Poradna duly
Jana Čurdová
@lenka.tp píše:
Chtěla jsem se vás všech zeptat: chystáte se brát si do porodnice nějakou „svoji“ hudbu? V Podolí k tomu přímo vybízí, já jen vůbec netuším, co, jestli nějakou uklidňující nebo naopak něco, co mi normálně dodává energii pustit se i do věcí, do kterých se mi nijak nechce (jak říká moje maminka - hudba na uklízení)…
Ahoj já si do porodky sice hudbu brát neplánuju ale určo bych asi volila nějakou tu,,uklízecí,, budeš přeci jen potřebovat energii ![]()
Tak co? Jak trávíte poslední dny-týdny?
Už je to pomalu tady…jsem zvědavá, kdo to sem napíše jako první a roztrhne"pytel"s těma našima"vánočníma dárečkama"…
![]()
Začínám si připadat čím dál víc jako důchodce - chodím s nohama od sebe (pač mě bolí stydká kost), lidi mě pouští v metru sedat, zadýchám se už do mírného kopečku
no děs. Aspoň musím ještě stihnout nakoupit nějaký dárky a budu víc v klidu, pač později už na to určitě čas nebude.
Taky mám dnes v plánu nakupovat vánoční dárky, tak snad s tím pohnu, jinak to pak budu muset všechno objednávat s donáškou až do domu
Já mám zase spíš zkušenost, že mě v autobuse nepustí sednout nikdo, naopak se ještě raději zvedám a pouštím ostatní, protože na mě blbě „čuměj“
začíná to být lehce nepohodlné, hlavně jsem teď začala přibírat nějak rychle, tak snad z ní nebude buřtík ![]()
Je to psycho co si budem povídat:D, holky kolik maj ty vaše prďolové? ![]()
@Sylviii, vlastně nevím - na posledním UZ bylo prtě úplně tabulkové (33. tyden - 2 kg/44 cm). Ale teď mi zjistili že blbě odbourávám cukr, mám být týden superhodná a snad se ukáže že to byl jen jednorázový výkyv a ne těhotenská cukrovka, že by mi ještě za těch posledních pár týdnů vyrostl malý obřík…
Ale jsem taky pěkně vyplašená z toho pocitu, že vlastně teď už kdykoliv se může prtě rozhodnout narodit…
@Baaru Tak když nastoupí stará paní s berlemi či podobně, tak se taky zvednu a pak blbě čumím na lidi, co zůstali sedět, ale jinak si okolí nevšímám a sedím…pač když jedu víc jak 5 stanic, tak je to hoooodně nepříjemné celou dobu prostát. A nejčastěji mě pouští sedat ženský, chlapi v klidu seděj dál - necitové :/ A s tím přibíráním to mám úplně stejně, najednou jako by mi rostlo bříško před očima
na posledním měření mi doktor oznámil, že jsme od týden a půl napřed, což bylo v té době asi 0,7 kila…tak se bojím o kolik to bude na příští KO. I když je fakt, že ty ultrazvukový měření bývají nepřesný, tak tomu radši nebudu moc věřit, aspoň budu klidnější ![]()
Tak až pak budem v stavu někam s prťaty chodit, můžem naplánovat společnou procházku s kočárky a porovnat dojmy ![]()
@kacka_kk Já ne, a bojím se že až to přijde budu si myslet, že rodím
, ty jo? Jak to bolí?