Porodnice Mladá Boleslav recenze 2019

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Melamoni
Povídálka 12 příspěvků 24.04.19 12:54
Porodnice Mladá Boleslav recenze 2019

Ahoj holky je tu někdo rodil tento nebo minulý rok v Boleslavi? Jaké máte zkušenosti?
Ptám se hlavně těch, které chtěli přirozený porod s co nejméňe zásahy a např měli pp.

Díky :srdce:

Stránka:  1 2 Další »
Reakce:
BublinaL
Povídálka 24 příspěvků 24.04.19 13:08

Za mě naprostá spokojenost. Rodila jsem loni v červnu. Museli mi teda v 37tt vyvolávat kvůli špatným jaterním testům. A malej byl pak 4 dny na jipce v inkubátoru. Ale porod jsem měla krásnej. :srdce: Za mě naprostá spokojenost a jinam bych rodit nešla :)

Melamoni
Povídálka 12 příspěvků 24.04.19 13:10

@BublinaL
To ráda slyším :) já pravé četla samé hrozné recenze tak doufám, že tomu je jinak

BublinaL
Povídálka 24 příspěvků 24.04.19 13:16

@Melamoni mě opravdu vyšli ve všem maximálně vstříc. Jen s jednou sestrou jsem měla problém, ale ta byla na té dětské Jipce. Jinak na šestinedělí jsem byla spokojená. A doktorka co mě rodila byla naprosto úžasná! Měla jsem trochu nástřih ale ani o tom nevím. Druhej den jsem běhala a seděla naprosto v pohodě. Návstěvy si ze mě dělali srandu že jsem snad ani nerodila že to není možný :D

nabab
Kecalka 253 příspěvků 24.04.19 13:29

Já rodila letos v únoru. Problémy nebyly, nástřih jsem neměla, šití jen uvnitř. Porod jako takovej ok, porodní asistentka byla suprová. Pak na šestinedělí to byl masakr.. člověk je rád, když na něj nevypadne okno :lol:, vržou podlahy, netěsní dveře a hlavně pořád tam někdo courá, takže jsem fakt 3 dny a noci nespala :lol: Personál milej, pomůže, jídlo spíš hrozný :lol: Byl zrovna zákaz návštěv. Ale tak nějak v rámci možností asi dobrý, nemám s čím srovnávat..

Melamoni
Povídálka 12 příspěvků 24.04.19 13:36

@nabab díky za recenzi, to prostředí nějak přežiju mě jde opravdu o těm přístup s respektování porodního plánu :)
Jinak když ke vše ok můžete jít domu den po porodu :) někdo rodí i ambulatně ale to bych si asi nelízla.

nabab
Kecalka 253 příspěvků 24.04.19 13:39

@Melamoni já žádnej plán ani neměla, tak nevím.. Je fakt, že třeba polohu se mnou nikdo nediskutoval, ale já byla tak vyvalená a v křeči, že mi to v tu chvíli bylo jedno a jen jsem poslouchala doktora. Já šla domů za těch 72h, pustili mě dřív, nebylo místo.

nabab
Kecalka 253 příspěvků 24.04.19 13:40

A těch 72h je myslím zákon.

Dany.dee
Stálice 99 příspěvků 24.04.19 13:55

Kamarádka loni rodila v MB, 3 dny ji nechali v bolestech z toho 2 dny bez plodové vody. ke všemu lékařka jí řekla že tohle malej nejspíš nepřežije. Zkoušela rodit normální cestou a na konec jí udělali akutního císaře. Jizvu má otřesnou, prý i personál byl dost nepříjemný. Proto jsem dlouho zvažovala zda raději nejet do Neratovic. Co se týče lékařů tak jsou tam úžasní. Při prvním porodu jsem tam byla moc spokojená. Bohužel z Boleslavi je to hodina vlakem a bojím se že bych to nedala, takže na konec volím Boleslav.

Melamoni
Povídálka 12 příspěvků 24.04.19 14:09

@nabab stačí podepsat papír o ambulatnim porodu a můžete jit hned pokud je vše ok

Melamoni
Povídálka 12 příspěvků 24.04.19 14:11

@Dany.dee
Tak já zase od známe slyšela na Neratovice hroznou zkušenost..:/ to si asi nevyberete :nevim: no mám v plánu si to tam nějak předem zařídit přes známou doktorku a jít tam na konzultaci abych právě zabránila takovým věcem ale to je divné aby nechali dva dny bez plodovky tomu se mi nechce věřit 8o

Dany.dee
Stálice 99 příspěvků 24.04.19 15:53

@Melamoni co se týče Neratovic bolesti mi začali ráno v půl 7. Odpoledne ve 4 jsem dorazila do porodnice. Celou noc jsem nespala a pendlovala mezi pokojem a vanou. Ráno kolem 8 mi praskliny vodu a i přes to jak jsem na doktorku byla protivná odrodila mě s úsměvem.
Na Boleslav jsem slyšela spoustu negativ od více lidí, a nevidím důvod proč by kamarádka lhala. :?

nabab
Kecalka 253 příspěvků 25.04.19 12:19

@Melamoni tak to je možné. Já bych si nic takového nelajzla, kor jako prvorodička.

@Dany.dee na personál si stěžovat nemůžu. To nevím, na koho tam narazila, ale já až na to neklidné a zastaralé prostředí v pohodě. Věřím, že nadstandard je třeba úplně v pohodě; na normálním pokoji záleží, koho tam dostaneš, no..

Dany.dee
Stálice 99 příspěvků 25.04.19 17:20

@nabab na co si platit nadstandard když po 3 dnech jdu domů, proto třeba vybavení pokojů ani neřeším. Víc se bojím přístupu doktorů. Malej je otočený koncem pánevním a já chci rodit normálně :lol: tak jsem zvědavá jestli mi vyhoví, i když ještě je šance že se otočí.

nabab
Kecalka 253 příspěvků 26.04.19 12:39

@Dany.dee kamarádka to měla taky a protože byla druhorodička, tak by ji nechali vybrat. Ale mimčo se nakonec ještě otočilo :)

Stránka:  1 2 Další »
Váš příspěvek
Reklama