Posilování a antibiotika

832
10.3.15 08:44

Posilování a antibiotika

Dobré ráno.
Beru 3. den antibiotika na zánět dutin. Hlavna už mě bolí jen trochu, teplotu jsem ani neměla. Jsem taková ospalá a oslabená, ale nic strašného.
Jsem v půlce 30ti denní výzvy na břicho, konečně jsem začínala vidět výsledky a teď mě fakt štve představa, že bych ještě týden nemohla cvičit, když jsem se do toho konečně pustila. Myslíte, že by mi to nějak uškodilo? Jindy k tomu cvičím ještě nějaké kardio, to bych samozřejmě vynechala. Cviky z výzvy bych nějak rozdělila, třeba na polovinu nebo na třetiny, aby si tělo mezi cvičeními odpočinulo.
Nebo mám radši ležet a nechat cvičení až po dobrání ATB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
10.3.15 08:50

@levandule23 osobně necvičím pouze, když umírám :think: :mrgreen: možná se to nemá, ale dělám, co mi řekne tělo - dneska se chystám běhat - mám zánět v prsu :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
10.3.15 08:51

@levandule23 nechala bych to tak na tyden po dobrani ATB, telo se musi poradne vzchopit, nepridelavej mu dalsi zatez. zacla bych pote vyzvu od znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
10.3.15 08:54

Jestli je Tvoje tělo na sport zvyklé a cvičení potřebuješ, tak dejme tomu.. :nevim:

Ale jestli na to zvyklá nejsi - a cvičení máš jako jednorázovou výzvu, abys viděla výsledky před létem - tak si leda tak zaděláš na delší dobu uzdravování.

I dětem se po ATB dává klidovější režim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
10.3.15 09:36

@levandule23
Cvičení bych nechal až po skončení léčby, lépe však ještě o týden déle. Akademický dotaz, jaká ATB jste dostala? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
10.3.15 09:50

Odlož to.. nestojí to za to.
Ale úplně chápu jak ti je, beru ATB na zánět dýchacích cest, už jsem bez pohybu skoro 2 týdny a strááášně mě svrbí nohy, hrozně mi chybí běh. Včera už jsem to málem nevydržela, ale rozum nakonec zvítězil.
Tělo by ti nepoděkovalo. I když už je ti dobře, je léky hrozně oslabené
Edit: a teď vidím, že tě hlava dokonce ještě bolí - no tak to vůbec neuvažuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí