Prasklá žilka v oku, odlet na dovolenou
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prasklá žilka v oku, odlet na dovolenou
Ahoj dnes ráno mi praskla zilka v oku, tak že oko bolí, jako bych v něm něco mělo, téměř pořád slzi, ale to zase tlumí bolest. Vadí to nějak tomu, že nás v pátek čeká odlet na dovolenou? Let je s dvěma přestupy. Mám jít rychle k lékaři nebo to ničemu nevadí? Bojím se toho tlaku v letadle. Díky za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Utíkej k lékaři. Měla sem to samé a rozjel se z toho zánět. On totiž vypadá jako prasklá žilka, ale může to být zánět. Kdybys byla doma, řeknu ať kapeš optalmoseptonex a uvidíš, ale takhle běž a požádej i o nějaká atb sebou, kdyby se to zhoršilo. Mě to zachránilo dovču.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Fany97 určitě si někam zajdi, možná to nic nebude, ale nikdy nevíš. Budeš víc v klidu, když se na to doktor podívá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Fany97 Párkrát uź mi žilka v oku praskla, ale nikdy se mi to neprojevovalo, tak jako tobě. Aby to nebyl opravdu spíš nějaký zánět, jak píše @Elis272
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Díky moc rady. Zajdu tedy k praktickému lékaři zítra. A já myslela že
to nic nebude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Bude to v pohodě, dá ti kapičky a hlavně - kdyby to zánět nebyl, ať stejně dá atb kapky sebou. V letadle nevadí tlak, ale to hrozné sucho, takže se to může zhoršit. Atb nemusís použít. A do letadla 1000% umělé slzy kup a kapej pořád. Bude to v pohodě uvidíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Elis272 moc díky za
uklidnění. Od večera to najednou neboli, tak uvidím co mi řeknou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Ukončení pracovního poměru během mateřské dovolené
- Proplacení dovolené po PPM
- Prasklá břišní aorta
- Prasklina hráze v těhotenství
- Hrbolatá hlavička a příznaky prasklé lebky, zkušenost?
- Neschopenka, dovolená a postoj zaměstnavatele
- Podnikání během pobírání rodičáku po rodičovské dovolené