Porodnice Tábor, novější zkušenost
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Porodnice Tábor, novější zkušenost
Zdravím, ráda bych letos rodila v porodnici v Táboře, nenašla sem zde mnoho diskuzí ani názorů. Máte některá novější zkušenost? Nejlépe z roku 2019? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Srpen 2019,můžu doporučit. Měla jsem neplánovaně CS, doktoři super. Hlavně paní doktorka Vaňková. Sestry byly milé, se vším mi pomohly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taktez srpen 2019. Vse ok. Mela jsem predem domluvenou porodni asistentku Jarku Haluzovou. Na pul uvazku je v porodnici a na pul soukrome. Mohu jen doporucit! Celou dobu se od nas ze salu nehnula, rozdychavala se mnou kazdou kontrakci. Poradila spoustu figlu. Monitor nataceny ve sprse. Tykali jsme si s ni, masirovala me v prubehu celeho tehotenstvi doma. Dcera 4050g.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Červen 2019 - nemám moc co hodnotit, kdo chce mít u porodu klid a co nejméně zásahů ideální volba. Trochu pomalejší příjem, porodní sály super, celou dobu nás nechali jen s přítelem k dispozici, sprcha, míč apod. cca každou hodinku nakoukla asistentka, lékařka až na poslední cca hodinku víceméně jen na tlačení. Já hned na příjmu hlásila ze chci nějaké drogy, nejlépe epidural, pořad slibovali a nakonec se to nestihlo, v tu chvíli mi to vadilo hodně. Oddělení šestineďelí super akorát dětská lékařka mi nebyla sympatická. Nadstandart bez poplatku.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Ladylab Water Fighter x Dr.Max Aquabalance- zkušenosti?
- Jeden vejcovod - vaše zkusenosti
- Kočárek Moon,ABC, ZOPA Mystic,Roan prosím vaše zkušenosti
- Porodnice okr. Ústí nad Orlicí
- Zkušenost s postelí v obýváku
- Laparoskopie Podolí - nové zkušenosti
- Zkušenost s prací poštovní motorizované doručovatelky
- Exaller zkušenosti