Pracovní agentura Natanna – zkušenosti

Anonymní
13.8.26 16:52

Pracovní agentura Natanna

Máte někdo zkušenosti s pracovní agenturou Natanna s. r.o.?
Má být na trhu už od roku 2006, ale nikde není žádná recenze, zmínka či cokoliv. I ve vyhledávání to najde strašně málo výsledků o agentuře.
Na sociálních sítí nemá žádné komentáře u pracovních nabídek.
Tak se mi to zdá divné. Už jednou jsem se napálila s jinou agenturou, co nechtěla zaplatit odpracované směny.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.8.26 19:32

Vypadá to divne. Nechoď do toho. Agentura je založená od 3.2024 a na stránkách mají recenze z 1.2024.
Agentura ze které vznikla taky nemá žádné recenze s nikde ji nespomínají (a taky vznikla později ne v 2006).

• Citovat
  • Upravit
79931
13.8.26 20:06
@Anonymní píše: Více

spíš hledej práci přímo ve firmách, tohle vypadá divně, a i osvědčené agentury pracovníky „odrbávají“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
28.8.26 20:23

Ahoj jsem skrz společnost v Kauflandu, dneska první den, uplne na hovno, zaprvé, napíšete směny od kolik do kolika jste byli ale oni vám to neschválí, řeknou že to není dostatečný důkaz, ted se mi to stalo, v kaufu jsem skončila, paní jsem říkala že pulty ne a stejne jsem se dozvěděla ze jdu na pulty, cely den jsem se snazila dovolat a dopsat na zpravy a emaily ze zitra nejdu, ted mi napsali kdyz ja uz jsem 2 hodiny od rodicu a jedu k sobe domu ze směna nejde zrušit, tak at si políbí.. Nekolikrat jsem psala na asi 10 čísel ze to potrebuju zrušit, napsali volne směny okamžitě jsem napsala at to zruší, a nic.. volala jsem v tu chvíli a taky nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat