Postkoitální test a lubrikační gel
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem objednaná do CARu na postkoitální test, ale zarazilo mě, že nám gynekolog řekl, že soulož před tímto vyšetřením musí být bez lubrikačního gelu. Bylo mi trapně mu říct, že nám soulož bez lubrikantu nejde a používáme ho pokaždé (používáme speciální gel - Conceive Plus - vhodný při snažení o početí). Myslíte, že tento gel nevadí nebo nesmíme použít opravdu žádný? Pořád nad tím přemýšlím a trápí mě to… Bez gelu nam to opravdu nejde a je to pak neprijemne pro oba
Omlouvám se za anonym, rodina neví, že navštěvujeme CAR..
Moc vám děkuji za rady
Proc nezavolas do toho Caru?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem objednaná do CARu na postkoitální test, ale zarazilo mě, že nám gynekolog řekl, že soulož před tímto vyšetřením musí být bez lubrikačního gelu. Bylo mi trapně mu říct, že nám soulož bez lubrikantu nejde a používáme ho pokaždé (používáme speciální gel - Conceive Plus - vhodný při snažení o početí). Myslíte, že tento gel nevadí nebo nesmíme použít opravdu žádný? Pořád nad tím přemýšlím a trápí mě to… Bez gelu nam to opravdu nejde a je to pak neprijemne pro oba
Moc vám děkuji za rady
spravne byste pred timto vysetrenim nemely mit vubec sex muze to zkreslit vysledky proto vam taky rekl nepouzivat lubrikacni gel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@naka1911 píše:
spravne byste pred timto vysetrenim nemely mit vubec sex muze to zkreslit vysledky proto vam taky rekl nepouzivat lubrikacni gel
Tak ale to by pak nebyl postkoitální test
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@ivašot. a sorry ja si
to spletla ridila bych se rady doktora a
urcite delsi predehru at neni sucho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj, bohužel gel ti výsledky zkresli, zavolej do car a řekni ze vám to
tak nejde. Normálně muzou v car ti odebrat hlen a u mamzela odebrat spermiky
a zkusit ten test udělat v lab Ja jsem byla na takovém a i sama myslím ze
výsledky jsou přesnější než výsledky po sexu doma
držím palce!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nemám MS, test negativní, cyklus pravidelný
- Nejsem si jistá, zda je můj test pozitivní
- Doporučení ovulačních testů
- Objednání se na test na covid
- Těsto na palačinky přes noc?
- Testy na covid před porodem/CS
- Šílená rýma, že necítím vůni ani chuť, ale test byl potřetí negat
- Ovulační test v den ovulace

Moc vám děkuji za rady