Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja mam to same po sterilizaci…menzes pravidelna, ale trva i 21 dni
gyndar rekl, ze se mi musi srovnat hormony. Kontryhel jsem pila, ucinek nula nic ![]()
@svycarka To je zajímavé, já mám po sterilizaci dva roky a už od začátku mám menstruaci naopak kratší tak 3 dny max 4. den špiním.
Dlouhá MS mi nepřipadá v pohodě, hlavně doplnovat železo kvůli chudokrevnosti
Rok mám MS 13-16 dní. Dneska je to 12 dní a myslím, že do dvou dnů už bude konec. Na gyndu jdu konečně za tři týdny. Vždy mi do toho něco vlezlo. Taky jsem zvědavá, jaká bude příčina.
Mam stejny problem.Ms mam 12 dni. Prvnich 5 dni takova klasicka ms a pak des bes. Zacnu opravdu hodne krvacet.
Nic me neboli, vse ok.
Dr.si mysli, ze se jedna o ovulacni krvaceni, ze mi ms skonci a hned nastoupi ovulace a s ni spojene krvaceni.Pry se to stava.
Dostala jsem Agnucaston, pry je to prirodni pripravek a mel.by to srovnat.
Ale jelikoz jsem si v letaku precetla, ze ovlivnuje cinnost mlecne zlazy, tak ho zatim neberu. Jelikoz kojim…Coz jsem.dr.nejak zapomnela rict ![]()
Ahoj, v kvetnu jsem byla na kyretazi po ZT. Jakoze predtim jsem mivala MS uplne ukazkovou, pravidelnou, trvala max 7 dni vcetne spineni, tak po te kyretazi je to hruza. Nejdriv jsem si rikala, ze se to musi srovnat, ale ted uz mi to leze na nervy. Jde o to, ze sice mam MS pravidelnou, ale trva dva tydny! Bolesti nemam, ani zadne jine gynekologicke problemy, takze to pripisuji tomu, ze je telo po tom zazitku v totalni nerovnovaze.
(mozna je ta MS nasledek velkych zmen a stresu v posledni dobe v mem zivote?)
Moc tedy prosim o nejake babske (klidne i nejake alternativni) rady, co by mohlo zabrat? Kontryhel? Nebo gynex?
Na gyndu se vypravim, az budu mit cas, je to v uplne jine meste a nic nestiham posledni dobou
Diky predem za rady.