Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tezz
Vidím to dost jasně, dokonce je ten jeden test zřetelnější
Gratuluji ![]()
monni píše:
Já tam vidím //…kolikátý DPO jsi?
děkuji, jsem 13dpo
Makkii píše:
Tezz
Vidím to dost jasně, dokonce je ten jeden test zřetelnějšíGratuluji
děkuji moc, stejně tomu furt nějak nemůžu uvěřit ![]()
Tezz9 píše:Makkii píše:děkuji moc, stejně tomu furt nějak nemůžu uvěřit
Tezz
Vidím to dost jasně, dokonce je ten jeden test zřetelnějšíGratuluji
Uvěříš, neboj. ![]()
Tezz
Jj přesně tak, za chvilku uvěříš
Dokonce ti to i trošku závidím
![]()
Holky, děkuju, problémek trochu je, že dnes mám testy (2 dny po tom minulým) čistě negativní…
Takže já nevím, jsem z toho nějak špatná…
a žádné špinění - nic takového? A použilas stejné testy nebo s nižší citlivostí??
Ahojky holky, tak jsem si dnes udělala test znovu a vyšel krásně pozitivní druhá čárka už je skoro stejná jako kontrolní.A vylezla hned jak sem test namočila. Úplně jsem zůstala koukat jak se rychle vybarvovala.
Tezz9 píše:
Ahojky holky, tak jsem si dnes udělala test znovu a vyšel krásně pozitivní druhá čárka už je skoro stejná jako kontrolní.A vylezla hned jak sem test namočila. Úplně jsem zůstala koukat jak se rychle vybarvovala.
Ahojky gratuluju jsou krásný
dnes jsem si udála další testík
tak Tezz když vše pujde jak má tak budem mít prosinčátka,vid. ![]()
Ty jo, taky ti krádně sílí??? Tak to ti moooc gratuluji. z toho si nic nedělej já si taky dělám testy každý den. Jo a kdy se budeš objednávat k Dr.?
Tezz9 píše:
Ty jo, taky ti krádně sílí??? Tak to ti moooc gratuluji. z toho si nic nedělej já si taky dělám testy každý den. Jo a kdy se budeš objednávat k Dr.?
Mám v plánu v pondělí a myslím že bude stačit když tam pujdu od zítřka za 14 dní
každopádně budu testovat dál dnes jsem si ráno pokoupila další mamásky budu to kontrolovat zda bude čárka sílit a hlavně né slábnout. ![]()
mě právě skoro nic není jen mě občas zabolí v podbřišku,ale jinak nic, jen je mi trošičku blbš, když se aspoň trochu nenajima pak to okamžitě přejde a prsa ty mě bolí od 3dpo až do teď úplně celá. Tak já tam asi dneska zavolám. a mám jí rovnou říct o pozitivním testu nebo že bych se chtěla jen objednat?