Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
677
15.8.11 13:49

Lososka81

Jojo to věřím, že se těšíš. Ty miminka jsou fakt k sežrání. Teda pokud nepropláčou celé dny, ale to my nemáme, takže fakt k sežrání! :srdce: až je věčná škoda, že tak rychle vyrostou. Je to nedávno co jsem nosila bříško a už máme přes 2 měsíce! O 2kg a 8 cm víc! :-D No jo, za chvíli bude malý lítat za ženskýma :mrgreen:
Ad padání vlasů. teda to mě děsíš s tím dorůstáním. to teda budu vypadat :zed: chjo…je to fakt děs. Manžel mě furt uklidnuje, že néé že mám fůrt stejně vlasů, ale já to uplně vidím, u i ty pěšinky (ve vlasech) jsou víc vidět…oooo néééé… A kdy ti asi přestaly padat? Po půl roce? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2955
15.8.11 13:59

Tea, asi tak, ale pozvolna se to zlepšovalo už dřív!
Teď mám fakt vlasů stejně, ale asi mě to nemine ani u druhého.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
15.8.11 14:04
Lidas píše:
Já stále kombinuju MM a UM, ale kojit asi přestanu…malému tahle kombinace dělá velké problémy, koliky a zácpa :-( Půjčila jsem si el.odsávačku a mlíka mám asi víc, ale stále to nestačí a taky není čas pravidelně odsávat, protože malej taky skoro nespí, jak má ty problémy s bříškem :-( Už 3 dny nekakal, nemáte nějakou radu? :nevim:
Jsem 5 týdnů po porodu a začala jsem dost krvácet, myslíte že by to mohla být menstruace? :nevim:

To je škoda s tím kojením… a nechceš to ještě zkusit, když ti mlíčka přibývá. Přeci jen je to pro miminka stravitelnější než všechno ostatní. Jinak s UM nemám vůbec žádné zkušenosti tak neporadím. No a na bříško zkoušet ty kapičky SabSimplex, BabyCalm a cvičit nožkama nahřívat, držet v klubíčku a vydržet. prej se to po 3 měsíci upraví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
15.8.11 14:07
Lidas píše:
Jo a blindíme neustále, po MM víc než po UM…máme Bebu proti ublinkávání, ale je v ní škrob a vůbec nejde rozpustit a jsou tam hrudky a ta zácpa je možná z toho :nevim: Musíme zkusit jiný příkrm… :think: Jinak ten Gastrotuss mi taky radila doktorka, prý je to novinka :-)

Lído tak ten gastrotuss vyzkoušej. Ano u nás je to novinka, ale na slovensku už to znají a skoro všechny maminky si to moc chválí.
Jo a k tomu kakání. To se porad asi s doktorkou. My ze začátku měli „míchaný vajíčka“ skoro po každém kojení, ale teď jak dáváme ten Gastrotuss tak kakáme tak jendou za 2-3 dny. Ale doktorka říkala, že je to v pohodě, že pokud není tvrdé bříško nebo dítě je neklidné tak je to v pohodě. dokonce jsem četla v diskusích, že některé miminka nekakají i týden!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
15.8.11 14:09
lososka81 píše:
Tea, asi tak, ale pozvolna se to zlepšovalo už dřív!
Teď mám fakt vlasů stejně, ale asi mě to nemine ani u druhého.. :think:

No já ze začátku ok, až teď tak před tím 2 měsícem kojení to začalo. Tak snad to zase brzo skončí, je to fakt trošku depka :-( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.8.11 14:09

Ze začátku jsem měla mléka hodně a malý krásně přibral, tak nevím co se stalo? :nevim: Když Kubík teď špatně saje, jak ho bolí bříško, tak se u toho vzteká a pouští se a moc toho nevypije :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
15.8.11 14:18
Lidas píše:
Ze začátku jsem měla mléka hodně a malý krásně přibral, tak nevím co se stalo? :nevim: Když Kubík teď špatně saje, jak ho bolí bříško, tak se u toho vzteká a pouští se a moc toho nevypije :-(

A neměla jsi nějaký stres? někdy se to prý může ztratit nebo když málo přikládáš. Tak když ti malý nespinká, tak ho zkus přikládat častěji (třeba po 2 hod.). Začne se mlíčko zase tvořit a nebo sem tam i odstříkej a dávej mu to z flaštičky,to by nešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.8.11 14:23
Lidas píše:
Jsem 5 týdnů po porodu a začala jsem dost krvácet, myslíte že by to mohla být menstruace? :nevim:

Já jsem začala menstruovat 7 týdnů po porodu :zed: :zed: :zed: . S Ondrou to bylo až po půl roce, tak jsem se teď taky těšila, že budu mít pokoj, a ono houby houby, zlatá rybko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2955
15.8.11 14:38

Bumbi, no to mě neděs! Já po porodu prvního syna měla taky půl roku klid, tak jsem si lebedila, že to teď bude určitě stejné a koukám, že nemusí! 8-o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
15.8.11 16:58

Ahoj holky, tak se tu taky hlasim po delsi dobe..Mam ted doma dve deti,takze docela zahul…Mala ma podobny problemy jako malej Kubik,takze jsem fakt unavena a skoro nespim…Pije po pul hodine,takze ji asi mliko nestaci, ja mam porad nality prsa jako blazen,takze odsavam,davam ji to lahvickou(jen obcas,aby se neodnaucila sat) a jeste ji dokrmuji,protoze ji prost e moje mliko nestaci,ikdyz ho mam hodne..ale prdiky nas trapi porad..Zadny kapicky,masaze,cviceni ani nahrivani nezabira..Ikdyz ja nevim uz,jestli jsou to prdiky,protoze kadi (i prdi)x krat za den,ale v noci,kdyz uz usne,spi tak 2 hodky a pak se hrozne vrti a krouti a za chvili zacne brecet.
Teo,Lido krasny fotky :)
Jinak ja mela biosol na lupy, zabral celkem rychle a rychle prestal pusobit,ikdyz v lekarne rikali, ze neprestane pusobit :nevim: …Ale to padani zase prejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
15.8.11 16:59

Jinak taky pridavam fotku maly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
15.8.11 16:59

a jeste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
15.8.11 17:02

jeste jednou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.8.11 17:30

Verčo, já mám mléka málo, ale ty ho máš evidentně dost, tak proč to malé nestačí? :nevim: Málo výživné mléko prý neexistuje :think:
Verunka je krásné mimi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
15.8.11 17:53

Lido, ja taky nevim co ji vadi…Ale kdyz ji nedokrmim,tak ji po pul hodine…Z lahvicky se naji krasne,ale ja se bojim,aby se neodnaucila sat ode me…tak se snazim co nejvic aby pila normalne..Minule jsem mela v lahvicce 100ml nutrilonu,vyzunkla to a jeste brecela, tak jsem ji dala jeste ode me..je to proste jedlik no.
No a to ublinkavani nas tedy taky celkem trapi,ikdyz si odkrkne,tak blindi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová