Prací prostředek co opravdu dobře pere
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Praci prostředek co opravdu dobře pere
Zdravím všechny a prosím o radu.
Pořád zkouším nové práci prostředky a ještě jsem nenašla takový se
kterým bych byla opravdu spokojená. Mám malé děti, takže oblečení od
jídla, mastnoty, trávy, písku.. a pokud nepřidam nějaký odstraňovač
skvrn, nevypere mi to, někdy ani s odstraňovačem. Už jsem zkusila kde co a
už fakt nevím a to máme měkkou vodu. Poprosím tedy o radu někoho kdo má
dobrou zkušenost s něčím vyzkoušeným. Děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jak na perfektní úklid domácnosti? Přečtěte si na eMiminu
Vybavení domácnosti? Přečtěte si zkušenosti maminek
Vše okolo domácnosti hledejte a hodnoťte v Recenzích eMimina
Reakce:
Používám Formil z Lidlu, případně Ariel koupený z Německa. Pokud vím o více skvrnách (třeba právě od trávy, jídla…), přidávám Vanish. A pokud o nějaké výjimečně odolné skvrny (krev, některé potraviny), tak před vhozením do pračky namydlím žlučovým mýdlem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@de01 Mastný flek ti nevypere nic. Jedině ho potřít Jarem a tak hodit do špíny. Pak se vypere úplně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Doporučení? řekla bych, že místo předraženého Vanishe je lepší Neflek, koupíš ho v Tetě. Ariel dobře pere, lépe než Persil, Formil je také dobrý, a na skvrny před praním Neflek - ideální kombinace…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Počítá se jako prostředek manželka? Nebo je to spíš spotřebič?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@de01 píše:
Zdravím všechny a prosím o radu.
Pořád zkouším nové práci prostředky a ještě jsem nenašla takový se kterým bych byla opravdu spokojená. Mám malé děti, takže oblečení od jídla, mastnoty, trávy, písku.. a pokud nepřidam nějaký odstraňovač skvrn, nevypere mi to, někdy ani s odstraňovačem. Už jsem zkusila kde co a už fakt nevím a to máme měkkou vodu. Poprosím tedy o radu někoho kdo má dobrou zkušenost s něčím vyzkoušeným. Děkuji moc
Asi pouzivas spatny odstranovac skvrn. Ovoce - kyselina citronova, vse ostatni zlucove mydlo, na co nepomaha bio - pomazat vanishem a nechat tri dny ve vlazne vode. Na prani mam yellow and blue s levanduli a davam asi tam 1/4 doporuceneho mnozstvi. Jednou jsem videla test prani s praskem a bez a oni ty vysledky jsou prakticky stejne, rozdil dela v praxi vlastne jen tepla voda oproti studene - idealne per na 40C. Ja takto funguju asi 8 let a krome propisky a fixy zadne fleky nemame. A to manzel denne zaprasi ubrus…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mastnotu i fleky od příkrmů vypere vždy pračka na 95* a prádlo mi nezničí - na vše používám německé kapsle ariel
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Já jsem spokojená s pracími prášky z DM, je to přímo jejich Denkmit. Používám jak na bílé tak barevné prádlo. Nebo Formil z Lídlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Cenarius píše:
Počítá se jako prostředek manželka? Nebo je to spíš spotřebič?

Schválně se, zakladatelko podívej na testy odstraňovačů skvrn… Já prádlo nechávám přes noc namočené ve vodě, případné výrazné skvrny opucuju žlučovým mýdlem - to je zázrak, na mastné, na krev, na trávu… Jednou při namáčení, podruhé, než to hodí člověk do pračky. A pak už je jedno, jaký máš prací prostředek, já třeba peru v mýdlovém slizu a vypere se mi všechno krásně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jediné ariel prášek. Dětské oblečení a ručníky zásadně namáčím a zase a opět do vody s arielem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jediné ariel prášek. Dětské oblečení a ručníky zásadně namáčím a zase a opět do vody s arielem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já jsem zjistila, že od té doby, co peru dětské oblečení na 60°, program minimálně na 2 hodiny a hlavně s predpirkou, skvrn výrazně ubylo. A je jedno, jestli peru v normálním prášku nebo dětském. Velké skvrny namacim, někdy použiju to žlučové mýdlo (hlavně pokud jde o bílé oblečení). Ale většinu už nenamáčím, téměř každý kousek dětského oblečení je od nějakého jídla, to mě fakt štvalo… 😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Navrat do práce ci ne
- Práce při mateřské na stejné pozici
- Práce z domu, přivýdělek
- Je to práce na černo, anebo výdělek
- Dobrý fyzioterapeut Praha
- Dotazník k bakalářské práci z psychologie
- Nechci, aby to v práci věděli - 1. těhu kontrola v prac. době