj, mně to rychle přejde, já jsem optimista, jen když to čtu, tak to víš, že přemýšlím… Při prvním před těmi 10 lety jsem na žádném screeningu nebyla a vše bylo ok :palec: Někdy je těch informací zbytečně mnoho… :jazyk: Ale na druhé straně - radši vědět a být připraven, než pak zažít šok…

• načítám...
440
27.9.12 16:31

Holky, do kdy se může na screening? Jen do 12 týdne?

• načítám...
308
27.9.12 16:38

@hoprdelka
ahoj, já jsem na screening objednaná a budu 13+3tt. Od doktora mám napsáno do 14 tt

• načítám...
14396
27.9.12 19:11

@hoprdelka jestli můžeš, zajdi si na něj.

Neil: já půjdu s manželem, přítele žádnýho nemám.  :lol:

• načítám...
440
28.9.12 08:25

Já jsem teď 10+5 a v úterý jdu k doktorovi, tak doufám, že mi doporučí tam jít, tak právě abych to pak do toho 14týdne stihla :) A přítel v místnosti není problém? Tak to je super, ten můj už se strašně těší:)

• načítám...
5370
28.9.12 09:42

Hoprdelka vubec nemusíš mít na toto vyšetření doporučení, stejně téměř všude si to hradiš sama…jen je potřeba aspoň kde sem byla já Brno-Veveří mít těhu prukazku…

• načítám...
440
28.9.12 10:18

Olčík: tu já už mám asi od 7týdne…mám nějakého rychlého doktora…takže to je v pohodě:)Uvidím, co mi řekne v úterý a objednám se. Byla jsi na Veveří a jací tam jsou? Tam je tuším doktor dost velký odborník?!

• načítám...
5370
28.9.12 10:25

Hoprdelka jj já mám taky prukazku brzy asi od 8tt…jj byla jsme na Veveří, jsou tam super..určo toho odborníka myslíš dr. Vlašína! u toho sem byla objednala sem se přímo k němu! on je prý odborník na vvv a postížení…pár mamin ho odsoudily, že je sice odborník, ale nepříjemný, arogantní, bez humoru atd…ale to není pravda, byl užasnej, vtipkoval, vše krásně popsat, ukazal, vysvětlil a nakonec i pohlaví řekl :-)…pokud si někde od brna určo jed tam a až se budeš objednávat tak řeknu, že by si chtěla k dr. Vlašínovi…

• načítám...
440
28.9.12 10:39

Olčík: sem přímo z brna, tak určitě jdu do toho…Teď sem si(kravka) pročítala diskusi o potratech, tak se začínám bát. Měla sem trombozu, tak to asi nebude procházka růžovým sadem.....No ale my se s tím popereme:)Jak dlouho si čekala na objednání?

• načítám...
5370
28.9.12 10:51

Jj tak to běž určo k němu…no já se objednávala asi měsíc do předu, ale oni tě objednají dle týdnu…chodí se tak mezi 12-13tt. a stojí to 1450kč :?,ale ty prachy za to stojí…no já se taky pořád něčo bojím ikdyž je to moje už třetí těhu…tak sem si objednala angelsounds…

• načítám...
440
28.9.12 11:10

Copato je?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital