prectete si ANJELIKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4823
28.6.09 20:20

Judy , ted jsme docetla nejakou jeji dalsi a zacinam mit podobny pocit… Ale treba se nejake smysluplne odpovedi dockam… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.6.09 21:47

Tak ted uz mi je jasne, proc je Erdit tak divoka ve svych reakcich.
Toto je jeji profil na stesti.cz http://www.stesti.cz/profil/erdita/?…
Prectete si jeji denik - pochopite…

• Citovat
  • Upravit
18651
29.6.09 06:59

:oops: juj tak deníček jsem už nestihla, ale pár fotek :oops: :oops: No já jsu asi vážně puritánka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.09 08:11

škoda Erdit, že jsi smazala svůj deník, chtěla jsem tě víc pochopit, ale naznačuje to, že asi nebyl zrovna košér, pro naše oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.6.09 08:30

Jo jo, i ja mela s Erditou tu cest, je to holka padla na hlavu, pokochejte se touto jiz zminovanou diskuzi, stoji to za to, hlavne jak dokaze urazet a napadat ostatni slusne maminky :
 http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• Citovat
  • Upravit
NumLock
29.6.09 12:59

To nevím co to je za člověka,fuj......... :-(

• Citovat
  • Upravit
9053
29.6.09 13:26

Diskuzi pročítám a taky mě docela zajímal deník Erdity (pokud je to skutečně ona) ale vzhledem k tomu, že byl deník během chvilky smazán, předpokládám, že ano…

Připojuji se k názoru Dušičky, hlavně co se Babyboxu týká!

Jinak se obávám, že pokud tato diskuze ještě pofrčí dál, bude stejně cobydup uzamčena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
29.6.09 13:30
Anonymni píše:
Jo jo, i ja mela s Erditou tu cest, je to holka padla na hlavu, pokochejte se touto jiz zminovanou diskuzi, stoji to za to, hlavne jak dokaze urazet a napadat ostatni slusne maminky :
 http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

Podobnou hrůzu psala i tady :roll: Mě to hlava nebere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
29.6.09 13:33

Jinak si taky myslím, že snad každý má rád své dítě bez ohledu na tyhle příběhy a rozhodně pro mě je máma, která dá dítě k adopci nebo do babyboxu hrdinka! Pokud ví, že výchovu z jakéhokoli důvodu nezvládne, je to obdivuhodný čin!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
29.6.09 14:10
BettyB. píše:Jinak se obávám, že pokud tato diskuze ještě pofrčí dál, bude stejně cobydup uzamčena…

NO já nevím Erdit se dušovala s takovýma trapkama už si nemá co říct, tak se možná už neozve… Škoda, třeba by mohla lecos slušně vysvětlit a bylo by komflikt míň… (četla jsem vše na co tady bylo odkázáno, ale …pořád se mi nechce věřit že se někomu chce záměrně provokovat, třeba si to vážně myslí a mi jsme jediné, kdo ji může přesvědčit, že nemá pravdu..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
29.6.09 14:21
lacenka píše:
BettyB. píše:Jinak se obávám, že pokud tato diskuze ještě pofrčí dál, bude stejně cobydup uzamčena…
NO já nevím Erdit se dušovala s takovýma trapkama už si nemá co říct, tak se možná už neozve… Škoda, třeba by mohla lecos slušně vysvětlit a bylo by komflikt míň… (četla jsem vše na co tady bylo odkázáno, ale …pořád se mi nechce věřit že se někomu chce záměrně provokovat, třeba si to vážně myslí a mi jsme jediné, kdo ji může přesvědčit, že nemá pravdu..)

No jo, ale aby byl někdo přesvědčen, tak musí naslouchat a ne nahodit přístup - já vím všechno nejlíp a vy se ode mě poučte :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
29.6.09 14:43

Lacenko , Erdit pokracuje v te druhe diskuzi… Jak psala, ze ji mala nespi a place…
Nedokazu posoudit, jestli chtela (chce) provokovat, ale mrzi me, ze vsechny prispevky od zacatku jsou tak agresivni. Chapu, ze muze byt unavena, pretazena…ktera maminka s nespicim miminkem neni…Ale vse se da preci resit slusne a v klidu…

Jinak nevim, pokud bych si stala za svym nazorem, jak se tu nekolikrat dusovala, tak bych ze sveho profilu kdekoli nic nemazala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
29.6.09 15:04

Lacenko- já si právě třeba když čtu takovouhle diskuzi vzpomenu na Ještědku a ještě o pár vím…
Taky si kolikrát říkám, že to třeba ten člověk skutečně myslí vážně, je o svých názorech přesvědčen a vůbec nechápe, co máme proti…

Prostě to těm lidem nějak nedochází..a myslím, že je nikdo a nic nepřesvědčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí