Pravidelná, ale šíleně dlouhá menstruace

Anonymní
15.10.17 09:06

Pravidelná, ale šíleně dlouhá menstruace

Ahoj, v kvetnu jsem byla na kyretazi po ZT. Jakoze predtim jsem mivala MS uplne ukazkovou, pravidelnou, trvala max 7 dni vcetne spineni, tak po te kyretazi je to hruza. Nejdriv jsem si rikala, ze se to musi srovnat, ale ted uz mi to leze na nervy. Jde o to, ze sice mam MS pravidelnou, ale trva dva tydny! Bolesti nemam, ani zadne jine gynekologicke problemy, takze to pripisuji tomu, ze je telo po tom zazitku v totalni nerovnovaze.
Moc tedy prosim o nejake babske (klidne i nejake alternativni) rady, co by mohlo zabrat? Kontryhel? Nebo gynex?
Na gyndu se vypravim, az budu mit cas, je to v uplne jine meste a nic nestiham posledni dobou :D (mozna je ta MS nasledek velkych zmen a stresu v posledni dobe v mem zivote?)
Diky predem za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15.10.17 09:22

Co čaj z kontryhele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
15.10.17 09:37

Ja mam to same po sterilizaci…menzes pravidelna, ale trva i 21 dni :zed: gyndar rekl, ze se mi musi srovnat hormony. Kontryhel jsem pila, ucinek nula nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
15.10.17 09:55

@svycarka To je zajímavé, já mám po sterilizaci dva roky a už od začátku mám menstruaci naopak kratší tak 3 dny max 4. den špiním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9176
15.10.17 10:05

Dlouhá MS mi nepřipadá v pohodě, hlavně doplnovat železo kvůli chudokrevnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
15.10.17 10:44

Rok mám MS 13-16 dní. Dneska je to 12 dní a myslím, že do dvou dnů už bude konec. Na gyndu jdu konečně za tři týdny. Vždy mi do toho něco vlezlo. Taky jsem zvědavá, jaká bude příčina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19987
15.10.17 11:06

Já měla zt ale ms ihned krátkou (4dny) a přesnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
15.10.17 11:26

Mam stejny problem.Ms mam 12 dni. Prvnich 5 dni takova klasicka ms a pak des bes. Zacnu opravdu hodne krvacet.
Nic me neboli, vse ok.
Dr.si mysli, ze se jedna o ovulacni krvaceni, ze mi ms skonci a hned nastoupi ovulace a s ni spojene krvaceni.Pry se to stava.
Dostala jsem Agnucaston, pry je to prirodni pripravek a mel.by to srovnat.
Ale jelikoz jsem si v letaku precetla, ze ovlivnuje cinnost mlecne zlazy, tak ho zatim neberu. Jelikoz kojim…Coz jsem.dr.nejak zapomnela rict :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí