Porod v Podolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
19.2.11 16:09

Tak ja budu rodit kazdym dnem a mam teda zabaleno vsechno sebou..teple ponozky i normal,kosile ,zupan i vse pro mimi..
O erarni si rejknu k porodu bych ji chtela..

Sami : Jinak jak si dneska na tom??
Dneska sem na sebe koukala v zrcadle rano a s Markem sme se schodli ze brisko uz slo hooodne dolu..,bolesti v podbrisku jsou porad tak nejak stejne,ale jde to..

Nat a Mony co vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
19.2.11 21:26

holky díky za odpovědi, můžu mít ještě dotaz, chodíte tam některá na ty předporodní kurzy? já bych tam ráda šla na ten péče o miminko, a jak jsem koukala na ty jejich stránky http://www.upmd.cz/?…
tak se moc nevyznám v tom, jestli můžu jít jen na něco nebo se to musí absolvovat všechno??Jde mi jen o tu třetí část péče o novorozence v porodnici a doma…
V po si tam asi zavolám.. Jinak to u mě vypadá zatím na císaře, takže na kurzy o porodu nechodím
díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
19.2.11 22:29

Tak ja mam tasku tak akorat a mam tam vse :) a ja si myslim ze jia si bude nosit Marek zamnou,takze se stim sestricky tahat nemusi,ale dekuju za radu :)

MR: stim ja ti neporadim :( ja na predporodnikurzy nechodim a nechodila ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
20.2.11 07:33

Mr: já tam byla na dvouch, porod, nyní na péči o mimi a kojení a v po to snad bude to šestinedělí…

mám li být upřímná nic moc mi to nedalo kromě toho že tam člověk sedí téměř 3h posloucháš spoustu vyprávění ne jen k tématu, minule jsem nebrala už ani tatínka, neb Ti chlapi se tam nudí (tedy i já)…ty informace s kterýma bych něco dělala by se daly shrnout do 2× 30 min…na to šestinedělí půjdu taky ale nic moc od toho neočekávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
20.2.11 08:48
Marbuli píše:
Tak ja budu rodit kazdym dnem a mam teda zabaleno vsechno sebou..teple ponozky i normal,kosile ,zupan i vse pro mimi..

Dneska sem na sebe koukala v zrcadle rano a s Markem sme se schodli ze brisko uz slo hooodne dolu..,bolesti v podbrisku jsou porad tak nejak stejne,ale jde to..

Nat a Mony co vy??

Ajooj, včera jsme se s manželem byly projít na vyšehrad a taak. Tak jsem omrkávala situaci :-) Jinak příznaky mám pořád stejný. Vnoci se mi zas kroutilo zažívání, tak jen jsem si opakovala, že ted ještě ne - nemám hotovej dort a umyté vlasy :lol: Jsem tak moc zvědavá, kdy to na tebe příjde :hug: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
20.2.11 10:16
samara17 píše:
Marbuli píše:

Nat a Mony co vy??
Ajooj, včera jsme se s manželem byly projít na vyšehrad a taak. Tak jsem omrkávala situaci :-) Jinak příznaky mám pořád stejný. Vnoci se mi zas kroutilo zažívání, tak jen jsem si opakovala, že ted ještě ne - nemám hotovej dort a umyté vlasy :lol: Jsem tak moc zvědavá, kdy to na tebe příjde :hug: :think:

Ahojky tak to jsi mela krasnou prochazku :) ja bych se sla taky proit,ale Marek rekl ze uz radsi ne,ze kdyby me to chyto nekde v kopci co by mel delat :D tak uz se jn tak poplacavam..
Ja umyte vlasky mam a stim dortem,ten me ceka dneska,budu delat pro tchana DIA sachr,umim ho tady jen ja takze vymlouvat se nemuzu :D :D
Jinak Sami neptaa si se na ten vytok jak sme se bavili??ja sem na to v porodnici zapomela..
Dneska prave opet rano jak kdybych si pricurla…tak ja newim..maly se kroutilo kdyz sem lezla z postele,jinak mam klid..tak ja newim ?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
20.2.11 15:00
Viking- na zimu si nepamatuju, jen jsem mela hodne zimnici, ale to bylo ke konci porodu asi z unavy :nevim: Maji tam perinu :wink:

JJ, peřinu mají, ale připadala mi dost nepohodlně těžká a padala ze mě. Jinak ta zima je objektivní fakt, PA se za ni omlouvala… že to blbne. Říkám to jen proto, že je to nepříjemnost, které se lze snadno vyhnout - a nebo chytit parádní rýmu a kašel a týden kojit jen s rouškou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
20.2.11 15:20

Ahojky holky, tak jak jste na tom dneska?
**Moni:jééé tak to jsem byla já v tom Podolí a s mamkou jsem tam byla, jéé to je škoda že jsem si tě víc neprohlídla:-)))Máš delší, tmavé vlasy?Seděla jsi vedle mamky a nebo na druhý straně?Já sem ňák nevnímala jak zase se mi honilo všechno hlavou.Znáš to. No jinak jsem ráda, že ti udělali ten UZV a že víš jak na tom jste, ale viděla bych to že jak budeš mít 39tt tak už by snad mohli být rozumní a vyvolat ti to, než něco riskovat.Ale neboj všechno bude v pořádku, musíš být pozitivně naladěná, pač všechno tohle ti prckové vědi, takže musíme být fit mi a oni pak budou taky!!!A věř tomu, že pokud by něco hrozilo tak se o vás v tom Podolí postaraj, je to přece nejlepší porodnice a neboj doktoři vědí co dělaj i když nám to tak někdy nepřijde!!! :-D No a kdy jdeš zase na další kontrolu? Já zase ve středu.
Jinak Marb.+Sam.: držte se holky!A nezapomeňte, že víte co je 100%???Že ti naši mrňousové stejně jednou nakonce vylezou a tak budem muset jen čekat a oni vědí kdy je nejlepší čas!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
20.2.11 18:35

Naty,
sedela jsem naproti tve mamince. A ano, mam delsi tmave vlasy.
Ja si te taky nestihla moc prohlednout, doslo mi, ze to muzes byt ty, az kdyz jsi byla uvnitr v ordinaci. My se pak daly s tou druhou tehulkou a tvoji mamkou do reci a podle toho, co tvoje mamka rikala, mi doslo, ze jde asi o tebe. Kdyz jsem pak ale vylezla z ordinace, tak uz jste tam nebyly.
Vcera jsem byla v Podoli na monitoru - mimco dostalo skytavku, takze jsme poprve nemeli ospaly monitor a nemuseli mi ho znovu pretacet. Na dalsi kontrolu jdu az v patek.
Jestli se nerozhodnou mi ten porod vyvolat driv, tak asi budu urcite prenaset - cipek je sice pry trochu mekci, ale brisko mam stale uplne nahore tesne pod zebry a ani nemam nejake tvrdnuti nebo poslicky. Vsude doporucuji pohyb k rozbehnuti porodu, ale na me to asi nezabira - budeme se stehovat do noveho bytu, tak si ho o vikendech chodime zarizovat a zutulnovat, takze pohybu mam podle me dost. Ale na me to nejak nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
20.2.11 19:12

holky sex nepomaha,hejbani nepomaha,chuze do schodu nepomaha,uklid nepomaha,horka sprcha na brischo nepomaha,malinik nepomaha.. Ja to vzdavam!!! proste to necham na produskovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
20.2.11 20:47

Moni,
to víš jak jdu někam se svojí mamkou, tak ona je hodně společenská a ráda si povídá,aspoň jsi zjistila že to jsem já!:-)))No, tak to máte skvělý že se stěhujete do nového a kde budete bydlet, jestli se můžu zeptat?Hele a jak se bude jmenovat ten váš prcek, chlapečka čekáte že?To já musím malou pochválit na monitoru,ale pššššt nechci to zakřiknout.:-)))No tak uvidíme jak to snáma bude pokračovat.
Jinak Marb. - já už jsem taky rezignovala na ňákej tlak a od včerejška furt zase něco poklízím, dělám, chodím rychle do schodů, na procházky takže pohybu mám taky dost, ale taky nic.Je pravda, že břicho mě tvrdne a pozoruju že mě bolí podbřišek jak při menstruace čím dál více, i mě to třeba vzbudí ze spaní, ale to je tak vše.Hele holky ono je lepší to nechat osudu.:-)))Někdy porodit musíme. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
20.2.11 20:58

Natalka: Tak to mam stejny a vite co se mi tet uz i deje,ze treba kdyz jdu na velkou tak uz me to boli,je to tlak do briska.. Jinak taky tvrdnuti a bolesti v podbrisku..holky tak vy se takhle hezky potakavate a ja tam ani jednu maminku z emimi nevidela.. :( skoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
20.2.11 21:10

No mi se sice potkali, ale ani jedna jsme se nestihli představit a pozdravit, pač já byla v ordinaci a Moni tam přišla a pak jsme se hned spolu střídali.:-)))Hele ono je všechno asi normální i to tlačení, pač nezapomeň že zachvilku budem rodit a to co se dějě v tom těle je fakt hukot!!!:-))) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
20.2.11 22:03

Nat: a jak ty to tedy mas?? s tim rodenim?? porad nic?? a jak je na tom Moni??

Jo to je hukot..a nekdy se i divim comoje telo dokaze a co umi..zvlast kdyz mam tet pod srdcem mimiska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
20.2.11 22:35

Marb.,
prosímtě já mám termín 24.2., co se mi dějě, tak celekm chodím i častěji na záchod, pak mě pobolívá ten podbřišek jako při menstruaci řekla bych spíše v noci než přes den, břicho mě taky tvrdne a to je asi tak vše. Jinak doktroka mě minule řekla, že čípek mám tvrdej, takže to na porod nevypadá, talže asi tak. No jak už jsem jednou psala, nechám to osudu a pokud to bude stím tlakem dobrý, tak ať se malinká narodí až bude připravená, i tak si je budem užívat do sytosti až budou venku.To víš taky jsem si myslela, že budu mezi těma který poroděj dřív, ale bohužel ale hlavně ať je malá zdravá a hold to už ňák vydržíme, nic jinýho nám stejně nezbývá!Jak si psala, že si měla den blbec a že jsi byla smutná, nedivím se ti člověk už teď nic nemůže a jen očekáváme kdy už něco bude a nejhorčí je že nevíme ani co a jak, jestli to poznáme nebo jaký to bude?!Prostě jen tápem, ale musíme se ukldnit pač takovejch mamin je co tohle řešili, neboj taky to vše zvládnem!!!A budem pak moc šťastný až nám budou doma plakat v těch jejich postýlkách. :-D
Už si půjdu trochu natáhnout záda!Tak zatím papa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková