Předškolák 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5325
13.11.23 18:53

@Bubla Bůčková Vy máte lyžák ve školce? To je super. Doufám, že u nás na Šumavě bude taky :lol: Ale jo, bylo by to asi zábavný s těma špuntama na svahu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
13.11.23 18:55
@Finkaa píše:
@Hlaholice No pořád trochu váhám, zda s dcerou nejít se poradit, ale co vím jistě, do naši PPP nechci. Nevíš platí už, že výběr PPP není na rodiči, ale dle spádovosti školy, kterou navštěvuje?

To nevím, já jsem si vybrala soukromou, abych se nemusela s nikým dohadovat, zda nás vemou. Nebo o tom, zda to vyšetření opravdu potrebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
13.11.23 18:56
@Amandine píše:
@Finkaa jo tak takové dítko bych školky v přírodě taky ušetřila. To by ji mohlo i traumatizovat…A jak s plaveckým výcvikem v MŠ, máte ho někdo a přihlásili jste děti? Syn chodit bude, má za sebou 2 soukromé plavecké kurzy, nijak skvěle teda neplave, ale aspoň už se vody nebojí, umí do ní skočit, kus pod vodou uplavat a vynořit se.

U nás je ve školce 25 předškoláků a na plavání chodí všechny, museli to rozdělit na dvě skupiny, podzim a jaro. Předem upozorňují, že nejde o naučení plavání, ale spíš jen takové hrátky, aby se nebáli vody. Syn ještě v červnu se bál vody, tak je to fajn, ale hlavu nepotopi, dost šílí i když se na něj cakne :lol: Od ledna je lyžařský kurz, my nelyzujeme takže jsem ho nedávala, ale tam jsou od nás jen 3 děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24373
13.11.23 18:56

@Bubla Bůčková řekla bych, že na to půjdou u těch školkáčků hodně pomalu. Ať jim to neznechutí.
Jj čůrání a svlékání z kombinéz a oteplovacek na svahu je výživný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27677
13.11.23 18:57
@MaminkaMarket píše:
@Amandine hele a když teda nás génia a zvládá učivo komplet celé základky a najíždí na vysokou neumí R? :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)Hlavně, té ti čte, umí učivo celé základky. Ale neumíš ho naučit základ

hmmm i anglický král se musel učit R :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
13.11.23 18:58
@thalasan píše:
U nás je ve školce 25 předškoláků a na plavání chodí všechny, museli to rozdělit na dvě skupiny, podzim a jaro. Předem upozorňují, že nejde o naučení plavání, ale spíš jen takové hrátky, aby se nebáli vody. Syn ještě v červnu se bál vody, tak je to fajn, ale hlavu nepotopi, dost šílí i když se na něj cakne :lol: Od ledna je lyžařský kurz, my nelyzujeme takže jsem ho nedávala, ale tam jsou od nás jen 3 děti.

Malá a voda kapitola sama pro sebe. V létě zjistila že potápění s brejlema je fajn… musí mít ovšem plavecké ne potápěčské - do nich ji teklo.

Teď plave pod vodou jak colek plus zvládne tobogán cokoliv :mrgreen:

Tak když se to mohlo zlomit u nás tak u vás to taky půjde

• Citovat
  • Upravit
3178
13.11.23 18:59

@Bubla Bůčková Jo za mně je nejdůležitější si zjistit, jak rázně na děti jdou. Tam kde budou docházet s MŠ nic moc… Tam kde dochází teď, jsou rozdělení a ti nesměli jdou fakt pomalu s obrovskou motivací trenérek, jsem fakt nadšená, protože mi nejde o výkon, ale by se naučila ve vodě trochu pohybovat a především nezískala strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5325
13.11.23 19:03

@Bubla Bůčková @Amandine U nás jak je jednotřídka tak tam byli 3 letý i 6 letý. Neplavci jsou skoro všichni, měli pěnové kruhy kolem pasu. Potápět je nikdo nenutil, spíše se cákaly ve vodě, jezdily po klouzačce. Měly nějaké rozcvičky a tak. Syn byl nadšený. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.11.23 19:06

Nevím jak u vás probíhá lyžařský kurz, ale u nás chodí předškoláci někam na umělý svah, je to uvnitř budovy. Nevím přesně jak to tam funguje, protože můj vnuk je podzim í a tak bude předškolák až za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
13.11.23 19:07
@ludmilaadamkova píše:
Malá a voda kapitola sama pro sebe. V létě zjistila že potápění s brejlema je fajn… musí mít ovšem plavecké ne potápěčské - do nich ji teklo.

Teď plave pod vodou jak colek plus zvládne tobogán cokoliv :mrgreen:

Tak když se to mohlo zlomit u nás tak u vás to taky půjde

Můj syn nenávidí vodu od narození fakt :lol: :lol: :lol: :lol: hned od porodnice, ale občas tak přemýšlím jestli může dítě ovlivnit trauma, které zažil v porodnici? Blbost co?

Jinak my chodili i na vanickovani a plavání batolat, on to probrecel a jak začal lozit tak utíkal :lol: já se snažila jemné, pomalu, se mnou, v teplé vodě a nic. Ještě teď v červnu lezl do brouzdaliště s kruhem i rukávy měl :lol: po týdnu u moře to už šlo, na druhé dovolené šel do vln i sám jen s rukavky. Takže jsme navázali od září kurz a u nás už je i tohle posun :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
13.11.23 19:14

@thalasan

:mrgreen: :mrgreen:

Když byla malá mimco tak kdykoliv koupání tak vražda řev. Fakt to byla dramaticke..

Později nemůžu říct že b vodu vysloveně nesnášela třeba s rukavkama to dávala jen se nesměla namočit hlava za žádných okolnosti a já ji proudila právě a dalšíma věcma…

Teď na začátku léta ještě drama… a omilo se to v bazénu u sousedů. Jak obci léta už Čochtana. Jen teda když plave pod vodou musí si držet nos. :mrgreen:

Ale dáváme spolu velký tobogány. Skluzavku velkou zvládla sama s holčičkou co se tam s ní skamarádila.

Teď pořád prudi že chce so aquaparku.

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
13.11.23 19:14
@MaminkaMarket píše:
My našemu říkáme, že není chytrý. A připravili jsme ho, že půjde do pomocné. My ale máme dítě silné opožděné. Nebudu psát o něm, je prostě mimo. PPP nás čeká.Nebude se mu nikdo v pomocné smát. Jenže on číst nechce. A ukažte mi děcko, které neumi číst a jde do školy. Leda do blbsule

Ty se běž léčit, vykládat decku, že není chytré…to ti inteligenci potvrdili u klinického psychologa :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
13.11.23 19:19
@MaminkaMarket píše:
@Amandine hele a když teda nás génia a zvládá učivo komplet celé základky a najíždí na vysokou neumí R? :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)Hlavně, té ti čte, umí učivo celé základky. Ale neumíš ho naučit základ

Lituju tvé dítě… vykládat mu, že je hloupé, že půjde do spec školy a bude makat ve fabrice… :roll:

Příspěvek upraven 13.11.23 v 19:53

• Citovat
  • Upravit
30966
13.11.23 19:21

Naše dítě na školku v přírodě pojede, těší se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22511
13.11.23 19:22
@Bubla Bůčková píše:
A není to pak stejně přeplněné?

Ted nevim o cem mluvis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek