Prace za vic penez

Napsat příspěvek
Velikost písma:
453
30.3.20 17:13

@Betty MacDonald ja mam ridicaky i na autobus a autobusem muzu vydelat vic nez ve svem oboru. Takze uzasny tvy rady. Svemu oboru se muzu venovat kdyz me rizeni nebude bavit jako ze me rizeni moc nebavi. A jestli ma tvuj bratranec dvacku tak ma asi odjeto mene dni za mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
30.3.20 17:21

Ja nemam zapotrebi delat ve svem oboru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
30.3.20 17:25

@romanos7 Tak proč tady vůbec diskutuješ o jiné práci? Když to nemáš zapotřebí…nemáš vzdělání, na každé práci najdeš něco negativního a myslíš si, že na tebe někdo čeká s balíkem peněz za nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
30.3.20 17:28
@Monchichik píše:
@romanos7 Tak proč tady vůbec diskutuješ o jiné práci? Když to nemáš zapotřebí…nemáš vzdělání, na každé práci najdeš něco negativního a myslíš si, že na tebe někdo čeká s balíkem peněz za nic…

Protoze me zdejsi damy a mozna i pani nuti abych delal ve svem oboru kdyz nemusim a to za min penez.Tak at si jdou oni delat za min penez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42459
30.3.20 17:29

@Monchichik :mrgreen: Že, co už včil, kde nic není, ani smrt nebere :mrgreen: :jazyk: :mrgreen: :mavam: A já jsem mu opravdu chtěla poradit, no nic, jsem fakt blbá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
30.3.20 17:30

@romanos7 No já jsem to četla a nikdo tě k ničemu nenutí…dělej si co chceš, je to každému jedno, je to tvoje věc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
30.3.20 17:31

@Betty MacDonald No nic si nevyčítej, holt ses snažila na nepravém místě :mrgreen: to se prostě stane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42459
30.3.20 17:32
@romanos7 píše:
Protoze me zdejsi damy a mozna i pani nuti abych delal ve svem oboru kdyz nemusim a to za min penez.Tak at si jdou oni delat za min penez
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :jazyk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
30.3.20 17:33
@Monchichik píše:
@romanos7 No já jsem to četla a nikdo tě k ničemu nenutí…dělej si co chceš, je to každému jedno, je to tvoje věc…

Tak ja ma ridicak na autobus heč. I kdyz to teda neni neco extra, to ma kde kdo, ale aspon neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
30.3.20 17:35

@romanos7 a proč heč? já mám státnice z těsnopisu…heč…a co má jako být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42459
30.3.20 17:37
@romanos7 píše:
Tak ja ma ridicak na autobus heč. I kdyz to teda neni neco extra, to ma kde kdo, ale aspon neco
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
30.3.20 17:39
@romanos7 píše:
Tak ja ma ridicak na autobus heč. I kdyz to teda neni neco extra, to ma kde kdo, ale aspon neco

A my ostatní máme alespoň dochozenou základku, heč. :roll:

Holt se smiř s tím, že budeš celej život míchat polívku, na nic náročnějšího nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42459
30.3.20 17:43

@Monchichik Tak heč mi všechno objasnilo, i když jsem už delší dobu měla tušení, že borec je prostě…borec. A to nechci být sprostá. Doufám, že takovýho mi nedotáhne domů žádná z mých dcer, i kdyby měl papíry na autobus, heč :mavam: Ale ty se měj, :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
30.3.20 17:44
@romanos7 píše:
Protoze me zdejsi damy a mozna i pani nuti abych delal ve svem oboru kdyz nemusim a to za min penez.Tak at si jdou oni delat za min penez

A proc tu diskutujes ty, kdyz zadna rada (a ze je tezke ti cokoliv poradit) ti neni dobra? Nemas zadne poradne vzdelani, makat rukama ve fabrice se ti nechce, ridit je nuda? Co cekas, ze ti nekdo poradi? Zazracny recept, jak za mesic udelat maturitu a rekvalifikaci na ajtaka za cento mesicne?
On i ne uplne chytry clovek muze vydelavat slusne, musi byt ale pracovity a neohrnovat nos. Ty mas pozadavky realne asi tak, jako kdyby se Halina Pawlowska prihlasila na konkurs andilku do Victorias secret.

• Citovat
  • Upravit
32124
30.3.20 17:44

@PetraJ No tak on by jí asi i míchal, ale ty peníze za to se mu nezdají, chtěl by víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat