Potratová pilulka a koupání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ano, i po potratu by se mělo dodržet šestinedělí. S bazénem bych tedy kvůli infekci určitě počkala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj hele já na ni byla v listopadu, je to jako klasická interubce samozřejmě že šestinedělí k tomu je, další interubce se totiž může provést až za 6. Měsíců dodržuj správnou hygienu kvuly infekcím tampon bych asi nedávala aby jsi se pořádně vyčistila ale jestli máš pochybnosti tak zavolej ke svému gynekologovi, nevím jestli už jsi byla na kontrole?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Na kontrolu jdu až v sobotu příští týden, zeptám se tedy tam. Děkuji
za rady. @Adeehidee
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Barca123456 tak do
no vyčkej a uvidíš koupání počká
držím palce ať je to v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ano, dodržuj šestinedělí a ne, nelez do bazénu. Dej si vlažnou sprchu na ochlazení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Platí, že žena po potratu nesmí používat tampony a v šestinedělí se má zdržet sexu, aby se zamezilo infekci. Protože pro mladé ženy je to těžko splnitelné, dovoluje se v případě, že žena nekrvácí, sex už po 14 dnech, ale v kondomu. Pamatuj, že plodnost po potratu se obnovuje velmi rychle a další potrat je u nás povolený až za půl roku, takže teď musíš být velmi opatrná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Adeehidee píše:
Ahoj hele já na ni byla v listopadu, je to jako klasická interubce samozřejmě že šestinedělí k tomu je, další interubce se totiž může provést až za 6. Měsíců dodržuj správnou hygienu kvuly infekcím tampon bych asi nedávala aby jsi se pořádně vyčistila ale jestli máš pochybnosti tak zavolej ke svému gynekologovi, nevím jestli už jsi byla na kontrole?
Interubce je prosím co? Znám jen interrupci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Suelinda ty kráso! No já mám dost tak jsem se zpletla ty jo a co vy z toho děláte? Fakt tady je to vážně samá slepice 🙄
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Adeehidee zpletla? Co? A nechápu proč používáš i anonym
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- 14 dní po spontánním potratu
- Pilulka po styku - navela - použít?
- Koupání v září v severní Itálii u Caorle
- Antikoncepce minisiston - vynechala jsem 2 pilulky, co teď?
- Koupání v legínách
- Antibiotika a koupání/výlety
- Koupání Liberec, Jablonec, Josefův Důl
Dobrý den, hned ze začátku zmíním, že si jdu pro radu.., ne pro odsuzování. Před devíti dny jsem byla na potratové pilulce s tím, že krvácím nějaký sedmý den. Bohužel mi v nemocnici nikdo řádně nevysvětlil jak se mám po pilulce chovat. Dodržuje se tedy sestinedeli? Moje hlavní otázka je, zda mohu s tamponem do našeho (neveřejného bazenu), samozřejmě pokud to není vhodné, počkám. Ale cítím se dobře, jako při klasické menstruaci, kdy se koupat chodím. Děkuji..