Prace za mene a klid nebo prestizni
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce na mateřské dovolené? Přečtěte si na eMiminu
Jak najít přivýdělek na rodičovské a po ní? Zeptejte se odborníka
Reakce:
Co chceš dělat za 3 roky? Co za 10? Jaký máš potenciál nějakého kariérního růstu v současné práci? A co v té možné nové?
Jinak ohledně poruch soustředění - mrkni sem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ou Tohle ja zaskok za cloveka prave na 3 roky. Pokud by byli spokojeni, nasli by mi pry jinou pozici. Prace kde jsem ted se nikam nerozviji, coz mi sle nevadi. Nejsem typ, co by musel jit vejs a vejs. Za deset let se ale urcite nevidim v praci kde jsem momentalne, nebot se tam stoji 8 hodin celou sichtu
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Vikkk píše:Už nejsi anonymní.
@Ou Jinak dekuji za odkazy, mrknu na to
@Anonymní píše:
Mam ted moznost nabidky nove prace. Je prestizni, v krasnem prostredi. Mam tam ale odpovednost za finance atd. a moc se nedokazu v praci soustredit, coz mi delalo problem i v jine praci. Jsem roztekana, potrebuji byt koncentrovana. Je neco, co by mi pomohlo na soustredeni? Nechci kvuli tomu zahodit sanci. Zaroven si ale rikam, ze v zamestnani, kde jsem ted jsem spokojena. Chodim domu s cistou hlavou, jen je tam mene penez nez v te nove nabidnute praci. Jak byste se rozhodli? Dekuji za prispevky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Hlavní je si srovnat priority. Někdo na stresující práci, kterou si minimálně v hlavě nosí domů prostě není. Někdo další by se nudil v práci, kde není možnost kariérního růstu. A někdo další si vybuduje raději něco svého i za cenu velkého úsilí a mnohem víc práce, než aby musel snášet buzeraci od vedení. Za mě není úplně optimální jít proti svému přesvědčení. Tak prostě každý není kariérista. Někomu ke štěstí bohatě stačí fajn kolektiv, práce která ho příliš psychicky nevyčerpává a domu z ní chodí s čistou hlavou. No a realizuje se někde jinde. Takový člověk se ve stresující práci plné výzev dříve nebo později zničí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já osobně bych si nechala tu klidnou kariérní růst už jsem si vyzkoušela a
děkuji, nechci
není nad čistou hlavu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jsem už starší a pokud mohu poradit, tak ber to, co Tě víc baví. Anebo si napiš u každé všechny plusy a mínusy a porovnej je, jak důležité pro Tebe jsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já sama za sebe bych zůstala tam kde jsem spokojená a práci
neměnila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já bych si klidně vybrala náročnější práci. Vždyť je to na tři
roky a bude to výborná zkušenost. Tady je krásně vidět, v čem je
uvažování žen jiné než mužů a proč nemají takový kariérní růst.
Prostě raději zůstanou tam, kde je jim to pohodlné, i když ne plně
vyhovující, než aby trošku riskovaly a obětovaly své pohodlí. Chlap by se
nerozmýšlel ani vteřinu a nabídku přijal.
Jo a udělej si pojistku na škodu způsobenou zaměstnavateli. Pokud je tam
odpovědnost za peníze a ty víš, že se hůře soustředíš, tak to je více
než vhodné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak to přece záleží na tvé osobnosti, prioritách, plánech, situaci…
Jinak se bude rozhodovat samostatná single žena, která neplánuje rodinu, a
jinak máma od tří malých dětí s hypotékou na krku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Pruhovaný_mýval Kdybych byla máma s hypotékou tak anu nezakládám tuto diskuzu a brala bych novou práci automaticky
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Dara90 Zapomněla jsem napsat, že mi v práci kde jsem bude v říjnu končit smlouva a nevím, zdali mi jí prodlouží. Zůstala byste i tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Rozhodování- práce/ještě rok na rodičovské
- Rozlučka v práci
- Pokud máte více než 1 práci, zamiřte do této diskuze.
- Práce v dm v Praze
- Mám se vykašlat na studium na vš nebo ho při práci práci dodělat?
- Práce podle představ…
- Práce ve zdravotnictví nebo školství?
- Práce úklid ve večerních hodinách
Mam ted moznost nabidky nove prace. Je prestizni, v krasnem prostredi. Mam tam ale odpovednost za finance atd. a moc se nedokazu v praci soustredit, coz mi delalo problem i v jine praci. Jsem roztekana, potrebuji byt koncentrovana. Je neco, co by mi pomohlo na soustredeni? Nechci kvuli tomu zahodit sanci. Zaroven si ale rikam, ze v zamestnani, kde jsem ted jsem spokojena. Chodim domu s cistou hlavou, jen je tam mene penez nez v te nove nabidnute praci. Jak byste se rozhodli? Dekuji za prispevky