Přeslazený bezinkový sirup

13.6.21 00:22

Přeslazený bezinkový sirup

Ahoj ženy…

Dnes jsem dělala domácí bezinkový sirup. Na 3 litry vody jsem dala necelé 3 kg cukru, jenže jsem měla méně kyseliny citronové a citrony doma došly. No a jak už si určitě vydedukujete, je to příšerně sladké! Nedalo by se to pít. Chybí tomu ta kyselost. Mám to už zadelane ve sklenicích a moje otázka zní: dá se to jeste nějak zachránit? Třeba do toho kapnout citronovou stavu? Jsem na tohle asi úplný trotl :zed: Vsem předem moc dekuji za odpovědi :kytka:

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
17400
13.6.21 00:26

Rozdělej to, dokysel a znovu svař.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
21449
13.6.21 00:33

Pokud jsi tam nedávala žádný konzervant, tak to všechno slej a přidej kyselinu. Bez té a konzervantu by se ti to stejně začalo kazit. Pokud jsi konzervovala, tak tam tu kyselinu prostě přidej až otevřeš sklenici na konzervaci a dochuť to.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mohlo by vás zajímat