Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Niel já byla ted v uterý, nevím na co se netěšíš? jako bojíš se, aby bylo vše v pořáku? já se bála hlavně proto, že sem v tom 10tt prodělala ty přiuš. tak, aby mimčo bylo v pořádku, ale jinak sjem se těšila…ulz se dělá přes břicho, semnou byla mamka a kámoška, dělal mě ho asi 15min. a pohlaví nám opravdu taky řekl a ke všemu to jsme viděli i my
…já byla 12+3tt
@Olčík Oli ten tataráček mě napadá neustále, mńam
sotva si na něj vzpomenu už mi skoro tečou sliny=)Nechám si zajít chuť, ale já myslím, že i v kojení je to nedoporučované, takže tataráčku sbohem a za rok na viděnou
No toho čaje jsem si dala dva hrnky, zbytek vylila. Manžel by se toho ani nedotkl.
@neila No snad ti vyjdou jen samé dobré vysledky na té genetie, na to špatné ani nemysl!!! Já jsem byla s manželem. Na pohlaví je ještě brzo já jsem byla ve 12+5 a když jsem se zeptala jestli už půjde poznat pohlaví tak se na mě jako jen tak zasmála jako na malou holčičku co neumí do pěti počítat. Teď jim to tam
vypadá prý stejně
@Olčík no to víš, mám 33 let tak mi jen napadají kdejaké blbosti
ale věřím, že všechno bude o. k.
Na utz se fakt těším, hlavně přítel, ten si pořád zvyká, že bude táta
včera když jsem mu říkala, že ten náš prcek je pořádnej cirkusant a že se tak vrtěl, že ho doktorka nemohla ani změřit, tak jen koukal a ani nevěděl co říct
jen byl rád, že je vše v pořádku…
Tak pro něj to bude pecka, když uvidí toho našeho človíčka ![]()
@Andysek83 jj, mně to rychle přejde, já jsem optimista, jen když to čtu, tak to víš, že přemýšlím… Při prvním před těmi 10 lety jsem na žádném screeningu nebyla a vše bylo ok
Někdy je těch informací zbytečně mnoho…
Ale na druhé straně - radši vědět a být připraven, než pak zažít šok…
@hoprdelka
ahoj, já jsem na screening objednaná a budu 13+3tt. Od doktora mám napsáno do 14 tt
@hoprdelka jestli můžeš, zajdi si na něj.
Neil: já půjdu s manželem, přítele žádnýho nemám. ![]()
Já jsem teď 10+5 a v úterý jdu k doktorovi, tak doufám, že mi doporučí tam jít, tak právě abych to pak do toho 14týdne stihla
A přítel v místnosti není problém? Tak to je super, ten můj už se strašně těší:)
Hoprdelka vubec nemusíš mít na toto vyšetření doporučení, stejně téměř všude si to hradiš sama…jen je potřeba aspoň kde sem byla já Brno-Veveří mít těhu prukazku…
Olčík: tu já už mám asi od 7týdne…mám nějakého rychlého doktora…takže to je v pohodě:)Uvidím, co mi řekne v úterý a objednám se. Byla jsi na Veveří a jací tam jsou? Tam je tuším doktor dost velký odborník?!
Hoprdelka jj já mám taky prukazku brzy asi od 8tt…jj byla jsme na Veveří, jsou tam super..určo toho odborníka myslíš dr. Vlašína! u toho sem byla objednala sem se přímo k němu! on je prý odborník na vvv a postížení…pár mamin ho odsoudily, že je sice odborník, ale nepříjemný, arogantní, bez humoru atd…ale to není pravda, byl užasnej, vtipkoval, vše krásně popsat, ukazal, vysvětlil a nakonec i pohlaví řekl
…pokud si někde od brna určo jed tam a až se budeš objednávat tak řeknu, že by si chtěla k dr. Vlašínovi…
Olčík: sem přímo z brna, tak určitě jdu do toho…Teď sem si(kravka) pročítala diskusi o potratech, tak se začínám bát. Měla sem trombozu, tak to asi nebude procházka růžovým sadem.....No ale my se s tím popereme:)Jak dlouho si čekala na objednání?
Jj tak to běž určo k němu…no já se objednávala asi měsíc do předu, ale oni tě objednají dle týdnu…chodí se tak mezi 12-13tt. a stojí to 1450kč
,ale ty prachy za to stojí…no já se taky pořád něčo bojím ikdyž je to moje už třetí těhu…tak sem si objednala angelsounds…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat