Pracovní povinnost studentů 2021
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Neví někdo jak je to s pracovní povinností u studentů?Jasně, dostali jsme od 8.3. pracovní povinnost, ale co dál, jaké jsou podmínky, práva studenta..
Kde bude pracovní povinnost probíhat? V místě bydliště, v místě škole, nebo kdekoli? Je to někde napsané, stanovené?
Kdo o tom rozhudeje, tuším, že říkali hejtmani, je skutečně tak? Hejtman jaký v místě bydliště nebo v místě školy? Nebo o tom rozhodují nemocnice, školy?
Podle čeho se vybírají studenti Náhodně?
Jak mi oznámí, že si vybrali mě? Musím to dostat písemně?
Prosím hlavně lidí, kteří d tím už mají zkušenost, třeba v rodině v rámci předchozích povinností
Díky moc za jakékoliv poznatky
Proč to řeším, protože studuju školu v jiným městě než bydlím, myslela jsem, že povinnost je v rámci bydliště.. nicméně škola se vyjádřila, že to řeší s nemocnicí ve svým městě.. a bere to jako samozřejmost..
Což mě teda neskutečně sejříprotože, mám 5 minut od baráku nemocnici, ale dost pravděpodobné Budu jezdit jako idiot do
30 km cizíhoo města, okresu, krajecož fakt zabrání šíření
navíc se jako zločinec budu prokazovat kam vůbec jedu
páč je omezený pohyb mezi okresy
Může se proti tomu člověk bránit, nemůže![]()
Je tam psáno, že se týká všech studentů, kromě těch, kteří už
v nemocnici pracují.
Nic ti zřejmě nebrání se jít přihlásit do nemocnice blízko tvého
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Řešila bych to jak je psané výše, začni pracovat v té, kterou máš blízko a už se tě bude týkat z povinnosti výjimka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Plánujeme těhotenství podzim 2021
- Prodloužení menstruačního cyklu 2021
- Vánoční dáreček 2021- porod prosinec
- Zápis do více školek najednou 2021/2022
- Plenky Huggies Ultra Comfort, zkušenosti 2021
- Pracovní videopohovor pro více lidí naráz
- CAR Apolinář 2021
- Maminky z Pardubic 2021
Neví někdo jak je to s pracovní povinností u studentů?
Jasně, dostali jsme od 8.3. pracovní povinnost, ale co dál, jaké jsou podmínky, práva studenta..
Kde bude pracovní povinnost probíhat? V místě bydliště, v místě škole, nebo kdekoli? Je to někde napsané, stanovené?
Kdo o tom rozhudeje, tuším, že říkali hejtmani, je skutečně tak? Hejtman jaký v místě bydliště nebo v místě školy? Nebo o tom rozhodují nemocnice, školy?
Podle čeho se vybírají studenti Náhodně?
Jak mi oznámí, že si vybrali mě? Musím to dostat písemně?
Prosím hlavně lidí, kteří d tím už mají zkušenost, třeba v rodině v rámci předchozích povinností
Díky moc za jakékoliv poznatky
Proč to řeším, protože studuju školu v jiným městě než bydlím, myslela jsem, že povinnost je v rámci bydliště.. nicméně škola se vyjádřila, že to řeší s nemocnicí ve svým městě.. a bere to jako samozřejmost..
protože, mám 5 minut od baráku nemocnici,
ale dost pravděpodobné Budu jezdit jako idiot do
což fakt zabrání šíření
navíc se jako zločinec budu prokazovat kam
vůbec jedu
páč je omezený pohyb mezi
okresy 

Což mě teda neskutečně sejří
30 km cizíhoo města, okresu, kraje
Může se proti tomu člověk bránit, nemůže